Közlekedés külföldön
-
Nyah.. lehet nemsokat lehet errol beszelgetni de azert vannak erdekes dolgok amiket talan hallanatok
a lenyeg: kanari szigeteken tetszett a kozlekedes... autoval sosem volt bajunk mindenki normalis volt es gyalogoskent pedig ha raneztunk az utra azonnal mindenki megallt nekunk hogy atmehessuk..szal udvariasak voltak... es nem anyaztak ha leleptunk az utra ok meg mennenek mer a f***ba hanem szepenm egvarnak minket.
Amerika... az emberek keptelenek ertelmesen vezetni... olyan dolgokat lattam itt amit magyarorszagon meg SOHA!!!! amerika ubernagy.. hagyjuk.. maradjunk floridanal... az egy dolog hogy tenyleg ultrasok oreg van akik ki se latnaka kormany mogul foleg nem a szottyat szemuk mogul es vezetnek..... vezetnek ezek hodaly lincolnokat meg buick meg lexus meg mindenfele zsir autot amirol sokmindenki csal almodozik:D
nah mindegy szoval itt aztan van minden cifra dolog... lattam olyat mikor egy terepjaro fejreallt... vagy igy meg ugy osszetort kocsi.. volt egyszer mikor egy mustang elottem kezdett el kacsazni. Csodalkoztma hogy meg tudta fogni a kocsit... mar lassitottam mert tudtam hogy borulni fog.
Volt egyszer mikor elottem mentek egymasnak.. keresztbealltak elottem mikozben 100 al mentunk.. megijedtem!!.. sok sok fust szakadnak az alkatreszek.. meg szerencse hogy pont mind a ketto lenduletbol csuszott ki a fure es nem ment senkise nekik.
Erdekes, hogy mennyi gumi van elhagyva az autopalyan!!! nem akarok mondani szamot hogy hanymeterenkent.. de komolyan minden nap latni joparat amig elmesz a dolgozoba hogy valakinek leszakadt a gumija a kerekerol!!
A teherautok akarmelyik savban maszkalhatnak es teszik is.. es akkora nagy batar allatok es annyi van beloluk hogy eszmeletlen..csodalom hogy nem taposnak mindenkit agyon!!!
ok... gyorshajtas az nincsen!!! nappal tuti.. ejszaka meg kevesebbet maszkalok de maszkalok es akkor se lattam meg!! eszmeletlen sok zsaru volt mindenhol.. autopalyan a sheriffek allnak es autos uldozest meg nem lattam eloben:D
figyelemremelto: iskolabusz... ham egall vhol hogy kitegye a kolkoket akkor az auto seggen kifordul egy STOP tabla es megallnak az emberek.... MIND!!! senki nem jatszik ezzel!! ha a szembejovo savot semmi nem valasztja el csak a felfestes akkor ok is megallnak!
ami tetszik: HOV sav es pirosnal valo jobbrafordulasi lehetoseg.
HOV sav: hetfotol pentekig a csucsidokben ebben a ( legbelso) savban csak ugy mehetnek autok hogy tobben ulnek benne... tudom tudom minek miert jo ez igy??.. az biztos ha mindenhol barki mehetne akkor ugyanugy az a sav is allna a dugokban... es elofordult hogy haverral ketten mentunk vhova es kihasznaltuk a savot.... es nem gyengen volt gyorsabb az ut.
az meg tok zsir es artalmatlan hogy a legtobb keresztezodesben a legjobboldali savbol el lehet fordulni jobbra akar piros a lampa akar zold... nah ebbol meg nem lattam balesetet pedig ezek az emberek barmire kepesek!
nah ennyit most...