1118
1231mod2kep2.jpg
Elég, ha a reklamált topic címét linkeled, a hsz. számát pedig kiírod!
Ha házigazda szeretnél lenni, kell a topic neve és linkje, a jelölt neve és linkje (az adatlapra), és azok a hozzászólások, ahol a jelöltet elfogadja az adott téma közössége. Ezeket írd be ide, és pár napig várj türelemmel.
A privát üzenetekkel - mivel nem tudják elolvasni - nem foglalkoznak a moderátorok, ne panaszkodj miattuk.

Mielőtt ebben a modtopicban folytatnád a veszekedést, !! KLIKK IDE !!
  • Jacek
    Mivel személyes viták miatt kénye kedve szerint törölget egy topicban..
  • Roger6
    "levéltitok megsértését követte el." - bázzzeg XDDDDDD Szakadok XDDDDD Te ezt most komolyan is gondoltad? XDDDD Mondjuk te megmondtad azt is, hogy BMW-nél kellett volna maradni Michelisznek, most meg hogy összerakták az autót, pirított egy 6. kört, szinte nulla gyakorlással. Okoska.
  • lac coo
    Off.:

személyes viták, ellentétek miatt minek kirakni valakit, ha eddig jó volt???
  • pedobear
    Hány ilyen jellegű privát üzenetet kapsz te hetente - költői kérdés volt? Utál téged itt már mindenki.
  • Jacek
    Nagy gratula kedves házigazda:D! Meg is mutattad milyen ember is vagy te:DDDD Ez a legkomolyabb privát levelezés posztólása:D És ő házigazda:DDD
    Ez útán érthető is szerintem mért is kap ilyen privát üzeneteket:D
  • pedobear
    Te normális ember vagy? Kizárt...
  • Totti5
    Feladó: Jacek
    Elküldve: 2013. 03. 24. 12:30
    Jaja érdekes a törlési modszered:DD téged jó modorra jaja pont arra semmi másra:D
    Elötte mért törölgettél? szanalmas ksi fos vagy...

• pedobear
    A házigazda kártevése ma is beindult. Nem lesz ennek jó vége.

Valamint tilos a privát üzenetek nyilvánossá tétele. A privát üzenetek, mint a nevük is mutatja, magánlevelezésnek minősülnek. Ezért a másik fél hozzájárulása nélkül még részletekben sem tehetőek nyilvánossá.

Mivel Totti5 nevű felhasználó a regisztrációkor elfogadta az ÁSZF feltételeket, és azt megszegte, levéltitok megsértését követte el.

• Totti5
    Újabb privát:

Jacek írta, 2013. 03. 24. 12:18
    Megint megmutattad mekkora kis szarcsimbók vagy:DDDD azt hiszed nem látták miket törölgettél:DDD
    Figyel jó lenne ha elolvasnád mi a a házigazda feladat, biztos nem az hogy kénye kedve szerint törölgessen:DDD de ez mutatja a jellemedet te szar:DDD
  • Jacek
    És folymatosan ez derül ki róla inkább őt kéne eltávolítani a házigazda pozicióból!!!
  • Jacek
    Igen remélem mindet linkeled amit kényed kedvedre törölgetsz, szerintem nem ez a házi gazda feladat!!! hogy a személyes játszó terének tekintse a topicot!!! Természetes úgy hogy másik topicban ahol össze tűzése volt a másik emberrel:DDD
    Eleve vicces hogy egy ilyen ember hogy kerülhet házigazda pozicióba:D
  • Totti5
    [Törl] | ma 12:12 | privát | galéria | válasz | #136174

Amikor a kis pöcs minimális hatalmat kap a kezében:DDD
  • Totti5
    Itt a másik játékos. Személyeskedő hszekkel próbál káoszt csinálni az F1 topikba.

Ráadásul nem képes felfogni, hogy nincs személyeskedés. Erre privátban trágákodik.

Feladó: Jacek
    Elküldve: 2013. 03. 24. 12:11
    Tárgy: :)))
    Moderátoroknak küldöm majd miket törölsz te kis szarjankó...:))))

• pedobear
    Remélem személyeskedésért is megkapod a magadét. Még szerencse, hogy nem te vagy itt mindenhol a házigazda, mert akkor hatalmas károkat okoznál az biztos. Hihetetlen, hogy milyen bunkó ember vagy. Ebből is látszik ilyen ember nem lehet pártatlan, teljesen alkalmatlan vagy a feladatra. Mielőbbi leváltásodat várom.

