46641
  • morcosqtya
    aate: köszönöm, a your uninstaller levitte a nero-t, brutális!! :)

Exodus: kipróbáltam a #24959-et az eredmény 612-es ping.. :((((((
    a másik nekem mélyvíz...
    (Modem (fizikai) hiba nem okozhatja ezt a ping dolgot??)

Más ötlet vki?
    Akkor mi lesz? Win7 felrakás szombaton??? :(((((((((((((
    (más programot terveztem..)
  • exodus2
    És még ezt is beírhatod a futtatás részhez (rendszergazda jogosultsággal)

netsh interface tcp set global autotuning=disabled
  • exodus2
    Próbáld ki a ping javulásához ezt.
  • aate
    Ez is megoldás lehet:Nero general cleantool
  • aate
    Rakd fel a nero 8-(9)at az eltávolítja a régit.vagy ha nem megy, eltávolítására szerintem rakd fel a your uninstaller programot, az törli a programok közül,majd keresőbe üsd be: nero, és minden bejegyzést törölj amit talál nero néven ,regisztrit is tisztisd ki.A your uninstaller is kipucolja.
  • morcosqtya
    Sziasztok!

Segítségeteket kérném!
    Win7 (32) alatt a netem a következőkkel küszködik: sávszél 4mbit fel, 1 le (fibernet), speedtest: le: 3,8, fel: 0,82.
    Ping: 530 (!!!!!!!!!!!!!!)

Mi okozhatja ezt?

Egy-két hónapja a letöltés 400k helyett 12k(!!!!!) körüli értéken mozgott. Ez megoldódott azzal hogy uninstalláltam az Apple jóindulatú alkalmazásait (bonjour, iTunes, stb stb) amik számomra érthetetlen módon szétbaszták a netemet.

A letöltés tehát mostmár fasza 300-400k, viszont a ping továbbra is 530. Ezt nem tudom megoldani.
    Az eljárás eddigi mérlege meglehetősen lesujtó:
    Volt defrag, regclean, ccleaner, Comodo sys cleaner, nod32, M-bam, hatmillió reboot, nyolcmillió káromkodás, és uninstalláltam kb 10 programot.

Még mindig gané.

Van egy mellékes problémám is, a nero7-et feltettem (volna) anno, de akad win7-el, ugyanis hiba lépett fel install közben így félig rakta fel, viszont azután leszedni is képtelen volt.. Eltávolítani nem lehet a programokból, elindul a progressbar, aztán kifagy, majd hibát jelez, és leáll (sérült dll, v valami hasonló) (ja, C:-n nincs fent könyvtára)

Ezt egy művelt kollégám sem tudta eltávolítani a gépről, pedig már minden lehetséges módon próbálta..

Tehát ott a nero a programoknál..

Okozhatja e ez a magas pinget??
    Vagy teljesen más lehet a gond?

tűzfalam: Comodo (sima tűzfal, nem CIS), full stealth módban.

any idea??
  • MerlinW
    A keddi fissítés:

- Keyboard function keys or keyboard shortcuts, such as mute or calculator, may not work correctly.
    - The notification icon for an application may be moved or lost when the executable application is updated.
    - On a computer that is running Windows 7, you configure the Screen - - Saver Settings to display the logon screen on resume. Additionally, you configure the computer to go to sleep. However, the computer may not go to sleep after the screen saver starts. Instead, a black screen is displayed. This problem causes the operating system to stop responding. You must restart the computer by holding down the power button.
  • nigthden
    Hell. Legyszives valaki irja le, hogy hogy kell kikapcsolni az auto log offos izet... koszi.
  • destroyer91
    hyall,nem tudtam ezt hova irjam le,szal ide irom...az a gondom,h a gameknél a gépemen elég gyakran beakad a kép ilyen egy-két milisecre,tehát például felraktam a dark voidot és ahogy megyek a dzsungelben,látom h a háttérben tölti fe a fatexturákat még meg stb és ilyenkor megakad a kép vagy pl ha mass effect 2 kinyitok egy ajtót,akkor ahogy megjelenik az uj terem ugyanez....tegnap raktam ujra a gépet,és ugyanugy csinálja...win 7 oprendszer, amd x2 6000+,2 GB DDR2 ram és egy geforce 9800gt van a gépbe,ha vki tudja mitől lehet irja már le léccives:D
  • exodus2
    Próbáld ki ezt.
  • DarkSector
    én kicsit többet, pedig nem is fut napi 24 orát...
    lényegtelen amúgy, csak a beállítás kell, a többit elintézem...:D
    szeretem ha igényessen van körítve az asztal.

tudod villantás a haveroknak stb...nekem ez is fontos.
  • moh4
    Igazábol azért mert ha mw2-t nyomok akkor senki nem tud csatlakozni a partym-hoz és én sem máséhoz.A nat type-om strict-es routerrel sehogy nem birom kikapcsolni sajna:(.Meg gondolom ez azért nem normális dolog hogy mindig megszakad a net kb 5 percenként mindig.
  • bon
    Miért nem használod csak a Router-t?
  • moh4
    Helló mindenkinek 1 olyan problémám lenne hogy win7-alatt szakadozik a net ha modemmel-netezek.Router-al jó.És xp-n is működik kifogástalanul.Ha valaki járt már így vagy tudja a választ megköszönném a segítséget.
  • exodus2
    Most tényleg a desktopot akarod nézni, hogy váltakoznak rajta a képek? Nem tudom mire használod a gépet, de nálam 24órányi gépfutási idő mellett, kb. 2-3 percet látom az asztalt.
  • aate
    A ingyenes háttérképcserélők: Háttérkép cserélő progik
  • aate
    asztal háttérképek :P - Windows Dream Scene
  • aate
    asztal hátér képek
  • DarkSector
    ez azért lenne jó, mert a 10mp az lassú, és ha kevessebb lehetne, gyorsabb az nekem lenne jó...:D
    szóval nem lehet?

