Segítségeteket kérném!
Win7 (32) alatt a netem a következőkkel küszködik: sávszél 4mbit fel, 1 le (fibernet), speedtest: le: 3,8, fel: 0,82.
Ping: 530 (!!!!!!!!!!!!!!)
Mi okozhatja ezt?
Egy-két hónapja a letöltés 400k helyett 12k(!!!!!) körüli értéken mozgott. Ez megoldódott azzal hogy uninstalláltam az Apple jóindulatú alkalmazásait (bonjour, iTunes, stb stb) amik számomra érthetetlen módon szétbaszták a netemet.
A letöltés tehát mostmár fasza 300-400k, viszont a ping továbbra is 530. Ezt nem tudom megoldani.
Az eljárás eddigi mérlege meglehetősen lesujtó:
Volt defrag, regclean, ccleaner, Comodo sys cleaner, nod32, M-bam, hatmillió reboot, nyolcmillió káromkodás, és uninstalláltam kb 10 programot.
Még mindig gané.
Van egy mellékes problémám is, a nero7-et feltettem (volna) anno, de akad win7-el, ugyanis hiba lépett fel install közben így félig rakta fel, viszont azután leszedni is képtelen volt.. Eltávolítani nem lehet a programokból, elindul a progressbar, aztán kifagy, majd hibát jelez, és leáll (sérült dll, v valami hasonló) (ja, C:-n nincs fent könyvtára)
Ezt egy művelt kollégám sem tudta eltávolítani a gépről, pedig már minden lehetséges módon próbálta..
Tehát ott a nero a programoknál..
Okozhatja e ez a magas pinget??
Vagy teljesen más lehet a gond?
tűzfalam: Comodo (sima tűzfal, nem CIS), full stealth módban.