Magyarországra érkezett a madárinfluenza
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A gumicsirke is megmondta: Elbutulós-kereskedelmitévés. Szerintem.
Tényleg? Egy rendes ellenõrzés 1 hét, és nem olcsó mulatság. Csak úgy tudják "ellenõrízni", hogy megnézik, nem jól láthatóan betegek-e, vagy nem hullottak-e el. De a lappangási idõ több nap.
"és a vírus különben is elpusztul fõzés közben (vagy sütés, mittomén...)."
Látom, nem érted. HA esetleg fertõzött lenne, már érintésre is fertõzne. Nem aki megeszi, hanem aki elkészíti. Tehát ez egy süket szöveg.
Szal egy kicsit ellentmondásos a dolog. Nem szeretem a félretájákoztatást, se jobbra, se balra, se fel, se le, se ki, se be, stb. <#falbav>#falbav> Vagy ebbõl kéne a "sorok között olvasni"?
Csak hüyeségbõl írtam, nem kell fosni, legyünk optimisták!!!
az előző aláírásom szánalmas volt, se nem szellemes, se nem logikus, és még rosszul is volt begépelve, így inkább kiszedtem :(
az előző aláírásom szánalmas volt, se nem szellemes, se nem logikus, és még rosszul is volt begépelve, így inkább kiszedtem :(
<#banplz>#banplz>
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Programmieren verboten! 2004-2006: Az AMD nem jótékonysági intézmény! 2006-máig: Az Intel sem az.
http://www.spore.com/view/profile/Venompapa
Punk tudósok bebizonyították, hogy létezik 4. akkord.
Vajon mitõl?
Persze elõzõ nap még ugyanebben a híradóban ment a pánikkeltés, hogy mennyire veszélyes szárnyast kajázni. 😄:😄D Ki érti ezt?
Kétféle világ létezik. Az egyik amit látsz és a másik ami mögötte van. Ami mögötte van azt a pénz irányitja. Találd ki melyik világ irányitja melyiket.
Megnyugtatásul azért közölném, hogy az átlagéletkor szvsz 16-17 év, szóval nincs akkora nagy baj, kicsit élénk a fantáziájuk, sok sci-fi-t néznek, és ezek szerint nagyon ráérnek.
Azt szeretem még az SG topicjaiba, hogyha egy ártatlan mondatkát elejtesz, lesz 10 ember aki a földbe tapos, lesz három aki smileykat szór, és lesz 1-2 aki megérti mit mondasz és érdemben reagál rá.
Végsõ költõi kérdés: "Mégis mit vártál? Meleg hógolyót?" :-)
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
A No1.: "... Én nem vagyok ijedõs, de találtak elhullott pulykákat is Pécs környékén, amelyekbõl kóbor kutyák lakmároztak... Namost, ha azok a pulykák fertõzöttek voltak...!? Nekem jó a fantáziám, így el tudom képzelni, hogy egy kislány a kedves és éhezõ kóborkutyulit magához édesgeti egy kiflicsücsökkel oviba menet, aki azonnal körbeugrálja és képennyalogatja jól és el is kíséri az oviba. Az ovis gyerkõcök persze örülnek a kutyulinak és az még kettõt-hármat kézen-nyakon-fülön-szájon nyalogat, míg az óvónéni ki nem rugdossa. Persze a kislány mindhárom szerelmének ad puszit alvás közben és a többi öt be nem vallott szerelmének is. Persze amikor a szülõk értük jönnek, õk is kapnak puszit és a szülõk egymásnak is adnak puszit, sõt, a be nem vallott szerelmüknek is adnak puszit. És akkor Mucsaröcsögén már mindenki megkapta a nyavaját fél nap alatt, mert egy kis p...a osztja a kiflit reggel, oviba menet. Na, szóval, nem szabad kiflit árulni óvodás gyerekkel rendelkezõ családoknak azokban a falvakban, ahol kóbor kutyát látnak - szerintem..."
A No2.: "...szerintem a túzokok meg a fekete gólyák terjesztik - öljük le mindet, vazze!"
És végül a No3.: "...mert ha ez egy orvosi kísélet, akkor biztos hogy valakinek eszébe jutott már az a vírus is, hogy terjed és bejut a szervezetedbe, mint influenza és a genetikai anyagában pedig HIV vírust fog elõállítani. Ha nekem, mint félrészeg biológushallgatónak eszébe jutott, akkor ezt tuti csinálja valaki valahol...!"
És ilyen környezetben kell nekem élnem és dolgoznom...
-=ZR=-
*Zsebszámológépet keresek!* Ha van eladó CASIO, Hewlett-Packard, Texas Instruments számológéped, küldj privát üzenetet! Programozható típusok el?nyben! Ócskaságok, hibásak is érdekelnek!
"A madárinfluenza a média útján terjedõ pánikbetegség."
(szerencsétlen csirkék, semmi bajuk de azért beletömik õket egy nylonzsákba, hogy ott megfulladjanak nyomorultul)
Errõl ennyit...
