Test Drive Unlimited
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae
Egy új ismerõs<#vigyor>#vigyor>
\"sok igazság amihez ragaszkodunk a mi szemszögünkön múlik\" Obivan Kenobi WOT nick: GagyenkovHUN
Nem az internet kapcsolatomal volt a gond.
Ha nem az a rohat radial.cdb volt a rudas megint.
Multkor is ez volt a baja amikor automentéseknél állandoan kifagyot akköor is ez volt a baja.
Szóval radialeng.exe cuccot mindenkinek ajánlom <#worship>#worship>
Most már én is megyek a talikra<#vigyor2>#vigyor2><#vigyor5>#vigyor5><#circling>#circling><#szeret>#szeret><#nevetes1>#nevetes1>
TDU Nick: tinky713hun TDU Club: HUNStreetRacers Notorius Lassanhajtó és kórosan trafic törő.

A fájdalom elkerülhetetlen. A szenvedés választás dolga. ... Hirosima '45 .... Csernobil '86 ...... Windows '95 ...
Asus P5B, C2D E6320, Asus Radeon HD4890, 2 GB Kingmax 800 Mhz, 750 + 320 Gb Sata II MSN cím: [email protected]
Kilöttem a tüzfalat
Kilöttem msn-t
Kilöttem a rootert (közvetlenül a modembe)
Kilöttem a kaspersky-t
Kilöttem mindent
De csak ugyan ugy 1 hez tudok kapcsolodni rendesen.
Megnéztem cs-ben 45-õs ping röl vissza eset 37 re....
De már nem tom mi lehet a gond....
Na akkor most megézem a szomszéd netjéröl hogy megy...
TDU Nick: tinky713hun TDU Club: HUNStreetRacers Notorius Lassanhajtó és kórosan trafic törő.

De a pénztől 20 nőből 10 boldog. A maradékból 1-nek szerelem kell 8-nak diszkó drog 10 szerelmes nőből 1-et szeretnek csak viszont. Mert 10-ből 8-an nem szerelmet keresnek csak viszonyt
* Asrock B450 Pro4 * AMD Ryzen 5 2600 * 4 X 8 GB G.Skill Aegis * Samsung 980 m.2 SSD * 480 GB Kingston SSD * Toshiba 3 TB HDD * Inno3D 3060ti 8GB
hoy ehh
De a pénztől 20 nőből 10 boldog. A maradékból 1-nek szerelem kell 8-nak diszkó drog 10 szerelmes nőből 1-et szeretnek csak viszont. Mert 10-ből 8-an nem szerelmet keresnek csak viszonyt
\\\\ My name Memphis...Remember me if we fight together. // \\\\ One shot, one kill // \\\\ I\'m not good,and I\'m not bad // \\\\ Porsche 996 Turbo Stage 1 //
* Asrock B450 Pro4 * AMD Ryzen 5 2600 * 4 X 8 GB G.Skill Aegis * Samsung 980 m.2 SSD * 480 GB Kingston SSD * Toshiba 3 TB HDD * Inno3D 3060ti 8GB
Útban a suli felé.
\\\\ My name Memphis...Remember me if we fight together. // \\\\ One shot, one kill // \\\\ I\'m not good,and I\'m not bad // \\\\ Porsche 996 Turbo Stage 1 //
TDU2: HUNPalika WOT : Stelelmaster67
Nos a Saleen se rosz kocsi a maga 1000 lovával de sztem most kussolni fognak a tulajok. XD
Ha már a lovakról van szó.Én imádom õket.Fõleg azokat amik a motorháztetõ alatt vannak.Pölö õ is egy gyûjtõ.Lovakat gyûjt.
A fájdalom elkerülhetetlen. A szenvedés választás dolga. ... Hirosima '45 .... Csernobil '86 ...... Windows '95 ...
ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h
Wifi bavan kapcsolva a laptopom miat de más nem tudja használni(wpa titkositás van rajta és nem a feltörhetõ wep aminek köszönhetõ hogy a szomszéd netét is használtam már) de kikapcsolom ugy is a utp-n szoktam vele csatlakozni.
Próbálok ott lenni😊
MSI Z97 Gaming 3; Intel Core i5-4690K ; 8 GB HyperX Savage; Palit GTX970; Soundblaster X-FI ExtremeGamer; Pinnacle PCTV110i, Corsair 650TX
Tegnap volt egy kérés miszerint ma legyen F1 McLarenes találkozó.Nos én amit megigérek azt igyekszem betartani szóval 16:00-kor szeretettel várom a tegnapi srácokat.Természetesen mások is jöhetnek!HC vagy Non HC nekem édesmindegy úgy is tudjátok hól a határ.
Szóval akkor 16:00-kor találkozzunk a Wiessman szalon parkolójában.
Nem a net a gond akkor...
windows tüzfalát használom mert a Kaspersky ét nem tudtam nyitni a utorrent nek(nem tom miért de hiába adtam meg neki a portokat nem akarta a rohadék)
A rooterben meg kikapcsoltam asszem a tüzfalat Majd kiprobálom azt is..
1000 köszönet az infokért 😄
Szerintem nem a neteddel van a gond. Én 1,2M/256k-val nyomom és nem szokott gond lenni, még ha 8-an krúzolunk, akkor sem. A lényeg, hogy lehetõleg a háttérben ne fusson semmi (msn, x-fire, esetleg vírusírtó, egyéb letöltés). Az is számít, hogy van-e routered. Ha használsz routert néhány portot meg kell nyitnod, amit a FAQ-ban olvashatsz.
Ajánlom ezt az oldalt:
link ,itt a routerednek megfelelõ beállításokat találod.
MSI Z97 Gaming 3; Intel Core i5-4690K ; 8 GB HyperX Savage; Palit GTX970; Soundblaster X-FI ExtremeGamer; Pinnacle PCTV110i, Corsair 650TX
Majd probálkozok, de elöbb csinálok pár képet<#zavart1>#zavart1>
Ahogy a faq ban is olvastam moci val lehet bejutni az online profilomban nincs<#shakehead>#shakehead>
Amikor megjelent én is játszotam vele (igaz hogy asszem hkzonda verzióval asszem) Tetszet is csak valahogy nem jutottam oda hogy meg is vegyem.
Mig egyik nap bele nem ütköztem a hirdetésébe hogy 4E<#finom>#finom> hát nem sokat gondolkoztam rajta 😄
Más:
Ti mekora netel toljátok a gamet?
Mert én (4M/512K) és sajna csak egy valakivel tudok jó kapcsolatot létesiteni, és mindenki más -//- ilyen lessz<#duma>#duma>
Nagyon rajtam van az a hangulat hogy csomagot váltok <#nyes>#nyes>
Én meg hogy ráizgultam hogy mit találtam<#guluszem1>#guluszem1>
BFBC2 Nick: Dervis X360 Gamertag:Denes888