Új MI szoftvert kapnak a marsjárók

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

<#eljen><#vigyor4> Na ja.

Szar játék az élet de qwa jó a grafikja!

<#taps><#taps><#taps>Szerintme is az egyes, nagyon sok UFO-ról kiderült már, hogy kísérleti repülõ.

\"Embertársaidat soha ne kezeld célok eszközeként, mindig csak önmagukban vett célokként!\" \"Cselekedj úgy, hogy akaratod maximája mindig általános tövényhozás elvéül szolgáljon!\"Immanuel Kant

Kelta
Erre ne is várj értelmes választ. két okból,

1: talán tudják a választ de katonai, nemzetbizt..technikai vagy egyéb okbol titkos,

2: mert senki sem tudja, nézegette ezeket a filmeket, nálunk nyilván sokkal hozzáértöbb, de lehet nem jöttek rá....
bármi lehet, trükk, ügyeskedés, valamilyen idegentechnika, földi fejlesztés, akármi....

DE! nem is ez a baj, hanem hogy nem kutatják, nem vizsgálják széleskörüen, és nincs nyilvánosságra hozva.
Ami az elsö pontot valoszinüsiti....szerintem

Olyan nincs, hogy valami nem sörnyitó...

Az itt bemutatott vidókon szerinted mi szerepel? Komolyan kíváncsi vok, mit mondasz!

norbre
sztem van köztes állapot és ha szelektálsz az jó, de szerintem pl az itt bemutatott felvételek közül max 2 van ami érdeklõdésre tarthat számot, de még ezeken sem lehet látni hogy mi szerepel rajtuk, ergo messzemenõ következtetéseket levonni ilyenkor elég kockázatos. Ezek ilyenkor csak találgatások, és nem szabad úgy kezelni õket mint tényeket, és pláne nem építeni rájuk hipotéziseket. Erre gondoltam amikor elvakultságról beszéltem.

** ha elfordítod a fejed, könnyebb elhitetni magaddal, hogy nem is tudsz a dologról, és pláne nem vagy felel?s ** "Manapság mindenki vissza akar menni a természetbe. Kár hogy autóval"

Nekem mindegy, te fogsz majd elõbb-utóbb rájönni, hogy baromságokkal foglalkozták életed nagy részében. Bánni, sajnálni fogod - minél késõbb ébredsz rá erre, annál jobban.

Már megint a világkép...:-DD Persze biztos kéyelmesebb lenne azt mondani, aham, csak az van amit a suliban tanítottak, meg van 3 dimenzió, aztán a többi+ hülyeség ahogy van. Csak ez nem így van ha tettszik, ha nem.

Lehet. De teljesen objektívnek maradni nem is lehet. Vagy elhiszed és elfogadod, vagy nem. Nincs közös állapot. Vannak képek videók amik hamisak, ezt fel kell ismerni. De ami valódi, azt nem fogom hamisként beállítani.

norbre
sajnos azt kell mondanom hogy szerintem kicsit elvakultan kezeled ezt az egész dolgot, ami olyan szemszögbõl jó hogy lelkesedsz valami iránt, ez tök rendben van, csak sztem az objektivitásodat közben elvesztetted

** ha elfordítod a fejed, könnyebb elhitetni magaddal, hogy nem is tudsz a dologról, és pláne nem vagy felel?s ** "Manapság mindenki vissza akar menni a természetbe. Kár hogy autóval"

Látod ez a baj veled, nincs reális világképed. Hogy lenne már azonos analógia...?

Fajsúly más de az analógia azonos.