• Totti5
    "de láttam már, hogy ott is voltak már hasonló "problémáid" és sok embernek gyűlik meg a baja veled."

Ne hazudj, te tróger!
  • pedobear
    Az az igazság, hogy te hazudsz és van még pofád engem ilyennel megvádolni..

Kérlek mond el és bizonyítsd be, hogy mi hasznosat tettél eddig a kinevezésed után! Mit tettél a közösség érdekében, milyen előremutató dolgot vittél végbe?

"tiszta lelkiismerettel" jah persze, a valóság az pedig, hogy rosszindulat és hátsó szándék vezérel. Kíváncsi lennék, hogy az F1 topic hány százaléka állna ki maximálisan melletted.

"Megmérettettél és haszontalannak találtattál"

Én a valós tényeket közlöm. Az, hogy mit csinálsz a többi topicban az engem (most) nem érdekel, de láttam már, hogy ott is voltak már hasonló "problémáid" és sok embernek gyűlik meg a baja veled.
  • Totti5
    Továbbá, ha bajod van akkor jelezd a moderátoroknak, gyüjts össze emeberek akárhonnan és váltsál le, vagyis ha egy moderátor mondja, akkor önként megteszem. Ez nekem mint mondtam nem szórakozás, hogy tisztában tartsam a topikot... azért vállaltam el, mert ezelőtt 5 topikban és köztük XBox 360 topikba ( ami szintén nagy közösség ) eleddig tiszta lelkiismerettel, a szabályokat maximálisan betartva tettem a dolgot. Ezek szerint ez sem elég, mert vannak HAZUG, ROSSZ és GONOSZ emberek akik VALÓTLANSÁGOKAT állítva próbálnak LEJÁRATNI valakit aki teszi a dolgát.

Szomorú dolog ez:(

Szóval amíg nincs a kezedben semmi, addig ne rágalmazz, mert... mert semmi... semmi nem lesz. Nem ismerlek, nem is akarlak, a neten bárki azt mondhat amit akar. Aztán mindenki elszámol a lelkiismeretével... többet nem lehet tenni.
  • Totti5
    Mondtam már hogy ne hazudj. Semmit nem töröltem ami nem trollkodás, vagy alpári beszéd, vagy flém volt. Ne HAZUDJ!

Nincs semmi előzmény, egyszerűen nincs jobb dolgod, mint hazudozni, és próbálsz lejáratni.

Még egyszer mondom NE HAZUDJ!

Egy mérhetetnul ROSSZ ember vagy :(
  • pedobear
    "A HÁZIGAZDASÁG NEM JOG, HANEM FELELŐSSÉG. A felhasználó semmivel nem lesz különb, elvárjuk hogy segítse a fórumozókat, "legyen jelen". Probléma esetén a törlési lehetőséget elvesszük.

Indokolatlan törlések, személyeskedés stb. esetén panasszal szintén a [email protected] címre lehet fordulni. Részletes indoklás nélküli tiltakozásokat nem veszünk figyelembe. "

Remélem ezzel tisztában vagy.
  • pedobear
    Legalább ne hazudj! Te azokat a hozzászólásokat is törölted amiben nem volt semmi sértő vagy káromkodás, stb. A számodra nem szimpatikusokat is szépen kigyalultad és így éltél vissza a rangoddal.

Ez nem indult. Mindennek van előzménye és onnan kell megvizsgálni az esetet.

A Moderálási alapelveink-ben nincs olyan pont, hogy kedvedre töröld a hosszá szólásokat. Ha valaki ott kioktatott jogosan a hozzá nemértésedről, akkor nincs jogod törölni azt!

Betelt a pohár, elég volt. Elég kárt okoztál már eddig. Nem csak elolvasni hanem betartani is kellett volt az SG szabályokat. Te ezt többszörösen megsértetted és visszaeső vagy, mert már régóta ez a stílusod. Aki nem szimpatikus neked azt felhergeled, majd törlöd a hozzászólását, majd mikor addig fajul akkor ide sóvárogsz neki egy BAN-ért. Ez nemhogy nem tisztességes, hanem egyenesen undorító magatartás.

