<b>Moderátor figyelmébe!</b>

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Forma1

#121721- "ezt a massa nevezetû szutykot tényleg ki kéne már vágni a picsába, jöjjön perez vagy kimi, csapatfõnöknek meg briatore, aztán probléma megoldva :D"

tuzfal3
Sziasztok!
Öregember nevû felhasználóra ráférne egy kis dorgálás,Kamionok,fuvarozás,áruszállítás topic-ban,ismét arcoskodik és vitát akar generálni.A személyeskedés meg csak egy apró ráadás. #58408-#58409-#58410 hsz.-ekrõl lenne szó.

Opel Movano 2.8DTi

desigo
#118064 - "Remélem leköpte elõzés közbe!"
desigo
F1 topik

Master91

#118021 - "a geci sennának persze semmi baja. rohadjon meg...."
#118027 - "hogy utálom ezt a 2 buzit! Ezek nem kommentátorok. Még hogy verseny baleset....100% senna hibája. Kis gecik."

stílus...
Ulvar
BASH.HU ODA VAN ÍRVA ONNAN LETT MÁSOLVA!!! Tudod mi az? Poén oldal! Tudod miért írtam be? Poénból! Fogod vagy úgy kell a szádba rágni a dolgokat?

ODA VAN ÍRVA NO OFFENSE!!! BASH.HU!!! Hihetetlen...

War Thunder AF & GF Thrash metal topic, V8 Supercars, HRC

FeikG
Jé és tényleg!
"-egyenlore a sorozatgyilkos fog darabolni mielott kihordja a reszeid az erdobe"

Ulvar
Nyugodtan vissza lehet olvasni másoknak. Semmi sértõt nem írtam csak az igazat, amiben semmi vulgáris nem volt. Nem kötekedek egyáltalán. De te megint bebizonyítottad mennyire mûvelt vagy.

FeikG
Még te mersz ide beírni kis taknyos? amikor folyamatosan kötekszel????
Téged kellene lassan bannolni,a sorozatos beszólásaid miatt!!

Ulvar

[NST]Cifu
<#felkialtas>

A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!

whiskeyman

&#1641;(&#830;&#9679;&#814;&#814;&#771;&#830;&#771;&#830;)&#1782; CefreTeam&#8482; &#3663;&#865;&#815;&#3663;&#64831;

S2000
Ulvar

desigo
F1 topik

stílus...
FeikG
Megkaptam,tudomásul vettem..

[NST]Cifu
Ehhh, privátban válaszoltam neki, többek között lenyúltam a linkedet is. ^^

Efreet
"azt csináltok amit akartok...."

Ez így van. Ha nem tetszik valami, akkor lehet menni másik fórumra, ha viszont itt szeretnél maradni, akkor fogadd el azt, hogy itt így mûködnek a dolgok.

Ajánlom figyelmedbe ennek a szövegnek utolsó elõtti bekezdését (és úgy az egészet, ártani nem árthat).

(plusz a moderátorok nem egy személy, hanem többen vagyunk - tehát ha egy konkrét személy az, akivel meg szeretnéd beszélni a problémád, akkor privát üzenetben vedd fel vele a kapcsolatot)

"Moderáld magad, ne nekem kelljen!"

FeikG
"Te viccelsz drága barátom?
"Indoklás:
Trollkodás, flém a Forma1 topicban."
Mutass már rá legyél szíves,melyik hozzászólásomra igaz az állításod..
Vagy már csak megszokásból cselekszel mert megteheted?
Egy F1 topicban inkább trollkodás egy másik sportágat isteníteni és ezzel gyalázva magát a fõ témát,mintsem fordítva.."

Ez van mikor egy moderátor moderál és nem gondolkodik!
Titeket is lehet büntetni az ostoba döntésekért,vagy csak simán kiskirályok vagytok és azt csináltok amit akartok....

FeikG
Legalább ne hazudoznál,ha már vamzer vagy..
" Ezt tegnap egy halálos kimenetelû versenybalesetre írta, és csak folytatta és folytatta"
Nem nem arra írtam,hanem,hogy neked az amerikai versenysorozat a menõ,mind ezt egy F1 topicban..
Ezzel nincs baj,csak nem kell rögtön kétségbe esni ha az valakinek nem jön be és fõleg nem rögtön személyeskedni!
És amikor vissza lõ a puska,akkor csodálkozni sem.

