31662
CRYSIS
  • gduck
    UTOLSÓ LEHETŐSÉG A BÉTA KULCSRA!!!! ELINDULT A BATCH4!!!
  • skinnyman
    Ez mondjuk hülyeség, nekem a beta ugyanolyan jól ment Quake Wars-ban, mint a demó. Sőt: beta 1 még jobban is ment, a beta 2 és a demo többet töltött és az elején szaggatott ha beléptem. Bár ez lehet h amiatt volt, mert új Nvidia drivert tettem fel. De jobban semmiképpen nem ment a demó, mint a beta. A beta 1 volt a legjobb! :)
  • sopi
    REAKTOR msnt adjál már plz valamit meg akarok beszélni veled :D
  • AntiHero
    Pffff nagy szar az egész sztem. Bár a tengeralatjáró nem lehet szép viszont tele lehetne pakolni mindennapi kellékelle. Pl felmosóvödör, meg ilyenek kis apróságokkal, kicsit barátibbá tenni. Nem beton dzsungel érzést árasztani:S

A másik a falak tök ugyan úgy néznek ki mindenütt mintha most lettek volna meszelve, festve vagy tapétázva. Nincs olyan hogy egyik helyen ilyen a fal másikon meg amolyan. vagyis én ilyet nem láttam.
  • gduck
    spytime9: Quake Wars bétával nincs ilyen jellegű tapasztalatom, mert a játékban korlátként beállított 30FPS-en állt bebetonozva végig :))) Nem szedtem ki a korlátozást, mert nem láttam értelmét. A demót meg már nem szedtem le, mert azt láttam a képeken hogy ugyanaz a pálya van benne mint a bétában.

ropotnyk: COH bétánál valóban bővelkedtünk a javításokban ;)

Peetboy: HIGH és MEDIUM beállítás között nem olyan vészes a különbség ;)

többiek: fileplanet előfizetés nagyon jó dolgokkal jár! Egy csomó bétában benne lehet lenni (ez mondjuk picit "munkás", mert illő bugreportokat küldeni!) és még sok egyéb amiért megéri ;) Nekem eddigi legnagyobb élményem a (BEST AUTÓVERSENY) TDU béta tesztje volt, ami tavaly decemberben kezdődött és a FULL játékot lehetett teszteni! (ment is jó sok bugreport :D )

HOT!!! MOST Érkezett!!! UTOLSÓ LEHETŐSÉG A BÉTA KULCSRA!!!! 19:45-től!!!

[2007.09.19. 19:28:35] TeamFilePlanet:
    ** Crysis Closed Beta - Final Day of This Phase! **

The Crysis beta, exclusively on FilePlanet, continues to roar along! Today we`re releasing our largest batch of keys to date - if you`ve missed out so far, now`s your chance. THIS WILL BE THE FINAL KEY RELEASE OF THIS PHASE OF THE BETA.

Keys will be available at 10:45 AM Pacific U.S. time (1:45 PM East Coast U.S., 17:45 GMT). Keys are distributed first-come, first-served, so move fast!
  • AntiHero
    Pffff nagy szar az egész sztem. Bár a tengeralatjáró nem lehet szép viszont tele lehetne pakolni mindennapi kellékelle. Pl felmosóvödör, meg ilyenek kis apróságokkal, kicsit barátibbá tenni. Nem beton dzsungel érzést árasztani:S
  • AnarchoiD
    azert a tengeralattjaro pl szvsz eleg jol nez ki belulrol
  • lac coo
    Ja, értem, az téleg idegesítő kicsit ...>))
  • AntiHero
    Szuper videó.

Viszont iszonyat mien szarok a belső terek. Egyhangúak, eggyik belsőtér se fogott meg teljesen leszarták belsőtereket?
    Kihalt az egész semmi bútor olyan mint ah mindent elloptak volna:S

Belső desing az zero.
  • robotnyk
    itt a topicban, a szövegdobozan lévő crysis feliratra gondoltam :)
  • AnarchoiD
    hehe ez jo sztori en 2. hullamban kaptam kulcsot , eppen a tf2 betara vartunk a hivatalos forumban , ott postoltam be hogy van/lesz crysis beta ...es varok ra erre odairt nekem az egyik moderator, hogy "miert is varsz te?" ...enmeg "he?" raneztem a pagera es ment a 2. hullam ;) juhejj
  • Denes888
    PC Guruban olvastam egy teljesítmény tesztet a World in Conflictról és azt írták, hogy very high grafon dx10-ben min 512mb vram kell hogy mennyen normálisan a játék és én 320-as gts-el 30percet toltam és meg se röccent.
  • AnarchoiD
    erdekes bug :

