BMW.Sauber F1 Team

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

antijuve
😞((

ups and downs

MaSzKa
Heidfeld azért nem erõsködörr mert tudta hogy malomzot megbüntetik az illegális boxkiállás miatt

de valahogy elmaradt ez a büntetés

pedig nem régen azért Qick Nick-et meg büntették

_______ Verein für Raumschiffahrt - Wernher von Braun _______

MaSzKa
sajnos nem jött be

de közel volt hozzá

hambi kiesett volna akkor nyerek 1 csomo pénzt

antijuve
én még várnék azért ezzel a Piquet-üggyel.Lehet hogy csak bele kell szoknia,de amúgy tényleg ügyes.Igazából a Renault-nak úgysincs nagy vesztenivalója,mert ez a szezon (is) bukónak tûnik,tehát ha két Alonsojuk lenne,akkor se szereznének sztem sokkal több pontot.Szóval én még nem írtam le Nelsinho-t,de tény,amit eddig mutatott az eléggé soványka (a két Q1-es bukást nem kell ecsetelni)

ups and downs

Jeff Gordon
ez kétségtelen,bmw-vel még nagy futamok néznek neki ki a jövõben...
hát piquet meg nem értem,nyilván nem elõször vezet TC offos kocsit,szóval vhogy jogos,hogy ettõl mindenki többet várna.errõl a grosjeanról most hallok elõször,de tartok tõle,hogy igazad van,hogy ez se tudna többet.igazából az alonso mellett tényleg nehéz érvényesülni,mert most a futamon nem alkotott nagyot,de az látszott tegnap,hogy ezt a gyenge renaultot be tudja hozni a 10be,ami nem kis szó.mindenesetre szerintem már briatore is megbánta,hogy elküldte a stabil fisichellát,de mostmár késõ.

The only speedometer is in your head.

antijuve
Hát Kubicával nagyot húzott a BMW,nem agyonsztárolt versenyzõt beültettek még anno és nagyon jól jártak.
Emlékszem tavaly mindig az ment h Fisico-nak mostmár mennie kéne,mert ott a szupertehetséges Piquet.Mostmeg azt mondják h Piquet alatt rezeg a léc,mert ott van a szupertehetséges Grosjean.Aztán lehet ugyanazt csinálná mint Piquet.

ups and downs

Jeff Gordon
szerintem most pont így van Mario Theissen is,nemtudja mi legyen... mert most még nagy veszély nincs,hiszen Kubica "csak" 20ponttal áll Heidfeld elõtt,de ha mondjuk szezonvégére dupláját szerezné mint a német,na akkor tényleg baj lenne...

Tigristank
Nem tudom mi van Heidfelddel, tavaly még nagyon jól ment, ahhoz képest idén nagyon visszaesett, fõleg Kubicához képest. Ha így folytatja, akkor annak nem lesz jó vége számára. Idén idáig minden idõmérõn megverte õt Kubica, ráadásul a versenyeken is elõtte végzett Ausztrália kivételével.
Kubica amúgy zseniális az idén, ezen a versenyen is tulajdonképpen õ volt az egyetlen a nagyok közül, aki nem hibázott. Ez azért elárul valamit. Ha a Ferrarinál vagy a McLarennél lenne, akkor szerintem õ vezetné most a világbajnokságot.
Sutilt meg nagyon sajnáltam, mert tényleg nagyon jól ment, és õ is hibátlanul vezetett. Ha nincs Rosberg balesete, akkor a 4. hely simán összejött volna neki.

Szerencsés élet az, ha a bor amit iszogatsz, öregebb, mint a csaj, akit kúrogatsz. :D You buy a Ferrari, when you want to be somebody. You buy a Lamborghini, when you are somebody.

antijuve
ja,kicsit én is azt érzem h beleszürkült volna.amúgy megbízható jó versenyzõ,de kicsit újítani kéne vagy nem is tom.tény h eddig Kubicának jobb idénye van.