Ulvar
F1 Topciban

FeikG-t valaki próbálja moderálni mert miatta született egy orbitális flém. Szöveget értelmezni nem tud, össze vissza beszél, ez már direkt flém a részérõl.

Ezzel kezdõdött

Ezt tegnap egy halálos kimenetelû versenybalesetre írta, és csak folytatta és folytatta.

Kérem szépen, én már a hajamat tépem a sok hülyeségtõl és a felesleges flém miatt. A többiek nevében (mert nem csak engem zavar) elõre is köszönöm.

Desiderata
köszi!

ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11

Pluskast
Köszi a segítséget!

“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”

Dzsini
Nekem teljesen jól megjelenik a teljes topic (és mások beszélgetnek is ott), tehát valahol máshol lesz a probléma - írj egy privát üzenetet Robajnak (õ a programozója az SG-nek, és ennek a rendszernek) leírva, hogy mi a problémád - lehet, hogy valamit ki kell pucolnia belülrõl.

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

Pluskast
Nem tudom én beállítottam a legnagyobb tûréshatár értéket de a forma 1 szobában továbbra sem jelenik meg egy hozzászóló kommentje sem. Nem akarok senkit megbántani de biztos, hogy ez a +/- pontrendszer kell ide az sg-be?

Dzsini
a beállításaidban (fórum fõoldalon, a profilod) be tudod állítani, hogy milyen tûréshatárral engeded a hozzászólókat és hozzászólásokat megjeleníteni.

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

Pluskast
Bocsi tudom láma kérdés de az új "opcióknak" köszmnhetõen a forma1-es topikban egy darab hozzászólást nem látok mert mindegyik be van csukva. Hogy a szöszbe lehet ismét kinyitni, hogy ne csak a hozzászólók nevét lássam hanem azt is mit írtak oda?

[NST]Cifu
Nyiss egyett, és utána be lehet rakni kiemelt témának.

Desiderata
Autó-motor fórumrésznek hasznos lenne egy kiemelt !!! SEGÍTSÉG !!! - általános segítségkérõ topic

mert mindig vannak ügyes-bajos dolgaim és segítenék annak is akinek tudok
mit gondoltok? nyit valaki?
S2000
Itt már egyszer fel lett nyomva, szépen bannolva is lett, de úgy látszik van neki új accja, és megint jön a sokvideotube szpemmel...

Effe88
http://www.sg.hu/listazas.php3?id=1121492491
petike2003 kocsis,ambrus stb.
kéretik banolni:)

milyenautótláttálma topikban tviktor91 troll-kodik , szeretne BAN-t kapni !!!!

Bronx South
nem buzizik senki, volt egy nézeteltérés pár hete azt azóta törölgeted bármit beírok, tehát visszaélsz a hg jogaiddal azt is írd már ide

[NST]Cifu
Ahogy nézem, ki vannak törölve a hozzászólások...

A bannerben olvashatónak megfelelõen kéretik jelezni az ilyeneket...

I.C.ram
ma is buzizott egy sort... Jó lenne, ha valaki kivágná már a fenébe.
http://www.sg.hu/listazas_msg.php3?id=1121492491&no=33885

ban, ezerrel !!!!!!!!!

I.C.ram
Bronx South nevû felhasználónak kérvényeznék eltiltást, vagy bant. Teleszemeteli az AUTÓ mánia topikot személyeskedéssel, zsidózással, trollkodással. Már nem gyõzöm törölgetni a hsz-jeit. Vagy legalább a topikból tiltsátok ki, nekem az is elég.

Köszi!
CSOCSO
AUTO MANIA topic...

csavo a faszat mutogatja.. BAN!!!!!!!!!!!!!
Jó estét kívánok!
Forma 1 topik #114540
Legyenek szívesek törölni, és az írót "jutalmazni"
Köszönöm!

Efreet
Iktattam.

Bronx South
#15246 - Reklám, de már a sokadik.

Efreet
Takarítottam, ha maradt még valahol, szóljatok.

[HUN]FaTaL
Forma-1 topic #113489-113491. Megint valami debil.

http://goo.gl/gd6Zi5

Ulvar
Forma-1 topic: #113230, #113232. Megint valami multireges vagy lopott reges srác...

14985, 14986 Balesetek topik, please

Efreet
Én köszönöm, jó munkát!

Totti5
1
2
3
4
5
6