• fb2
    Hat igen, nehez lessz nezni F1et Schumi nelkul. A hetvegen vissza neztem a versenyt (amit persze felvettem kazettara) es valamit eszre vettem, es megmondva oszinten, nem hiszem azt el, hogy Michael magatol dontott... Ok, egy paran nem ertenek velem eggyett, de itt van ami erdekes:

Ami utan Michael atment a cel vonalon, a Ferrari booth nal nagy volt az unneples..erthetoen. Ekkor eszre vettem, hogy Jean Todt nagyon probalt 'elmenekulni' Montezemello tol...mintha nem lett volna ott. Montezemelo meg akarta olelgetni Jean Todt ot, de o mintha nem is erdekelte voltan. Todt szinten nem tunt nagyon boldognak mint ahogy a multkori versenyeken..inkabb szomorunak... Az egesz mozgasa, mozdulata Jean Todt nak ugy tunt, hogy nagyon le sz*rta Mr. Montezemello't.
    Ez mikor Michael beallt a Ferrari val a Parc Ferme be, es LATHATOAN ELMENT Montezemello mellett hogy megolelje a szereloket, es csapatot. Montezemello, meg mint egy hulye, csak ott allt es probalta Michaelt megolelni. En mar EKKOR tudtam, hogy a hirek, amire annyian vartak nem lehetett nagyon positive. Ez nekem nagyon tisztan latszott, hogy ott vannak valami rossz erzelmek Montezemello es a tobbi kozott. Persze, Michael akar politikailag correct lenni, es nem fogja azt mondani hogy...'ahhh persze...raszoritottak arra hogy abba hagyjam'.. Ezt nem fogja mondani.

Ti lattatok ezt? En a SPEED TV kozvetiteset neztem mivel hogy Seattle ben lakom. Lehet hogy Magyarban mas a kozvetites, es azt sem tudom hogy mutatjak-e a Parc Ferme't es hasonlot. Minden esetre erdekes ez. Ez ha igazam van ebben, akkor a kerdesem az ismet az hogy:

Elbirja barki azt kepzelni hogy Michael a szivarral a szajaban hatra dol a fotelban, es azt mondja hogy 'ja, ez szep volt'. En mar abban sem hiszek, hogy Michael el fogja fogadni a test driver ajanlatot a Ferrari tol, mert allitolag ezt ajanlottak neki. Ha nem fogadja el, akkor ez 10000% biztos, hogy conflictus volt a Montezemello val. Szerintem a RED BULL, RENAULT, TOYOTA meg lehetoseg. Sot...............!