1231mod2kep2.jpg
Elég, ha a reklamált topic címét linkeled, a hsz. számát pedig kiírod!
Ha házigazda szeretnél lenni, kell a topic neve és linkje, a jelölt neve és linkje (az adatlapra), és azok a hozzászólások, ahol a jelöltet elfogadja az adott téma közössége. Ezeket írd be ide, és pár napig várj türelemmel.
A privát üzenetekkel - mivel nem tudják elolvasni - nem foglalkoznak a moderátorok, ne panaszkodj miattuk.

Mielőtt ebben a modtopicban folytatnád a veszekedést, !! KLIKK IDE !!
  • Totti5
    Továbbá, ha bajod van akkor jelezd a moderátoroknak, gyüjts össze emeberek akárhonnan és váltsál le, vagyis ha egy moderátor mondja, akkor önként megteszem. Ez nekem mint mondtam nem szórakozás, hogy tisztában tartsam a topikot... azért vállaltam el, mert ezelőtt 5 topikban és köztük XBox 360 topikba ( ami szintén nagy közösség ) eleddig tiszta lelkiismerettel, a szabályokat maximálisan betartva tettem a dolgot. Ezek szerint ez sem elég, mert vannak HAZUG, ROSSZ és GONOSZ emberek akik VALÓTLANSÁGOKAT állítva próbálnak LEJÁRATNI valakit aki teszi a dolgát.

Szomorú dolog ez:(

Szóval amíg nincs a kezedben semmi, addig ne rágalmazz, mert... mert semmi... semmi nem lesz. Nem ismerlek, nem is akarlak, a neten bárki azt mondhat amit akar. Aztán mindenki elszámol a lelkiismeretével... többet nem lehet tenni.