Istenrõl ki készített videót? Csak 1 2000 éves könyv van róla aztán mégis millióan hiszik hogy létezik! Hm!? Egyébként ha utána néztél volna tudnád, hogy az UFO-k márpedig akkorsincsenek ha leszáll 1 a házam elé és kezet foghatok vele nézet csak az 1930-40-es években kezdett terjedni, elöte meg voltak még a tudósok is gyõzõdve arról hogy rengeteg lakott bolygó létezik , Hold és a Mars is az. És az elsõ "Holdraszálláskor" foszlott szét a remények egy része, a többit meg folyamatosan pumpálták az emberekbe.

norbre
azért sztem ezek nem ugyanolyan fajsúlyú dolgok
repülõre bárki felülhet, de idegeneket azért nem láthatok bármikor

Miért mi rá a bizonyíték? Én csak képen láttam, ami lehet hamisítvány+ sokan mondták+ TV-ben is volt, de abban is miért bíznék. Vannak róla fórumok de az sem jelent semmit, meg több százezer ember repült már de szintén semmit sem jelent mert mind hülye és hazudik meg elmebeteg meg depressziós, meg hallucinál. Fordítsd át amit most írtam az UFo témára. Ugyan az az analógia.

norbre
továbbra sem tudom lejátszani pedig érdekelne, de valszeg nálam van a hiba
nekem is van fényképezõgépem és én pl azzal rohangálok mindig. És hogy éjszaka ne lehetne digitális gépekkel képet csinálni?? akkor sztem téged átvertek a gépvásárlásnál. de nimd1

Légyszi ne próbálj megint ködösíteni és terelni. Nagyon jól tudod, hogy mi a bizonyíték arra, hogy létezik repülés (egyébként köszönöm kérdésed, jó párszor repültem már). Ellenben az UFO-kra nincs túl sok.

Hm. Repültél már? Ha nem, mi a bizonyíték,hogy lehetséges a repülés? Vagy léteznek repölõgépek? Remélem érted mire szeretnék rávilágítani.

Persze van benne igazság amit mondasz, de mind hamis volna? Amit a Mexikói légierõ készített az is hamis? Nemár! Azért ezt ugye nem mondanád komolyan? Ja tuti vettek a fanok, nekem is van kamerám is meg digit fényképezõm is, mégsem rohangászok vele. Kamera talán 3* ha volt használva. Este+ ugye érdekes lenne a digitális kütyükkel a felvétel, mert a CCD érzékelõ kevés fénynél marhára belassul, éjszakai módban + mivel infra tartományba vált át, sok dolog világít ami csak meleg. Tehát nem egyszerû tiszta képet csinálni! Pláne videót. Ez néha szándékosan sem jön össze. Mármint a tiszta kép.

Bizonyíték?😊 LOL.😊

norbre
sztem digitális fényképezõgépekkel és kamerákkal alatt nem a mobiltelefonra gondol. Akinek VHS kamerája volt régen és "videós-fan" azok már vettek valszeg digitális kamerát, ha nem is mindenki, de ma már nem egy ökör ára azért.
"digit képrõl nehezebb megmondani, hogy valódi-e"
szted amit ide beraktál az nem digitális már? mindent lehet hamisítani , és már a VHS korszakban is voltak filmes trükkök

Már második, vagy harmadik alkalommal emlegeted a világképem. Freud-ról ugye már hallottál? szerintem te nem tudod ezeket a dolgokat a világképedbe beilleszteni. Még ha több bizonyíték is áll rendelkezésre, mint a szülinapodról.

Mert eddíg is voltak digit gépeken kívül sima fényképezõgépek, és mert olcsóbban kapni, nem azt jelenti, hogy éjjel-nappal használják is. Telókban is van digit kamera, de a felbontásuk elég silány, fényerõ változást nem szeretik, ráadásul 1 digit képrõl nehezebb megmondani, hogy valódi-e! Egyébként nagyon sok mobillal készült kép készült már itt MO.-n is, csak ritka pocsék a képminõségük. Tehát vannak felvételek, ezért jobb lenne ha a gúnyos megjegyzéseid inkább magadnak tartogatnád, és mielött másokat offolsz, legalább utánanéznél annak mit is beszélsz! Minden hónapban legalább 10 felvétel készül a mi kis országunkban is. Maximum te nem tudsz róla.

Pedig sima MPEG. Mediaplayer classic-al próbáld meg.
Linken jobb katt link mentése más néven nemtsd le a videót a gépedre és úgy nyitsd meg.

Tényleg, roliika, azt mivel magyarázod, hogy mostanában nem kerülnek elõ 'UFO-felvételek'? Boldog-boldogtalan jobbnál-jobb digitális fényképezõgépekkel és kamerákkal szaladgál, hogyhogy senki sem kap le vmi érdekeset? Inkább ezzel foglalkozz, ne a hülyeségekkel. Vagy ez tipikusan az, ami nem illik bele a világképedbe, ezért egyik füleden be, másikon ki?😊

norbre
ezt nem tudom lejátszani milyen kodek kel hozzá?

Jobb katt a linken és hivatkozás mentése más néven csak úgy lesz jó...

Itt van. :-) Bolgár felvétel, gyerek rá is zoomol, láttszik a felülete meg hogy forog. Miután elhúz, gyereknek kb 1mp alatt esik le.:-) Élesebb videóm asszem nincs. :-( Csak hasonló van 1-2.

norbre
a felvételek száma csak akkor lehet mérvadó ha értékelhetõ is

norbre
ugyanmár akinek van videókamerája nyilván nem elõször készít vele felvételeket, és aki már kicsit is rutinos benne az már rutinszerûen állít fókuszt
fura hogy hirtelen mindenki elfelejti kezelni a kameráját
a másik meg hogy akinek VHS kamerája van sztem nem úgy hordja magával hogy egy sz@rrá hajtott rossz minõségû szalagra akar felvenni bármit is

Keresek csak neked csak most valami éles videót.:-)

Én is láttam pár érdekes dolgot, élõben, valamint 6500 kép rengeteg beszámoló még katonáktól és rendõröktõl is és 226 videó nekem épp elég bizonyíték.:-) Ennyi még a Holdraszállásról sincs, meg semmirõl.

norbre
azért sztem nem ugyanaz hogy arról beszélünk honnan szállt fel egy repülõgép, vagy hogy arról hogy az repülõ vagy idegen ûrhajó. Mert azt elhiszem hogy a repülõ felszállt valahonnan, mert ugye a levegõben ritkán születnek repülõgépek, de egy homályos felvétel alapján nem hiszem el minden fenntartás nélkül azt hogy az adott objektum ûrhajó.
ezek csupa feltételezések

ez a felvétel meg nevetséges. ha egy ilyen objektum becsapódik így a földbe, ha jól látom kb félig, akkor a talaj nem így nézne ki ilyen erõhatások mellett, a fákról nem is beszélve

Hát szerintem ennek 2 oka van.
1: Nincs meg az az idõpont amikor felkészülhetnél, hogy ok most jönnek beállítom faszán a kamerát, és felvétel+ ráfókuszálok és új a szalag de jobb ha digitális a kamera és 4-5 jó képet is tudok csinálni nagy felbontásban /Bár ha így lenne és nagyion szép lenne a videó, akkor+ lehet hogy kamunak tartanák/

2: Ideges leszel és mindenképp fel akarod venni, ezért beremeg a kamera, fókuszálást el is felejted hogy van, csak legyen ott a videón....és mi a vége? Kiadod a mancsodból és mindenki hülyének néz.

Lehet földi eredetû is. D miért ne lehetne ûrhajó vagy dimenziót átlépõ akármi, vagy idõutazú szerkentyû, akármi lehet. Ez a filmezzünk UFO-t dolog szerintem/se/ nem ér semmit,ez olyan mintha 1 repcsit felilmeznénk és aztán arról beszélgetnénk honnét szálhatott fel, vagy ki ülhet benne. Kapcsolatot kéne teremteni nyilvánosan is velük...mert nem hivatalosan volt pár kapcsolat felvétel ...Nézd csak! :-) Ez szerinted mi? Elhagyott harckocsi kerék? :-)) KGB - s videó, 5 része van, többit nem tenném ide fel.

norbre
azt értem hogy születnek ilyen felvételek, ez teljesen rendben van
na de miért mind ilyen?