• Totti5
    Mert alpári módon írt. Akinek nem tetszik tehet egy szívességet. Elmondtam a szabályokat. Persze mindig akad 1-2 akadékoskodó, ez törvényszerű.

Persze én. Regáltam a mai beszólásodra? nem. Töröltem a francba. Majd ha normálisan leírod mi kellene, akkor beszélhetünk róla.

Semmit nem törlök ki sunyiba, ezt kikérem magamnak. Te engemet ne rágalmazz ilyenekkel, mert nem igaz. Csak is azok a hszek kerülnek törlése ami a normális modor, a jó izlés határain túl mutatnak. Ha ez neked nem tetszik, nem kell oda írni.

Igen miatta nem írnak oda, te direkt csinálod ezt most? mire jó ez neked?

Ne hagyd annyiba! Csináld a dilit, kenj rám mindent amit kitalálsz ( még hogy miattam ment el bárki is... ez már kóros ne haragudj... ).

Hangulatteremtőnek ott vannak a bohócok, nekem nem ez a feladatom, hanem az ilyen trollokat mint te kordában tartani, mert erre már nem lehet mit mondani.

Mondom szerencsére nagyon kevés hszt kellett törölni az idei évben, ez vagy annak köszönhető hogy a legalja nép lelépett, vagy megtanulta a szabályokat.

Remélem a jövőben sem lesz több probléma, azt meg hogy te mit pattogsz engem hidegen hagy, de nagyon kérlek meg ne mer rágalazni kitalált dolgokkal a jövőben, mert ez nagyon mocskos és nagyon legalja módi amit művelsz és amit itt összehordtál most.

• pedobear
    Így könnyű, ha kitörlőd az előzményeket és nem látják a moderátorok mi miből indult ki. Visszaéltél a rangoddal, te magad gerjesztetted a helyzetet.

Mások is panaszkodtak már. Csak sajnos sokan nem ismerik ezt a topicot és azokat a hozzászólásokat szépen sunyiba kitörölted.

Másik topicokban is van gond veled. Szerintem írjunk ki egy szavazást, hogy hányan vannak megelégedve az eddigi munkáddal. Nagy hiba volt téged megválasztani, nagy kárt tettél a közösségben. Sok régi fórumozó már nem ír a topicban és szerintem részbe neked köszönhető.

Ezt már nem hagyom annyiban, mert már teljesen betelt a pohár. Szerintem itt az ideje, hogy átadd a rangot egy arra jobban érdemes személynek aki a topicot előre viszi és nem hátra. Olyan kell aki elősegíti, hogy jobb hangulat legyen és több ember olvassa, nem pedig aki az ellenkezőjét csinálja...
  • Totti5
    Kényem kedvem, hangulatom szerint törlöm az anyázásokat, alpári hozzászólásokat, egymás basztatását, a pilóták gúnyolását, rasszista legalja megnyilvánulásokat ( ezekből szerencsére már egyre kevesebb van ).

A te hszeidet azért törlöm mert TE nem fogsz rajtam semmit számon kérni, plána nem bunkó stílusban. Ha neked banner kell akkor jössz megkeresel és segítesz csinálni, / csinálsz amit én szívesen kiteszek, de én nem vagyok bannergyáros, nekem nem ez a feladatom. Ha senki nem tud / nem akar bannert, akkor nem lesz banner. Nekem nem kell csinálnom, mert te kijelented és odaböffentesz hszeket aztán köcsögözöl mert töröltem őket.

Hozz ötleteket, mond mi kellene, hol lehet, kivel csináltatni és intézem. Én nem tudok csinálni, mert nem vagyok fotoshop, sem flash sem semmi mágus. Majd ha valaki úgy gondolja hogy elég szakértelemmel bír akkor csinál mint ahogy előzőleg is volt, ami idéntől nem működik sajnos.

Aztán...

Csak hogy tisztázzuk a dolgokat.

Te hány topikban vagy házigazda? egyben sem. Én már nem 1-2-3-at elválltaltam és eddig semmi panasz nem volt. Majd pont a te hülyeséged miatt lesz a munkám "káros".

Másrészt F1 topikban nem volt házigazda ezelőtt, hanem moderátor járt oda aki figyelt, de már nem jár / nagyon rintkán ír, de ezekszerint te akkor még nem voltál itt.

