CRYSIS
  • gduck
    spytime9: Quake Wars bétával nincs ilyen jellegű tapasztalatom, mert a játékban korlátként beállított 30FPS-en állt bebetonozva végig :))) Nem szedtem ki a korlátozást, mert nem láttam értelmét. A demót meg már nem szedtem le, mert azt láttam a képeken hogy ugyanaz a pálya van benne mint a bétában.

ropotnyk: COH bétánál valóban bővelkedtünk a javításokban ;)

Peetboy: HIGH és MEDIUM beállítás között nem olyan vészes a különbség ;)

többiek: fileplanet előfizetés nagyon jó dolgokkal jár! Egy csomó bétában benne lehet lenni (ez mondjuk picit "munkás", mert illő bugreportokat küldeni!) és még sok egyéb amiért megéri ;) Nekem eddigi legnagyobb élményem a (BEST AUTÓVERSENY) TDU béta tesztje volt, ami tavaly decemberben kezdődött és a FULL játékot lehetett teszteni! (ment is jó sok bugreport :D )

HOT!!! MOST Érkezett!!! UTOLSÓ LEHETŐSÉG A BÉTA KULCSRA!!!! 19:45-től!!!

[2007.09.19. 19:28:35] TeamFilePlanet:
    ** Crysis Closed Beta - Final Day of This Phase! **

The Crysis beta, exclusively on FilePlanet, continues to roar along! Today we`re releasing our largest batch of keys to date - if you`ve missed out so far, now`s your chance. THIS WILL BE THE FINAL KEY RELEASE OF THIS PHASE OF THE BETA.

Keys will be available at 10:45 AM Pacific U.S. time (1:45 PM East Coast U.S., 17:45 GMT). Keys are distributed first-come, first-served, so move fast!