Látsz valamit és épp nalad egy kamera tök szar 1000* használt zsalaggal, te is felvennéd ha van kis lélek jelenléted nem? Így sikerült. Jobb mint a semmi.

Ezekbõl a videokbol nem szabad messzire menõ következtetéseket levonni.Valami amit állítolag a földrõl lõttek ki.Ez borzaasztó.Nem is lehet visszakövetni honnan lõtték ki.Vagy kiderült?Lehet az a valami nem a földrõl indult csak azért nem látszott mert nem volt megvilágítva.

A hülye ötletek valósulnak meg a leggyorsabban...

norbre
"a Concordot is valami hasonló nézegette"
te azon a felvételen látod hogy mi van a Concorde mellett? én spec nem.
namost ha nem tudod mi az akkor azt honnan tudod hogy mit csinál?

norbre
"bezavarják az UFO-k navigációs rendszereit"

norbre
csinélni=csinálni<#idiota><#idiota>

norbre
csupí= csupa<#idiota>

norbre
jé tényleg de én láttam VHS felvételeket úgy is hogy nem csupí csík az egész, meg kivehetõ az amit felvett az illetõ, ugyanis az objektíven pl állítható a fókusztávolság, amivel az élességet is lehet szabályozni. Namost ezeknél vagy azért nem kivehetõ a cucc, mert vagy életlen, vagy túl messze van, vagy annyira szar a minõség hogy amiatt nem látszik. Ha misztikumot akarnék csinélni, én is úgy csinálnám hogy ne lehesen felismerni mi van a felvételen

Mittomén. Cifu talán tudna rá válaszolni valami értelmeset. Én nem tom annyira, hogy milyen titkos cuccai vannak a katonaságoknak, mivel a nevében is van titkos.

Jaa részben igazad van. az UFO az nem ûrhajó de ezt senki nem is állította. Miért ilyen szar a minõségük? Mert az emberkénél volt szerencsére a VHS kamera és felvette. Sokkal több az ilyen eset csak nincs kéznél semmi. Nála volt.

Sanyix
Mivel akarták leszedni? 😊

Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)

norbre
amúgy az UFO az azonosítatlan repülõ objektumot jelent és mint ilyen nem egyenlõ az idegen ürhajókkal. ha eldobok egy labdát és a szomszédom nem tudja hogy mi az akkor az is UFO

norbre
51-es körzetes videó tök jó.
de te látod hogy valójában mi is van rajta? mert én nem.
meg 51-es körzet. baromi misztikusan hangzik de ettõl a ténytõl még nem ájulok el.
A nagy videó tényleg érdekes, talán ez áll számomra legközelebb az "igazsághoz", de ezen sem látszik hogy mik is azok.
amúgy félreértés ne essék én fullra azt gondolom hogy a világegyetemben vannak más életformák, és valószínûleg olyanok is amelyek nálunk fejlettebbek, és az is valószínûsíthetõ hogy a Földet is látogathatják, de miért van az hogy a "bizonyíték" olyan minõségûek hogy nem igazán lehet megállapítani mi is van a felvételen?
nem azt állítom hogy ezek mind hamisítványok. de hogy mi van rajtuk az eléggé megkérdõjelezhetõ

Nézd már meg a nagy videót is...egyesek szerint a földi radarok mivel elég erõsek, bezavarják az UFO-k navigációs rendszereit ezért potyogott le már pár. Vannak KGB-s videóim is. ott 1 roncs látható. Beleállva a földbe.

norbre
szerintem meg egyet sem. Egy jóval fejlettebb technológiai szinten álló jármûvet és azok legénységét sztem nem tudják csak úgy lelövöldözgetni
1. link nem mûxik