ups and downs

Jeff Gordon
kicsit mintha kiöregedne,valahogy nincs már benne olyan nagy szellem,de lehet csak én látom így.független ettõl a futamtól,az ausztrálon hozott egy szép második helyet,malajziában volt egy brilliáns elõzése,de ezenkivül,fõleg az elmúlt három verseny nemsok amit tõle látunk,de szezon végét mindenképp várjuk meg,mindenesetre nemtudom mennyi éve lehet még a csapatnál,ha azt nézzük,hogy mennyi tehetséges német pilóta van,ugye sutil,vettel,rosberg,hülkenberg...

antijuve
hát ja,bár kezd inogni a kispad Heidfeld alatt,remélem összekapja magát,bár egy ilyen verseny után túl sok következtetést ne vonjunk le.

ups and downs

Jeff Gordon
várható volt,alonso sokkal gyorsabb volt azokon a gumikon,nem biztos,hogy okos húzás volt ennyire izmozni.ráadásul az elején button is eltalálta,az sem volt igazán korrekt heidfeldtõl,de fogjuk rá,hogy õ volt elõl,ettõl független én nem sajnálom,ez most nem az õ hétvégéje volt,van ilyen,majd máskor.
kubicának nagy grat,nemgondoltam volna,hogy megveri massát

antijuve
Grt Kubica!!!
Szegény Nick-et alaposan elintézte azért Alonso

ups and downs

Jeff Gordon
go MASZKA, 13x pénz😊))

antijuve
Többet vártam a BMW-tõl.Eddig csak szintentartásról beszélhetünk.Két futamból nem lehetett messzemenõ következtetéseket levonni.Hát majd talán Monacoban

ups and downs

Tigristank
Jaja, én is így gondolom. 😊

Szerencsés élet az, ha a bor amit iszogatsz, öregebb, mint a csaj, akit kúrogatsz. :D You buy a Ferrari, when you want to be somebody. You buy a Lamborghini, when you are somebody.

Jeff Gordon
minimum 1 McLarennek és 1 Ferrarinak ki kell esni,hogy a BMWnek most reális esélye legyen a dobogóra,Kubica egy körön nem volt rossz a Q2ben,de ha nem történik semmi az elsõ4el,akkor ma BMWsek csak az ötödik helyért küzdhetnek😊

Tigristank
Azért Kubica a 2. etapban elég jó idõt ment, megmutatta, hogy mit tud a BMW. Persze szerintem a dobogóhoz most kevés lesz a BMW, Heidfeldnek még annyi esélyt sem adok, mint Kubicának.

Jeff Gordon
hát ahhoz most nagyon jól kéne menni a BMWk-nek versenyen,és kéne egy kiadós mázli is,most sajnos nem voltak valami gyorsak,de azért hátha..

MaSzKa
Happy Birtday!

remélem dobogós leszel!

Jeff Gordon
Idõmérõ utáni foci BMW módra:

MaSzKa
<#eljen>

Jeff Gordon
Renner Kata Leticia

antijuve
melyik Kata?

ups and downs

Jeff Gordon
off:
maszka,találkoztam egy hozzászólásoddal egy másik topicban,és hát úgy láttam,hogy nincs gond az izléseddel a nõk terén,Kata tényleg szép<#eljen>

MaSzKa

MaSzKa
olvastam régen

amúgy ennek üzleti célja van a reklámok miatt

mert aki sauber rajongó volt az is potenciális vevõ lehet a BMW által reklámozott márkákra

ami sponzoroknak jó az a BMW-nek is jól jöhet

bár én egybõl simán csak BMW lett volna a név

Jeff Gordon
egyébiránt korábban beszélt témával kapcsolatban még régebben megjelent egy hír:

A BMW Sauber nem készül névváltoztatásra
A BMW Sauber a közeljövõben egészen biztosan nem változtat nevet, vagyis a Forma-1-es csapat egykori tulajdonosának, Peter Saubernek vezetékneve továbbra sem tûnik el az istálló elnevezésébõl, értesült az f1-live.com.

Nemrégiben ugyanis olyan pletyka merült fel, hogy a Forma-1-ben egyre sikeresebbé váló német márka tulajdonosa a ’Sauber’ elhagyására készül. A 2007-es konstruktõrök között ezüstérmes alakulat négy futam után a második helyen áll a konstruktõrök között folyó versenyben idén.

