• Taranov
    #424
    Ezzel maximálisan egyetértek, ha valaki úgy értelmezte volna az eddigi beírásaimat, hogy az Alfát mindennél többre tartom, akkor nem fogalmaztam egyértelműen.
    Az ötös/hetes BMW tényleg egy más kategória, és az Alfának ilyen árkategóriájú modellje soha, vagy nagyon régóta nem volt. Legfeljebb két azonos korú és felszereltségű Alfa 166-ost és 5-ös BMW-t lehetne összehasonlítani, bár sajnos még egyiket sem vezettem, és ebben az összehasonlításban már egyáltalán nem lennék biztos benne, hogy az Alfa a jobb.
    A 3-as BMW-ben viszont sajnos semmi különleges nincs, főleg azért, mert a 320d valószínűleg nem is túlságosan jól felszerelt.
    A GT-nél gyakoribbak az aránylag jobban felszerelt példányok, a bőrülés és a gerinctámasz sokkal gyakoribb, mint a 320d-kben.
    A GT-ben bőr sportülések vannak, ilyen üléseket szerintem használt 320d-ben nem igazán lehet találni. Ahogy én megfigyeltem a használt GT-ket (kivéve ezt a jóárasított Impression X 1.8 szériát), gyakorlatilag csak a bőr műszerfal és a GPS szokott hiányozni belőlük, így az átlag 1.9-es GT biztosan sokkal jobban felszerelt, mint az átlag 320d.

    A minőségről és a megbízhatóságról majd később írok, mert ha begépelnék itt egyszerre két oldalt, nem olvasná el senki :)