Szóval hagyd abba a trollkodást.

Ha pedig nem tetszik a dolog, akkor váltassál le. Szerinted jó kedvemből csinálom? csináld te, csinálja más... kurvára nem hiányzik hogy itt egy nem tudom ki még baszogasson is, mert neki ez tök jó poén.
  • pedobear
    Hozzátenném, hogy ez nem az első eset. Itt is jeleztek már hasonlót. Valami többen felszólaltak az ügyben, de a házigazda visszaélt a jogaival és szépen törölte ezeket a bizonyító erejű hozzászólásokat. Sokat romlott azóta a topic. A régi házigazda jó volt és akkor még normális banner is volt, most meg hanyatlik a topic. Ez káros az sg közösségére nézve, felhívnám rá a figyelmet.
  • pedobear
    Kérem vizsgálják felül a Forma1-es topic házigazda jogait. Ugyanis nem méltó aki most ki van nevezve. Amióta kinevezték azóta semmi mást nem csinált csak kedvére törölgette a neki nem tetsző hozzászólásokat. És még egy banner-t se volt hajlandó elkészíteni vagy készet berakni, hiába lett felhíva a figyelme. Csak neki lehet igaza, elég idegesítő ez a diktatúra... és nem figyelmeztetést kell adni neki, hanem elvenni a házigazda jogait.

• gordon 24
    Oké:) Csak gondoltam rá kérdezek. Nincs már ilyen hsz-limit meg ilyesmik?

Akkor írok nekik/tek..
  • Dzsini
    Olvasd el a fejlécet.
  • gordon 24
    Sziasztok!

A V8 topikot annak idején én indítottam. Van egy srác aki sokkal agilisabb, és sokkal jobban ért a dolgokhoz.

Szeretném, ha kaphatna a topikban házigazda jogot, hogy tudja a bannert szerkeszteni és ilyesmi.

Mi a teendő az ügyben?

A topik:

http://www.sg.hu/listazas.php3?id=1149625398

És Ulvarról lenne szó.
  • Andruino
    Üdv!
    A FORMA1 topicban a "kedves" házigazda már azért kivágással fenyegetett meg mert véleményt mertem nyilvánítani a kedven csapata igen gusztustalanra sikeredett festéséről. Jó lenne kicsit elbeszélgetni vele.
    Előre is köszönöm!
  • Dzsini
    A topicnak most sincs házigazdája, csak topicnyitója. Ha házigazda szeretnél lenni, ahhoz aktív közösség kell, akik elfogadnak téged - lásd a fejlécben.
  • TheRock18
    Topik
    3 éve nem volt fent a házigazda, átadnátok nekem a házigazda jogot?
  • Roger6
    Neked is boldog karácsonyt.
  • Bűzös Bohóc
    ambrus az anyád koporsóját teleöntöm gecivel te hogy anyád baszott volna földhöz miután világra szart te okádék
  • Effe88
    nem konkrét személynek szólt
    csak uncsi az állandó kötözködés
  • Interstate 95
    Topik, #20661 -es hsz. Ez a stílus megengedett ?
  • Effe88
    reklám

a többi topikba is nyomja, VW,Mercedes stb...
  • GerY5
    Üdv!

Kis segítséget kérnék Balesetek topik kapcsán.
    Ha nem nagy fáradság, át lehetne pakolni a "st3ve" nevű tagtársunk által bepakolt YT-videókat link formájába, legalább a legutóbbi oldalon?

Jó videók, de még aránylag combos gépen is meghal lassan a böngésző a sok beágyazástól.
    Előre is köszi!

G.
  • Totti5
    Bannhammer kéretik...

"Te köcsög tudod mikor töröld a hszeket saját kedvedre! Te marha!"
    "akkor hova tartozik te okoska?"

stb... kelti ( próbálja ) a flémet direkt

kedves júzer adatlapja
  • Totti5
    Moderátor urakat kérem hogy fél szemmel figyeljenek az F1 topikra. Utolsó futam, VB cím... ha kell akkor a topik zárása is mehet, ha kontrollálhatatlanul elfajulnak a dolgok.
  • adam46
    Desigo személyeskedésére miért nem reagálsz? VIP tagokat tilos büntetni, mert perkálnak? Ezért tart itt ez az ország.