• ZilogR
    #92
    Tegnapi három vélemény... Csak azért most teszem fel, mert az újaknak csak 24 óra múlva lehet. Remélem vakcianosztáskor ez nem így lesz...

    A No1.: "... Én nem vagyok ijedős, de találtak elhullott pulykákat is Pécs környékén, amelyekből kóbor kutyák lakmároztak... Namost, ha azok a pulykák fertőzöttek voltak...!? Nekem jó a fantáziám, így el tudom képzelni, hogy egy kislány a kedves és éhező kóborkutyulit magához édesgeti egy kiflicsücsökkel oviba menet, aki azonnal körbeugrálja és képennyalogatja jól és el is kíséri az oviba. Az ovis gyerkőcök persze örülnek a kutyulinak és az még kettőt-hármat kézen-nyakon-fülön-szájon nyalogat, míg az óvónéni ki nem rugdossa. Persze a kislány mindhárom szerelmének ad puszit alvás közben és a többi öt be nem vallott szerelmének is. Persze amikor a szülők értük jönnek, ők is kapnak puszit és a szülők egymásnak is adnak puszit, sőt, a be nem vallott szerelmüknek is adnak puszit. És akkor Mucsaröcsögén már mindenki megkapta a nyavaját fél nap alatt, mert egy kis p...a osztja a kiflit reggel, oviba menet. Na, szóval, nem szabad kiflit árulni óvodás gyerekkel rendelkező családoknak azokban a falvakban, ahol kóbor kutyát látnak - szerintem..."

    A No2.: "...szerintem a túzokok meg a fekete gólyák terjesztik - öljük le mindet, vazze!"

    És végül a No3.: "...mert ha ez egy orvosi kísélet, akkor biztos hogy valakinek eszébe jutott már az a vírus is, hogy terjed és bejut a szervezetedbe, mint influenza és a genetikai anyagában pedig HIV vírust fog előállítani. Ha nekem, mint félrészeg biológushallgatónak eszébe jutott, akkor ezt tuti csinálja valaki valahol...!"


    És ilyen környezetben kell nekem élnem és dolgoznom...

    -=ZR=-