A svájci Motorsport Aktuell szeretett volna a ügy végére járni, és megkereste a BMW motorsport-igazgatóját, a Forma-1-es alakulat csapatfõnökét, Mario Theissent. A szakember pedig a következõt nyilatkozta a kérdésrõl: "Eddig nem volt szó a név újragondolásáról. Amennyiben ez a nézet megváltozna, annak bizonyára marketing okai lennének."

A német autógyártó az egykori tulajdonos, Peter Sauber iránti tiszteletbõl adta a BMW Sauber nevet az istállónak, amikor 2005-ben megvásárolta a gárdát. Theissen pedig leszögezte azt is, hogy a BMW-nek nem áll szándékában a Renault vagy a McLaren-Mercedes példáját követni, vagyis a fõtámogató neve nem kerül a csapat neve elé: "Eddig egyértelmûen az volt a célunk, hogy a BMW márkanév legyen az elõtérben."

Fotó: BMW Sauber
Forrás: f1hirek.hu

Jeff Gordon
azt hittem ki is próbálhatja az autókat 😄

kollega,önnek már nem kéne pihennie? 😊)

MaSzKa
Tippelj és nyerj a BMW-vel! A BMW-Sauber istálló hivatalos honlapján bárki nyerhet, aki regisztrál és részt vesz a tipp-játékban.

A bejelentkezés után Nick Heidfeld és Robert Kubica eredményeit kell megtippelni. (3. szabadedzés, idõmérõ, verseny, boxkiállások száma, hányadik lesz a leggyorsabb körök tabelláján).

A nyertes a BMW versenyzõi iskolájában testközelbõl is megismerkedhet az autósporttal.

MaSzKa

MaSzKa
mondtam én 😛

norbi56
Bmw szinû

Core 2 Duo E8200 @ 3.00GHZ | Cooler Master Hyper N-520 | Gigabyte EP-45 DS3 | CSX 4x1GB 1066Mhz DDRII CL-5 | Gainward HD4850 512MB Samsung SyncMaster T200(20\") | Logitech G9 | Logitech G35 |

MaSzKa

Jeff Gordon
nem😄
ez Maléves😄

MaSzKa
ez olyan bmw-s nem?

antijuve
oké,azért szerencsére a BMW-nél sem szálltak el.Tavaly is rendre megelõztek egy Ferrarit-McLarent a szezon elején,aztán nem lett volna esélyük a VB 2.ra.De idén még jobbak mint tavaly,nagyon meggyõzõek voltak az elmúlt futamokon.
Azért még várni kell 2-3 futamot (amik ugyanígy alakulnak mint a bahraini) és csak utána lehet biztos(abban) kijelenteni hogy a BMW a Meki elõtt van.

ups and downs

Jeff Gordon
hehe,olvastam én is.a vesztes beszél belõle 😄D

mondjuk igaza is van,a BMW fejlõdése nem fog kitartani,csak pont annyi pontot fognak szerezni idén,hogy megint vb 2.-ak lesznek😊) mert azért legyünk reálisak,a Ferrarit még nemtudják megverni

antijuve
Dennis szerint nem tart ki a BMW fejlõdése.....

ups and downs

MaSzKa
az egyik az mégszebb a kékfehér 😄

Jeff Gordon
azaz.
két legszebb autó a mezõnyben:

Jeff Gordon
hátha marad ez a fejlõdési ütemterv,akkor simán,már talán nyáron is,most is meg lehetett volna,ha vmelyik ferrarival történik vmi,azért robert közel volt kimihez,csakhát rajtot kicsit elnézte,aztán ferrarik mentek egy tempót,persze bmw-k se maradtak le nagyon,de ez pont elég volt nekik az 1-2re.erõbõl még talán nem készültek fel rá,de már nem sok hiányzik hozzá.

MaSzKa
BMW Power!

antijuve
Sztem egy jó versenye volt a BMW-nek.Meglehet idén az elsõ gyõzelem is.Grt Robert,grt Nick!

ups and downs

MaSzKa

MaSzKa
BMW az isten

Jeff Gordon
grat,szép volt!

Tigristank
Grat Kubicának, megvan az elsõ rajthely!

antijuve
Pole Pole Poleeeee!!!!!!!😄

ups and downs

antijuve
bocs: MaSZKA😊

ups and downs