GM anyavállalat gyűjtőtopikja
Opel/Vauxhall/Chevrolet/Holden/Cadillac
-
Újjabb probléma. Tegnap jöttünk volna hazafele, beindítottam de leaállt a motor. Újjabb probálkozás de ugyanez. Kicsit pörgettem a motort, beraktam 1-be lassan rá a kuplung de csak rángatva ment, le akart fulladni, ahogy elvettem a gázt leállt. Ez ismétlődött folyamatosan, mintha nem lenne alapjárati fordulat. Amikor sikerült is vele elindul akkor is csak rángatva ment, végül nagynehezen sikerült beparkolni vele egy őrzött parkolóba aztán ennyi. Ja és amikor rátettem a gyújtást furcsa hangot lehetett hallani. :S Van vmi ötletetek? Nem tudom van e valami összefüggés de az ablak is leengedés után, csak félig ment fel aztán elindult vissza és nem is ment le teljesen. Még szerencse hogy ott tudtam hagyni az autót, fasza lett vola ha mondjuk vmi forgalmas helyen a lámpánál kezdi el csinálni. Jah és eddig is csinálta már 1x-2x, úgyvettem észre hogy főleg meleg motornál, de tegnap nagyon megadta magát. Vmi kattogó hangot is hallani bár azt az előző tulajnál is csinálta, remélem nem túl nagy a baj... :/