Van arnyekod ha Stealthed vagy .. ;) meg nemsokan jottek ra lehet meszarolni a luzereket ;)
  • lac coo
    ps: mondták már, hogy a szövegdobozban a felirat milyen baromi idegesítő, ha nem 2 szavas hozzászólásokat írna valaki? -.-

Ez mi ??? :))))))
  • lac coo
    FC-t hányan vették meg? Pedig az akkori csúcs gép sehol nem volt a full grafhoz...
  • priluki
    Igen pont erröl beszélek én is.. Amugy megnéztem a videodat,maga a multi része nem fog nekem tetszeni.. "ide oda rohangálok,hogy ne találjanak el, pattogok össze vissza stb" ez nem az én világom valahogy a Fear-ra emlékeztet az egész multi része....
  • Nagy01
    Hát figy szerintem nem olyan hülyék hogy ennyire elcsesszék az egészet xD gondolj bele ha csak GTX-en meg GTS-en lehetne játszani a játékkal akkor hányan vennék meg...
  • priluki
    Sokszor még a Demo és a full között is van külömbség (joesetben pozitiv irányba) szoval elképzelhetetlennek tartom hogy egy felsö kategoriás gépen 20-30 Fps-t produkáljon.Lehet én fogok meglepödni de nem nekem lesz ez kudarc hanem a Crytek-nek....
  • Nagy01
    Pontosan én erre fizettem be.De szerintem miután letelik befizetek 1évre.
  • dashed_
    lehet egy honapra is fizetni:)
    FilePlanet Subscription Monthly $6.95
    Tax $1.39
    Total $8.34
    1500Ft
  • robotnyk
    hmm, ezzel nem értek egyet. persze egy kisebb névnél jelenthet valami plusz reklámot egy public beta, de egy olyan (kicsit túl-)hypeolt cím, mint a crysis... ez nem oszt, nem szoroz. viszont a beta nem véletlenül multi, a balancehoz kell a tömeges tesztelés. még úgy is hasznos, hogy mondjuk 10ből 2 ember az, aki nem csak azért tölti le, hogy játszon, és nem törődik a bug reporttal, balance problémák felvetésére a fórumokon. a belsős tesztelés sokkal profibb, de jóval kisebb léptékű.
    a company of heroes kiegészítő betát is játszom, az elmúlt kb 2 hét alatt több mint 10 patch jött ki, bugfixekkel, és balance javító változtatásokkal, szóval van lényegi értelme is ezeknek a betáknak.

optimalizálás valószínűleg még lesz, lehet hogy majd friss driverek is sokat segítenek rajta, ha kijön majd a bolti verzió. ha nem lesz, az baj, mert jelen formájában gáz. ráadásul elég instabil még a játék.

ps: mondták már, hogy a szövegdobozban a felirat milyen baromi idegesítő, ha nem 2 szavas hozzászólásokat írna valaki? -.-
  • mikisanzi
    nekem 3961a ft-ba került. 3 hónap
  • Peetboy
    Nagy01! LEszedtem az első videódat. Szuper lett!. A második videódat is le fogom szedni, csak most valami virusom lehet.
    Azt irja ki amikor el akarom inditani a letöltést a Rapidról, hogy már megvan. Bármilyen mappába akarom lementeni. Valami TMP fájl-t tesz minden mappába.
  • lac coo
    Nem akrtam , de csak leírom :)))

Én nem várnék számottetvő sebsségnövekedést a fullostól sem....A publik beta teszt szvsz csak reklám ....Semmi új hibára nem fognak ebből rájönni, letesztelték ezt már oda-vissza nem egyszer a "hivatásos" teszterek . Az idő meg túl rövid ahoz, hogy számottevő változásokat eszközöljenek egy ekkora méretű játékban . Ha végig gondoljátok, régóta teszt alatt van már ez a játék, mindenféle gépen, már rég rájöttek hogy milyen a sebessége .Az a bűvös, misztikus optimalizálás amit annyit emlegettek az már a lehetőségekhez képest rég megtörtént....Hacsak nem valami ősrági pre-alpha verzíót kaptatok most, de annak meg értelme lenne . Ez ennyit tud, gyorsítani nem igen lehet rajta( pláne 70%-ot:) ), csak rondítani esetleg hogy gyorsabb legyen ..

