• kukacos
    Roliika kétlem, hogy rajtad kívül bárti értené azt, hogy a "fény terjedése nem állandó"."Megállítani" eddig kizárólag roppant speciális anyagokban sikerült, tehát ez se megy vákuumban.Felgyorsítani eddig senki sem tudta, és hogy ennek mi köze a teleportációhoz... ja azt hiszem értem, te azt hiszed, hogy a fénykvantum-teleportációs kísérletekben valóban teleportáltak egy fotont. Hát nem egészen erről van szó, inkább lemásoltak egyet. Persze ez sem tehető meg fénysebességnél gyorsabban (bár a kvantumállapotok rögzítése feltételez egyfajta távolhatást, de ezt ne keverjük bele).

A fény haladási irányának megfordítása tényleg roppant tudománytalan, az akadémikusok azonnal bannolják az embert, ha beszél ilyesmiről. Én súgásokból azt hallottam, a parakutatók egy úgynevezett "tükör" nevű berendezést használnak ehhez, de ezt szinte említeni se merem, mert elvágom magam minden további publikációs lehetőségtől.

Összefoglalva: ha létezne a hülyeségnek nyomása, akkor a hozzászólásod elolvasását csak batiszkáffal rendelkező bátor vállalkozóknak javaslom, annyit préseltél bele :)