• Tigristank
    Nyilatkozatok az Európa Nagydíj után

Nico Rosberg (7.)

"Végül is elégedett lehetek a mai nappal. Az utolsó helyről indulva két pontot szereztem úgy, hogy egészen hátulról rajtoltam, hisz nagyon gyorsaknak bizonyultunk a versenyen. A stratégiánk tökéletes volt. A verseny első részében nem éreztem túl kényelmesen magam az autóban, de az első boxkiállás alatt végzett kisebb változtatások után váratlanul minden tökéletesen működni kezdett! Támadni és harcolni tudtam a Renault-kal és a McLarennekkel. Azon voltam, hogy az utolsó körökben megelőzzem Fisichellát, de nem akartam kockáztatni a pozíciómat. Összességében boldog vagyok, de a jövőben természetesen jobb lenne, ha kicsit előrébbről tudnánk rajtolni!"

Mark Webber (kiesett)

"Fantasztikusan alakultak a dolgok egészen addig, amíg - úgy véljük - egy hidraulikus probléma közbe nem jött. Hét helyet jöttem előre és még rengeteg üzemanyag volt a kocsiban, így még meglehetősen sokáig pályán maradhattam volna. Biztos vagyok benne, hogy ma könnyen szerezhettem volna pár pontot. Amennyiben sikerül megoldani a problémát, meggyőződésem, hogy közel kerülünk az élmezőnyhöz."