BMW.Sauber F1 Team
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
de valahogy elmaradt ez a büntetés
pedig nem régen azért Qick Nick-et meg büntették
_______ Verein für Raumschiffahrt - Wernher von Braun _______
de közel volt hozzá
hambi kiesett volna akkor nyerek 1 csomo pénzt
ups and downs
hát piquet meg nem értem,nyilván nem elõször vezet TC offos kocsit,szóval vhogy jogos,hogy ettõl mindenki többet várna.errõl a grosjeanról most hallok elõször,de tartok tõle,hogy igazad van,hogy ez se tudna többet.igazából az alonso mellett tényleg nehéz érvényesülni,mert most a futamon nem alkotott nagyot,de az látszott tegnap,hogy ezt a gyenge renaultot be tudja hozni a 10be,ami nem kis szó.mindenesetre szerintem már briatore is megbánta,hogy elküldte a stabil fisichellát,de mostmár késõ.
The only speedometer is in your head.
Emlékszem tavaly mindig az ment h Fisico-nak mostmár mennie kéne,mert ott a szupertehetséges Piquet.Mostmeg azt mondják h Piquet alatt rezeg a léc,mert ott van a szupertehetséges Grosjean.Aztán lehet ugyanazt csinálná mint Piquet.
ups and downs
Kubica amúgy zseniális az idén, ezen a versenyen is tulajdonképpen õ volt az egyetlen a nagyok közül, aki nem hibázott. Ez azért elárul valamit. Ha a Ferrarinál vagy a McLarennél lenne, akkor szerintem õ vezetné most a világbajnokságot.
Sutilt meg nagyon sajnáltam, mert tényleg nagyon jól ment, és õ is hibátlanul vezetett. Ha nincs Rosberg balesete, akkor a 4. hely simán összejött volna neki.
Szerencsés élet az, ha a bor amit iszogatsz, öregebb, mint a csaj, akit kúrogatsz. :D You buy a Ferrari, when you want to be somebody. You buy a Lamborghini, when you are somebody.
ups and downs
ups and downs
kubicának nagy grat,nemgondoltam volna,hogy megveri massát
ups and downs
Szerencsés élet az, ha a bor amit iszogatsz, öregebb, mint a csaj, akit kúrogatsz. :D You buy a Ferrari, when you want to be somebody. You buy a Lamborghini, when you are somebody.
remélem dobogós leszel!

maszka,találkoztam egy hozzászólásoddal egy másik topicban,és hát úgy láttam,hogy nincs gond az izléseddel a nõk terén,Kata tényleg szép<#eljen>#eljen>
itt lehet tippelni regsiztrálni kell
amúgy ennek üzleti célja van a reklámok miatt
mert aki sauber rajongó volt az is potenciális vevõ lehet a BMW által reklámozott márkákra
ami sponzoroknak jó az a BMW-nek is jól jöhet
bár én egybõl simán csak BMW lett volna a név
A BMW Sauber nem készül névváltoztatásra
A BMW Sauber a közeljövõben egészen biztosan nem változtat nevet, vagyis a Forma-1-es csapat egykori tulajdonosának, Peter Saubernek vezetékneve továbbra sem tûnik el az istálló elnevezésébõl, értesült az f1-live.com.
Nemrégiben ugyanis olyan pletyka merült fel, hogy a Forma-1-ben egyre sikeresebbé váló német márka tulajdonosa a ’Sauber’ elhagyására készül. A 2007-es konstruktõrök között ezüstérmes alakulat négy futam után a második helyen áll a konstruktõrök között folyó versenyben idén.
A svájci Motorsport Aktuell szeretett volna a ügy végére járni, és megkereste a BMW motorsport-igazgatóját, a Forma-1-es alakulat csapatfõnökét, Mario Theissent. A szakember pedig a következõt nyilatkozta a kérdésrõl: "Eddig nem volt szó a név újragondolásáról. Amennyiben ez a nézet megváltozna, annak bizonyára marketing okai lennének."
A német autógyártó az egykori tulajdonos, Peter Sauber iránti tiszteletbõl adta a BMW Sauber nevet az istállónak, amikor 2005-ben megvásárolta a gárdát. Theissen pedig leszögezte azt is, hogy a BMW-nek nem áll szándékában a Renault vagy a McLaren-Mercedes példáját követni, vagyis a fõtámogató neve nem kerül a csapat neve elé: "Eddig egyértelmûen az volt a célunk, hogy a BMW márkanév legyen az elõtérben."
Fotó: BMW Sauber
Forrás: f1hirek.hu
kollega,önnek már nem kéne pihennie? 😊)
A bejelentkezés után Nick Heidfeld és Robert Kubica eredményeit kell megtippelni. (3. szabadedzés, idõmérõ, verseny, boxkiállások száma, hányadik lesz a leggyorsabb körök tabelláján).
A nyertes a BMW versenyzõi iskolájában testközelbõl is megismerkedhet az autósporttal.
Core 2 Duo E8200 @ 3.00GHZ | Cooler Master Hyper N-520 | Gigabyte EP-45 DS3 | CSX 4x1GB 1066Mhz DDRII CL-5 | Gainward HD4850 512MB Samsung SyncMaster T200(20\") | Logitech G9 | Logitech G35 |
Azért még várni kell 2-3 futamot (amik ugyanígy alakulnak mint a bahraini) és csak utána lehet biztos(abban) kijelenteni hogy a BMW a Meki elõtt van.
ups and downs
mondjuk igaza is van,a BMW fejlõdése nem fog kitartani,csak pont annyi pontot fognak szerezni idén,hogy megint vb 2.-ak lesznek😊) mert azért legyünk reálisak,a Ferrarit még nemtudják megverni
ups and downs