ki csinálja az új FAQ-t? nem a kinézetet, mert az le***om(( az nem érdekes, fehér háttér+ fekete szöveg és csókolom....)))
a tartalmat?? mert ha engedi, akkor segítenék kicsit normálisabb információval feltölteni, nem úgy mint a jelenlegi FAq-t...(sorry, de ez az igazság- jóformán semmi nincs benne)
hál'istennek töretlen a játék sikere, egyre többen vagyunk, De ez sajnos magában hordozza azt a tényt h mindig van pár új játékos aki SEMMIT nem tud a játékról, mit h miért hogyan...stb...
és sajnos azt kell mondjam nem mindig "vagyunk" segítőkészek....
az "olvass faq-t bazzmeg".... "nézz már vissza 10.000 hsz-t" , én valahogy nem érzem megfelelő segítségnek...
nemtudják h kell nekikezdeni a játéknak, mire való a Lock, hol van a Ford island ( és még vagy 10.000 másik ismertebb hely) , a bookmark használata, mit kéne tenni ha leszakad/ kiesik a taliról...
miért van a kocsikon FÉKLÁMPA, mire való a GPs, hogy kell kijelölni célpontot... és még sorolhatnám...
melyik autó mire, melyik versenyre való...
tudom egy láma pöcs vagyok, de hát ez van...
de ha így megy tovább lesz egy réteg aki mindent tud és már 1000 éve játszik... és lesznek a lámák....
várom a koczka hozzászólásokat, fikázást és társait...
sorry, de ma nem tudtam a véretek szívni a szigeten, ilyenkor rám jön az 5 perc és ilyenekkel kezdek el agyalni...
de holnap már "hazaköltözök" , s megpróbálok valamit alkotni, ami nem "csigahajtás" , de nem is "csak" száguldás...