Kubica és Rosberg párosra:
hát szerintem az elképzelés nem rossz,teljesen logikus lenne,ha egy német helyére egy német jönne,azaz,Heidfeldet váltaná Rosberg. Nem vagyok Quick Nick ellen,máig is az egyik legkorrektebb pilótának tartom,de lehet,hogy a BMW elképzeléseibe a jövőben nem fog beleférni,avagy beleférne,de lassú lenne. Sajnos szerintem ez a helyzet.Ha azt nézzük,hogy Rosberg milyen káprázatos eredményekre képes egy Williamsel,ami nem egy rossz autó,de azért nem is egy BMW.Szóval Kubicával együtt,hát feladnák a leckét a Ferrarinak és a McLarennek.Bár a BMW idén is jól áll a csapat vb-ben (eddig), csak 3pt a lemaradásuk,de azért ebben nem kis szerencse van,és gondolom a BMWnek jövöre már a csapat vb lesz a célja,legalábbis az egyik,ahhoz viszont két Kubica szintű pilótára lesz szükség.
Szerintem,a legjobb választás mondjuk továbbra is az Alonso lenne,én őt igazolnám,ha a BMW-t én vezetném,két okból: 1.Alonso nagyon gyors megfelelő autóval,és alázatot is tanult az elmúlt két évben,ami nagyon fontos,és nem utolsó sorban két vb-cím van mögötte,ami nem kis szó,szerintem az autón is sokat tudna javítani,nem véletlen,hogy tavaly azt mondta,hogy 5-6 tizedet neki köszönhet a McLaren,kb igyis volt.
2. Kubicával nagyon jóban vannak,és mindkettejüknek olyan a mentalitása,hogy a pályán egymásnak ellenfelei,tisztességes határokon belül,pályán kivül meg jó barátok.a csapat összhang biztosan nagyszerü lenne.Szerintem.Aztán majd meglátjuk...