Hogyan viszonyulsz 1-1 adott márkához?
  • Toroco
    #207
    Tudjátok mit utálok a legjobban az összes magyar emberben aki vezet, persze tisztalat a kivételnek. Azt hogy az előzékenység szinte teljesen hiányzik, és akkor sem tanulnak az estből, ha ők ketülnek ugyan abban a helyzetbe. Nálunk tipikus ilyen egy utkereszteződés, ahol már majdnem egy éve építettek rendőrlámpát, de még az életben nem mutatott mas szint a sárgán kívül. Én már jártam úgy ott hogy csak nem tiz perc volt mire kijutottam, és akkor is ugy hogy meguntam, egyesbe be padlógáz és nyomás ahol volt annyi hely amit ugyvéltem kiférek. Persze volt akkor fékezés oldalról, de csak vállat vontam hogy ez van.

    Én ebből tanultam, és például tegnap is feltartottam csúcs forgalomban az egész sort és kiengettem magam elé egy betonkeverőt. Ha én nem akkor ott állt volna még egy darabig. Igaz 40él többel nem tudott menni, de engem nem is zavart hiszen tudtam előre mire vállalkoztam.

    Meg hogy akkor sem képesek megállni amikor a gyalogosok már elindúltak, inkább kikerüli öket, még ha nem is gyorsan. Én már volt hogy ilyen esetben rácsaptam a z adott kocsira. Én sem mindig autóval járok tudom milyen az ha nem lehet átmenni az úton. De a gyalogosoknak sem ártana tanulni egy kis kerszt. itt pécsett mér láttam hogy a rendőr megbuntetett több gyalogost mert átment a piroson. Kb öt másodpercen mult hogy ne büntessék meg, én meg jöt röhögve elmentem mellette.