és ien slide show progit tudsz ajánlani?
  • aate
    Ez miért is lenne jó?Szerintem csak zavaró lenne. :P De vannak programok amivel lehet slide showt készíteni és azt beállítani hátérképnek.
  • DarkSector
    ezt lehet csökkenteni, ha buherálnék a win7-ben?
    hogy lehessen 10mp alá menni?
  • aate
    Hibakeresési adatok rögzítése – Meghatározza, hogy a Windows rendszerhiba
    esetén milyen információt mentsen lemezre . Ez a memóriaképnek nevezett információ olyan adatokat tartalmaz,
    amelyek segítségéve kideríthető a probléma oka.
  • Petike954
    A memóriaképfájlnak mi a haszna egyébként?
  • aate
    A visszaálltási pontokat is törölheted meg a memóriaképfájlokat is .
  • Petike954
    És a lemezkarbantóból lehet mindent törölni? Mert vannak itt olyanok, hogy " Felhasználóként sorban álló Windows hibajelentési fájlok", "Rendszerhiba-Memóriaképfájlok" Ezeket is nyugodtan lehet törölni?
  • Palesz2
    szóval akkor, ez normális. ok. köszi az infot :)
  • bon
    Mint írtam Vista és a Windows 7 is sokkal több helyett foglal mint más korábbi oprendszer ez természetes.
  • Palesz2
    azzal mindössze 152 megát szabadított volna fel az elején
  • Gundark 1 1
    Nem teljesen win 7, de nem tudtok valami ingyenes bluetooth programot? Amit a bluesoilnél van az csak 30 napig jó.

Vagy lehet hogy a win7 alapból támogatja? :)
  • bon
    Én már Vista-nál meguntam az Audigy 2-es kártyámmal a mizériát, igaz akkor még a driverekkel komoly gondok voltak.
  • bon
    Természetes a helyfoglalálsa, ez már nem XP, sokkal több helyett foglal, de a winyók is sokkal nagyobb manapság. Nekem 16gb-os az alig 1 hónapos Windows mappám, de tapasztalatból mondom, hogy lesz még több is.

Ja és ajánlom a lemezkarbantartó alkalmazást a Windows-ból.
  • RelakS
    aha... szóval vegyek x-fi-t, mi? :] (aláírásod alapján)

Ugyanis mikor rákerestem, hogy Windows 7 subwoofer, vagy mi, akkor elég sűrű volt a Sound Blaster Live! és Audigy 2 találat O_o
  • Palesz2
    Üdv. Már töröltem a Temp mappákban lévő fájlokat (ezzel több mint 20 gigát szabadítottam fel :O )
    Ez után néztem, hogy Windows mappa is foglal 30 gigát. Ott is töröltem a temp mappából a dolgokat, de még mindig 13 gigás.
    Mit lehet még törölni?
    Meg alapból Win7 alatt mik vannak olyan "trükkök" amivel több hely marad. Tehát felesleges fájlok...
  • bon
    Most kipróbáltam egy sztereó mp3-as számmal és a mélynyomóm szól mint az örült. Tv-ről nem tudok nyilatkozni, mert ahhoz külön 5.1-es rendszerem van, így nem érintett a Windows 7 és a hangkártya.
  • RelakS
    Azért az jobb volt, mikor a stereo mp3-mak meg a tv a mélynyomóból dörmögtek.
    Az 5.1 forrással meg nincs gond
  • WorldTorrent
    nem tudjatok hogy a WinFast PVR2=es mier bugol be eleg surjen? most pontosan nem tudom mikor bugol be de van amikor beinditom es erosen kockas a kep nincs mit tenni vele csak a gep restart segit :\
  • bon
    Minek átkeverni, alapból a mélynyomon játsza le a mély hangot, a többi alkalmatlan a mély hangtartomány visszaadására.
  • RelakS
    van itt valakinek valamilyen X-Fi hangkártyája? Ha igen, akkor be tudja kapcsolni a mély hangok átkeverését a mélynyomóra?
    Vagy Audigy 2 ZS tulaj, akinek ugyanez sikerült? :D
  • Malganis
    működik thx
  • Miguel125
    Üdv!

Van egy pqi márkájú 8Gb-os pendreive-om. Azt tapasztalom, hogy bármilyen xp-s gépen csatlakoztatom és szempillantás alatt használható, okés minden. Viszont ha win7 van a gépen ott csatlakoztatás után (rendszer már telepítette, tehát ismeri az eszközt) akár több percig is szöszmötöl vele mire elérhetővé válik és ez idő alatt folyamatosan villog rajta az aktivítást jelző led. Ezután már tökéletesen használható, de mégis nem lehetne vele valamit csinálni, hogy úgy működjön 7 alatt is mint xp alatt? x2