kukacos#29
Kérdőjel volt a #16 hozzászólásod egyik mondata végén, amit hozzám intéztél. Ezt én úgy értelmeztem, hogy megkérdezted. Javíts ki, ha az elmúlt pár órában az emberi kommunikáció alapjaiban megváltozott volna.
"ebben a topicban hol írtam, hogy hülyeség"
Nem írtad, de éreztetted, különben nem kötekednél. Akkor szerinted nem hülyeség? Akkor mi a problémád a cikkel?
A cikkben le van írva szépen, hogy az izotópok és az összetétel miatt már '82-ben arra következtettek, hogy nem lehet aszteroida-származék. '83-ban a Viking szondák méréseivel azonos nemesgázarányokat mutattak ki a kőzetekben, amiből még azt is meg lehetett mondani, feltehetőleg mikor lökődtek ki a Marsból. Ezután a nitrogéntartalom izotópvizsgálatával gyakorlatilag az összes többi bolygó légkörét kizárták, és meghökkentő egyezést találtak a Viking méréseivel. '87-ben adták az első elfogadható magyarázatot a kilökődés mikéntjére egy nagyjából 200 millió éves óriási becsapódás következtében. Azóta nagyjából mindenki elfogadja, hogy marsi eredetűek a kavicsok. Ha a link nem győzött meg, akkor mi győzne meg?