• Reznor
    Szerintem a legjobb megoldás, ha nem avatkozunk bele. Azaz, ne akarjunk időjárást és egyéb dolgokat változtatni. Igen volt jégkorszak több is, és lesz is. A természet erejével senki nem tud harcbaszállni. Ha próbálkozgatunk és erőltetjük az maximum gazdaságilag okoz hátrányt, lassulást.

Sztem semmi értelme ellene tenni, hiszen nem fog menni, másrészt meg ez a normális.

A a Föld úgy gondolja, hogy túl sok a parazitája, egyszerűen megrázza hátát és lerázza magáról a felesleget. X mennyiségű élőlényt el tud tartani magától, amit nem, azt lerázza.

Magyarul: Túlnépesedés => Földrengés => sok áldozat => egyensúly

Ugyanez minden természeti jelenségre leírható. Analógiáját tekintve ugyanaz. Ez így normális. Lehet hogy én is vagy utódjaim áldozatul esnek majd ennek, de én tisztelem annyira a természetet, hogy ezért ne haragudjak a Földre...

Olajügy: 50 év és kb vége. Persze folyamatos benzináremelkedés az jellemző lesz addig. A végén vagy lázongás várható, vagy esetlegesen ha észnél lesznek az olajmágnások beismerik, hogy semmi értelme nincs tovább próbálkozni emelgetni az árakat és felhagynak az olajjal. Remélem az utána lévő energiaforrás (pl.: Üzemanyag) nem a víz lesz. Mert ha igen, akkor annak is literje drága lesz, amit nagyon rosszalnék...