De a remény hal meg utoljára ! ;)
  • Nagy01
    Nah készen van a második videóm is. Letölthető : INNEN

Egy kis ingame csata:D Sajnálom hogy nem tudtam leszedni senkit dehát 20fps-el nehéz a célzás.
    A gépem: E4300 @ 2.9 ghz , 2gb ram , 8800GTS <---nem reklámozom csak nehogy megkérdezze vki mégpárszázszor.És a videó 1440*900ban high beállítások mellett készült.
  • mikiking
    Nagyon úgy néz ki XD ahogy itt olvasgatok elég sokat nevetek
  • lac coo
    Csak megkérdezem harmadszor is :))) Le tudom tölteni valahonnan jó sebességgel a demot, használni nem akarom, csak megnézni néhány dolgot benne ...
  • robotnyk
    nem fizetős a beta, hanem a beta "ajándék" a fizetős felhasználóknak.
  • robotnyk
    kipróbáltam a betát, vegyesek az érzelmeim.
    először is öröm, hogy még van legalább egy hónap az aranylemezig, mert az optimalizálás borzalom. dx9 alól, c2d6400, 2 giga ram, 8800 gts 640 mb - mediumon sem elég neki. persze gyönyörű, de ha nem lesz mivel futtatni, akkor sokat nem ér majd a csicsa. a multiplayer egész összetett, fegyverek, kiegészítők, részfeladatok... szóval ez nem rossz, bár engem a single rész jobban érdekel. a netkód 2-3 rövid meccs alapján nem rossz.
  • Peetboy
    Senki se mondta, hogy el fog menni Geforce 2-ön.
  • Vdanosss
    tudom:D
  • spytime9
    hát egy geforce 2-ön nem is fog el menni!!!
  • Vdanosss
    véleményem szerint a játékélmény pedig hasonlítani fog a FarCry -hoz, csak sokkal bonyolultabb lesz....
  • Vdanosss
    szerintem is...
    a Crysis tul jo.Ezellen nem lehet mit tenni
  • Smuge
    Elfog futni simán. Nem fog csillanni hajadon a zsír kibirhato.. Bár én attol tartok játékélmény nem lesz valami jó. Ezt is csak a grafika adja el.
  • lac coo
    Hogyne :))))) Csak azt nehogy nagyot csalódj,)
  • spytime9
    hülyeség!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  • Peetboy
    Sokan azon izgulnak hogyan is fog elmenni a csúcs gépükön a Crysis. Egyetértek Lac Coo-val, ha egy Core 2 Duo 6600, 8800 GTX-es tulajú emberkéknek sem fog menni jól a Crysis, csak 20-30 FPS-el, akkor a Crytek nagyon meghúzta a mércét a gépigényt illetően. Ez nem valami jó dolog tőlük.
    Én pedig úgy gondolom, nekem régi fajta gépem van, ezen is el fog futni ha máshogy nem, hát majd Lowon.
    A képeket nézegetne minimum grafikai beállitáson is eléggé szépen néz ki a játék. Annak idején a Far Cry-t még FX 5200-on toltam végig, és bizony le kellett vennem a grafikát,de még úgyis nagyon szépen nézett ki, élvezetes volt vele játszani. Talán az egyik legszebb játék még a mai napig is a Far Cry.
    A Crysis videókat nézve kivül nagyon szépen néz ki,belül viszont kicsit visszavettek a grafikából alig jobb mint a Far Cry.
  • ToCsEk
    Ha voltmár akkor sry: Nano ruha

1 kép
    2 kép
  • spytime9
    "Az olvasom, hogy állítólag a demo 70%-al jobban fog futni..."
    Ez biztos is!!!!!!
    nem is szabad össze hasonlítani a bétával!!!
    a béta azért béta,hogy információk-hoz jussnak a fejlesztök ,hogy ez esetben mit is javítsanak a MULTI-ba!!!
    a single már sokkal stabilabb mert többet dolgoztak rajta !!!
    és a multi is sokkal jobb lesz a végleges kiadásnál + az nvidia is majd ki ad jobb teljesítményt hozo drivert !!!
    Ugyan az a szitu mint a Quake Wars-al!!! Béta nagyon xar volt a demó 1000x jóbb!!!!!! (teszter voltam)