• antijuve
    Villeneuve szerintem nagyon nem hozta azokat az eredményeket, amire az a kocsi már képes volt.Teljesen jó döntés volt elküldeni, Kubica sokkal jobban ment ugyanazzal a kocsival.

A cikkre:a BMW Kanada óta önmagához képest béna.Ezt el kell ismerni, hiszen simán hozták a 4-5.helyeket, olykor még a dobogót is.Lehet, hogy elfogyott valóban a fejlesztésre szánt erőforrás.De szerintem ezzel az évvel olyan szinten, hogy csináljunk világbajnok csapatot, felesleges erőlködni.Az első futamgyőzelem meg volt aztán hurrá.Kubicából úgyse lesz idén világbajnok, erre reális esély sose volt, mert az autó még nincs azon a szinten.Mindemellett persze nem kéne taktikailag elcseszni a versenyeket.
    Ami Nick-et illeti:az angliai második hely szerintem nem mák volt.Ő második lett, Kubica meg még célba se ért.Pedig nagy esélye lehetett volna a dobogóra.Ez a spa-i 2.hely már inkább szerencsésebb.DE!A kvalon 5. lett, és ha Kovalainen nem teszi ki a rajtnál, nem csúszik vissza a 11.helyre, nem kerülnek elé a Torro Rosso-k, sőt még Kubica sem.Ezen a versenyen jól ment Nick, szvsz gyorsabb volt Kubicánál.A taktika most bejött, nem úgy mint Kanadában, mert ott fordított esetben Heidfeld-nek hívták volna a futamgyőztest (más kérdés, hogy ott megint bekavart a box).Sajna a Ringen meg Valenciában elég ramatyul ment, bár a Ringen Kubica is csak mákból szerzett pontot.