Javíts ki ha tévedek, de az egész balhé egy komoly sokcsillagos szállodából indult ki. Szerintem már évek óta haltak meg csóri "parasztok" a vírustól, csak arra a kutya se figyelt. Itt éppen azon tört ki a pánik, és tart ma is, hogy a vírus egy szállodában elterjedt, majd onnan repülõvel az észak-amerikai kontinensre.
Csak pár megjegyzés: a spanyolnáthában épp az volt a félelmetes, hogy NEM az általában rizikósabb fiatal és öreg szervezeteket ölte meg, hanem a fiatal, egészséges embereket. Mint ti. Bizony. Gyakran egyetlen nap leforgása alatt. Vírusfertõzésrõl lévén szó, az antibiotikum semmit sem ér ellene (legfeljebb a járulékos bakteriális fertõzéseket lehet így elkerülni).
További jó rettegést 😊
Mindenki rajta röhögött, aztánamikro mentünk kifelé, a többi birka futott mindefelé, csak az az egy ált egy helyben😄
Lehet, elkapta a madárinfluenzát😄
Pl egy Mini-NUKE segítségével zárták volna ki a további fertõzés lehetõségét.<#vigyor1>#vigyor1>
\"aki nem hiszi az bekaphatja a nyalókát. én profi vagyok\"-kbupdate \"Egy informatikus intelt használ.\"-CyrSyS \"állítom én windowshoz is jobban értek mint itt bárki a linuxhoz\"-kbupdate
A gyorséttermekben igen egyszerûen oldják meg a madárinfluenza okozta gondot.
Nem tesznek baromfit a baromfiszenvicsbe..<#vigyor>#vigyor>
\"aki nem hiszi az bekaphatja a nyalókát. én profi vagyok\"-kbupdate \"Egy informatikus intelt használ.\"-CyrSyS \"állítom én windowshoz is jobban értek mint itt bárki a linuxhoz\"-kbupdate
Neked van már madárinfluenzád?<#bdead>#bdead>
Lassan írom hogy a hülyébbek is megértsék: Aki baromfit vesz/eszik, vagy baromfiak közelébe megy, vagy nem oltatja be magát 30 ezerért(fölöslegesen<#eplus2>#eplus2>), az kinkeserves kinok között meg fog dögleni, és az elkárhozott lelke kénköves pokolra jut!!!<#kocsog>#kocsog><#lama>#lama><#vigyor1>#vigyor1><#falbav>#falbav>
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
"Magyarországon már a 1970-es években jelen volt a vírus, ez a betegség nem jelent újdonságot az állategészségügyben - nyilatkozta az országos fõállatorvos. A magas megbetegítõképességû influenza vírus mind Magyarországon a 70-es években, mind az elmúlt években Hollandiában és Olaszországban is elõfordult - mondta a szakember, aki szerint akkor is volt madárelhullás és nem volt humán megbetegedés."
Tehát az utóbbi 30 évben nem volt semmiféle mutáció hogy emberrõl emberre terjedjen szval felesleges pánikolás.Ez is része a katasztrófa médiának.
Kétféle világ létezik. Az egyik amit látsz és a másik ami mögötte van. Ami mögötte van azt a pénz irányitja. Találd ki melyik világ irányitja melyiket.
Aztán rengeteg mindenféle gyógyszert lehet kapni itthon ami csökkenti a tüneteket, illetve egyéb megelõzõ gyógyszert,antibiotikomokat mert nem csak az gond hogy tuléled e az influenzát, hanem ha tulélted a teljesen legyengült szervezeted nem tud majd megbirkozni egy mezei gyomorrontással sem puff neki abba se jobb belehalni.Szóval rengeteget számit a eü infrastruktúra.
Commandante: tudom ezt valahol lejebb már leirtam.16os hozzászolás
egy kelloen gyors es halalos virus ellen vajmi keveset lehet tenni , ha mar az ember elkapta.
a terjedeset kell megakadalyozni. bar egy cseppfertozessel terjedo korokozonal egy kicsit nehez megalljt parancsolni.
Még kée egy "inkább kocsit vettünk vakcina helyett" feliratú is. 😊
Most láttam hogy Gyurcsány bá komoly arcal bólogatva nézte az elpusztult hattyúkat, hogy lássuk mekkora félelmet nem ismerõ ember õ. Persze csdak akkor kaphatnmá el ha nyersen befalatozta volna a hattyút... 😊
De jó, még 1 oltással bõvülni fog a lista <#ravasz1>#ravasz1>
A spanyolnátha sem lett volna olyan vészes ha nem a háború után tör ki.Persze szétrombolt infrastrukturával gyógyszer és orvoshiánnyal küzdõ egészségüggyel és éhezõ nyomorgó legyengült szervezetü és sebesült emberek mellet nem csodálkozhatunk hogy nagy méreteket öltött és rengeteg ember halt bele az influenzába.
Szóval ez a betegség is ha mégis mutálódna akkor sem igazán minket fenyegetne hanem ázsiát és afrikát ahol még ma is hasonló körülmények uralkodnak.
A "hagyományos" nem nagyon, de a H5N1 halálózási statisztikája elég brutális.
(Nem értek biológiához, és biztos marha sokat mutálódik egy egy vírus, de ha jól sejtem a madárinfluenza lehet idõsebb mint az emberiség. Avagy megint feltalálták a spanyolviaszt.)
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM