-
fb2 #216 Na akkor ugy latom hogy a tobbsegetek eggyert ert. Szoval eddig tudjuk hogy Michael and Todt furcsan viselkedtek Montezemello val szemben. Szoval spekulalva a dolgokat, ugy nez ki hogy Michael nem ugrott ki a borebol mikor dontest kellett hoznia.
Ahogy Count Adyn is fel listazta, lenyegeben Ferrari is rossz helyzetben volt, ha a Corporate oldalrol nezzuk a dolgokat. Muszaj volt valasztaniuk, es...Ferrari csak Ferrari. Mert ahogy Csocso is mondta, ott lettek volna a zurok, mikor Kimi es Michael mind az 1. szamu pilota akart volna lenni. Ez nem tetszett az eggyik oldalnak sem...
Szoval: Van itt eleg bizonyitek hogy dolgok nem simak voltak. Ezert is, es mivel hogy En Orult Michael Schumacher rajongo vagyok, talan van remeny arra hogy Michael vissza fog jonni valami szinten, es szerintem egy par 'nagyfonok' verejtekeznek ez miatt, mert tudjank hogy ha Michael vissza jon, akkor ott nem lessz vicc! Na ezt majd meglatjuk.
Amugy valaszolni Norbi7 es HUNbasser kerdesere, 1987 ben jottem el Magyarbol, ott eltem Austriaban a ghetto ban (Lager) ket evig,(vannak tortenetek amirol lehetne egy uj forum ot csinalni) es 1989 tol Seattle ben. Itt dolgozok: www.avocent.com, es persze ahogy Seattle ben illik, a Microsoft ceggel foglalkozom, ha jol tudom ezt server-gazdanak nevezik magyarban.. (?) Ezen kivul a 'masik' foglalkozasom az hogy Manager-e vagyok a fiamnak, aki ott versenyzik nalatok ebben az evben 2006 ban, es vannak lehetosegek 2007 re is.
Ja: Ha valasztani kellene Alonso es Kimi kozott, akkor minden gondolkodas nelkul Kimi't valasztanam, az biztos. Azt is hiszem, hogy Alonso, mivel hogy atment a McLaren be, elfelejheti a kovetkezo VB't. Szerintem Alonso eladta magat penzert, es Villeneuve cipojebe lepet... a 'has been' or 'also ran' statust vett fell. ha-ha