Nos megint jelentkezem mint "szárnyaszegett" tulaj....
Az egyik kollégám aki most jött vissza szabiról mondta,hogy másfél hete Erzsébeten a Vágóhíd utcai CBA-parkolójában látott egy sötét grafitszürke e30-ast és baszki FEKETE! hátsó szárny volt rajta pont mint az enyém amit ugye megfújtak! Sajnos későn eszmélt,hogy felkellett volna írnia a rendszámot,de akinek ismerős az jelezze!Szeretnék elbeszélgetni a tulajdonossal......honnan,mikor szerezte stb.
2 kollégám is lakik a környéken most megígérték azonnal felírják a rendszámot ha meglátják /onnan már csak 1 telefon a cím/ és nekem sem nagy kitérő pár kanyart menni a környéken....hátha szerencsével járok.
Mint látjátok engem baszottul bosszant még mindíg és hiába rendeltem már utángyártott műanyag szárnyat akkor is a végére akarok járni ki lehetett ekkora barbár és piti aki így megcsúfította a kocsimat!
Tegnap is rámvillogott egy L-es rendszámú! cső új 7-es tulaj majd elismerően intett jelezve fasza akocsi....hetente többször kapok ilyen pozitív elsimerést érthetetlen,hogy mégis rombolnak egyesek....