1451
-
#1051 Hát abban van valami igaza,hogy optimistán kell hozzáállnia a dolgokhoz,mert máshogy nem lehet vb-t nyerni,szerintem sem kell feladnia,bár külsős szemmel nézve,nagy csoda kéne,hogy évvégén lengyel vb legyen.
Igen,azt én is hallottam,hogy neki a Hungaroring kvázi a "Home Track". Anno Gerhard Berger is ugyanezt mondta,persze egészen 1997ig,ugyanis utána volt Osztrák GP is. -
#1050 Kubica még nem tett le a világbajnoki címről
Kubica a Magyar Nagydíjat tekinti hazai versenyének, hiszen a Hungaroringre rengeteg lengyel rajongó érkezik
-
#1049 -
#1048 Hello Dranzi,üdv ebben a topicban. -
#1047 egyetértek :)) -
#1046 ez viszont randa:) -
#1045 utálom a rovarokat :D -
lehet a cincérre hasonlít :P -
#1043 ez pedig egy szép autó :) -
#1042 ssziasztok! ez marha szép sityak! :) -
#1041 -
#1040 fasza -
#1039 király sisak volt:
-
#1038 így van.Heidfeld 8-1re szépített:D.
Nincs még semmi veszve -
#1037 hát amilyen jók voltak a BMW-k a Q2 végén,a Q3ra nagyon elfogytak,bár azért Heidfeld jött egy 5.helyet.
Kár Kubicáért
Massa csalódás
Renósok közötti kis különbség pedig meglepetés
Webbernek meg hatalams gratuláció :) -
#1036 Hát eddig a BMW-sek szinte lemásolják a Francia nagydíj szabadedzéseit,remélem azért holnap már jobbak lesznek.
Practice 1:
K: 5 H: 13
Practice 2:
K: 11 H: 13 -
#1035 Kubica a lehetőségekhez képest jól szerepelt,bár Kovaleinent maga mögött kellett volna tartania,de lényegesen jobb volt ma,ez kétségtelen. -
#1034 -
#1033 megvártuk...:)) -
#1032 hát sajnos nem,de várjuk még meg a futamot:) -
#1031 -
#1030 hát úgy néz ki ez a Francia Nagydíj nem a BMW-ről fog szólni...:((
-
#1029 tudsz jobbat? :D
tiszta ikrek :D -
#1028 lol :D -
#1027 vagy sztetek mire hasonlít?
talán bakkecske? :D
-
sztem így egyedi a BMW az F1-be a szarvacska :D -
#1025 jó hír nekünk fanoknak,visszakerültek az orr részre a szárnyak:
-
#1024 Kubica mindenképp maradjon
Nico-nak örülnék ha jönne
Alonso akkor se kell ha 2vb!
Heidfeld meg szedje össze magát valahogy -
#1023 Ezzel az a gond,hogy Alonso halványan utalt rá,hogy nem valószínű a BMW-s karrier neki.Sok választása mondjuk nincs pedig.BMW vagy Ferrari,esetleg imádkozik,hogy a Renault alárakjon valami jó szekeret.Szerintem ezzel vár most még fél évet,és megnézi,mire képes a Renault még.Bár nincs könnyű helyzetben,mert a Ferrarinak jövőre is megvan a pilótapárosa,Kimi-t nyilván nem fogják elküldeni és Massát is nagy baromság lenne,mert most kettőjük közül ő van jobb formában.A BMW-s lehetőséget meg maga Alonso "cáfolta"...
Hogy ki lehet jövőre a BMW-nél,jó kérdés.Sztem a csapaton nem múlik majd,hogy Kubica maradjon,Quick Nick meg hát...Én nagyonnagyon szurkolok neki,mert az egyik kedvencem,ha sikerülne megoldani végre azt a hülye problémát,az ő helye is tuti lenne.
Én személy szerint Rosberget szivesebben látnám,bár Alonsoval sincs most gondom.Meglátjuk,még a fél szezon úgy is hátra van:D -
#1022 Kubica és Rosberg párosra:
hát szerintem az elképzelés nem rossz,teljesen logikus lenne,ha egy német helyére egy német jönne,azaz,Heidfeldet váltaná Rosberg. Nem vagyok Quick Nick ellen,máig is az egyik legkorrektebb pilótának tartom,de lehet,hogy a BMW elképzeléseibe a jövőben nem fog beleférni,avagy beleférne,de lassú lenne. Sajnos szerintem ez a helyzet.Ha azt nézzük,hogy Rosberg milyen káprázatos eredményekre képes egy Williamsel,ami nem egy rossz autó,de azért nem is egy BMW.Szóval Kubicával együtt,hát feladnák a leckét a Ferrarinak és a McLarennek.Bár a BMW idén is jól áll a csapat vb-ben (eddig), csak 3pt a lemaradásuk,de azért ebben nem kis szerencse van,és gondolom a BMWnek jövöre már a csapat vb lesz a célja,legalábbis az egyik,ahhoz viszont két Kubica szintű pilótára lesz szükség.
Szerintem,a legjobb választás mondjuk továbbra is az Alonso lenne,én őt igazolnám,ha a BMW-t én vezetném,két okból: 1.Alonso nagyon gyors megfelelő autóval,és alázatot is tanult az elmúlt két évben,ami nagyon fontos,és nem utolsó sorban két vb-cím van mögötte,ami nem kis szó,szerintem az autón is sokat tudna javítani,nem véletlen,hogy tavaly azt mondta,hogy 5-6 tizedet neki köszönhet a McLaren,kb igyis volt.
2. Kubicával nagyon jóban vannak,és mindkettejüknek olyan a mentalitása,hogy a pályán egymásnak ellenfelei,tisztességes határokon belül,pályán kivül meg jó barátok.a csapat összhang biztosan nagyszerü lenne.Szerintem.Aztán majd meglátjuk... -
#1021 finnek jó arcok:))
Rosberg is:D. én nagyra tartom,nagyon tehetséges és gyors -
#1020 ja mert félnémet csak -
#1019 rosberg jó csak nem bírom a fejszerkezetét olyan buzis -
#1018 ez sztem jó lenne
Kubica Rosberg -
#1017 ez érdekes lenne -
#1016 Itt -
#1015 hol ez a topic? -
#1014 hát elég vicc pár ember,aki leszólta szegény srácot,és még ismerem is,tpf1ben versenyeztünk együtt pár futamon. jófej ember egyébként,kár,hogy vannak hülyék errefelé. -
#1013 tényleg? ezt nem is láttam.. mindjárt belenézek. -
#1012 volt Willanó topik (nem ez a mostani).egy srác nyitott,sztem nem zárták be:).elején irogattam bele,mert elkezdték bántani a srácot h mi az hogy topicot mer nyitni egy ilyennek.hát mondom nemá:))