• roliika
    :-) Jó , titoktartási talán érthető, de mai napig nem oldották fel, és ma már kit érdekel mit mondanak ez az Oroszoknak, nem? Hát azért a 6-7 óra adásszünet akkor is durva. Optika optika..persze, van ebben is igazság, de csinálsz innét 1 fotót a Földről, aztán egyet a Holdról, a holdról nehogymár kisebb legyen a Föld mint a Földről a Hold akármilyen is az optika...ja optika, jut eszembe. Hogy a bánatba vették fel a filmet? Úgyértem a szalag hogy bírta a közel -200 fokot? Na+a villanymotor csapágyazása. Mert ugye -200 foknál melegítés nélkül nem bizti hogy az forogna. Márpedig a NASA múzeumba ki van állítva a kamera, és nincs benne semmi az optikán és 1 motoron kívül.Szóval ezt nem igazán értem. Ja+ugye látható kintről ahogy sétál le Amstrong a lépcsőn. Na de kívülről ki vette videóra ha ő volt az első? A fényképeken az árnyékok össze-vissza dőlnek. Namost szerintem fotós cuccokat nem pakoltak ki tehát csak a Nap sütött. Akkor+ mik az árnyék különbségek? Jobbra dől a másik balra + egyik arányiban kisebb,vagy nagyobb a másiknál. Kicsit fura nem?