CRYSIS

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Evogordon
Hát ezt a kártyát azért csinálták hogy erõsebb legyen mindennél és 1. legyen a ranglistán.

Magiszter
Nah ezért nem rohanok az elsõ boltba venni Qvad GF7950GX2-t 4giga rammal és egy 4 magos intellel <#banplz>

Na én próbáltam egy GF 7950-et méghozzá ASUS-t, mert az egyik haverom vett(szegény=160e-ért vette), de nem kell töle hanyatt esni, nem olyan szuper ez mint ahogy irják,az én konfigommal nem sok +fps-t vettem észre, pedig teszteltem keményen vagy 8 napig. Na erröl ennyit, azért nem rossz a kari, de hát itt van a nyakunkon a DX10 és ez sokat számit.......<#fejvakaras><#fejvakaras>

Magiszter
csak a vita kedvéért <#banplz>

Magiszter
és ha már neked ilyen szép a vége a hsz-eidnek ----> -.-
akkor én is újítok: =^.^=

Magiszter
Édesem tudod ha picit belegondolsz hogy lehet máshogy érteni a:"Nem egy kártyán van 2 mag hanem ott 2 kártyát raktak egybe és 1 csatlakozót (PCI-e) használ a 2 kari. Szóval az sem 2 GPU 1 kártyán hanem 1-1 GPU 1-1 kártyán."?

Ability
kb
Istencsászár
Ára ( több mint 100 ezer ) , teljesítménye ( valamivel jobban megy mint egy sima ati vagy nvidia csúcskari ), mérete ( nevetséges ), fogyasztása ( no comment ) , hõleadása ( nvidia... ) , tudása ( semmi ujat nemtud csak több kakaó, de attól nem világmegváltó mer 1 év mulva elavul )... parasztvakítás, és pénz legombolás a madarakról.

Gyûjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

Evogordon
Háááát meeeert a konzol jobb és ami nem kooonzol az sz*r. Még nem jegyezted meg te kis butus?

FOXX supreme
mért ultraszánalom, és mért allig ér valamit?

Aki vadállatot csinál magából, megszabadul az emberi lét fájdalmától.

Ability
Jólvan drágám, csak a szavaidból kicsit máshogy jött le. -.-
Magiszter
Azért ha hozzám vágnák nem dobnám vissza <#vigyor>

Istencsászár
Ez olyan mintha sliben lenne, csak 1 foglalatba megy bele és nem 2õbe. De ultra szánalom ezis :)) és alig ér valamit.

Gyûjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

Magiszter
És hozzá a teszt:

GeForce 7950 GX2 teszt

Magiszter
szétcsavarozva:

Magiszter
"Bár nem tudom Magiszter mirõl hadovált, hogy kettõ kártya egybe.."

Errõl hadováltam:
És ha megkérhetlek akkor mellõzd ezt a stílust. Köszönöm.

FOXX supreme
sztem is:)

Evogordon
Ehh bocsi véletlenûl a 3dsmax topik helyett ide írtam :D de nem baj thx

Ability
http://prohardver.hu/c.php?mod=10&ct=60&id=19714

Én a helyedben megvárnám ezeket, tesztekben lealázta az AMD-t, végre egy igazáb ütõs Intel procicsalád. Ha pedig AMD szimpibb, akkor is érdemes várni, mert õsztõl nagy árcsökkenés várható....
FOXX supreme
???

Evogordon
Most veszünk majd pár nap úlva egy x2-es AMD 3800+-os procit... De arra lennék kiváncsi hogy szerintetek menyibe lessz az intelnek ezek a conroe procijai? ti gondolom tudjátok hisz a 3dsmaxnál a proci a lényeg :)

Ability
Közbe én is találtam egyet. Gigabyte 3D1. Bár nem tudom Magiszter mirõl hadovált, hogy kettõ kártya egybe, közös csatlakozóval, de minden esetre ebben kettõ mag van- Az már lényegtelen, hogy most ilyen egybeépítésrõl van-e szól, lényeg a lényeg, hogy dual core. De van ebbõl sokféle, s amit Istencsászár mutattok az egy nagyon jó példa arra, hogy már rég van, és kíséleteznek a többmagos VGA-kkal is. ^^

kép url
Istencsászár
Már nagyon rég óta van 3dfx kísérletezett vele, de belebukott, és azóta nem nagyon erõltetik, mer nem nyujt annyi többletpowát.

Ability
Ha érdekel, akkor keresel. Itt SG-n is volt hír róla, bár én HOC-on olvastam anno. Szerencsére mindkettõnek szar a keresõmotorja, úgyhogy én biztos meg nem keresem. -.-
Magiszter
Bizonyítsd!!!

Ja, ha leszotyizod. :P

IBM T61 ND218HL *** Core2 Quad Q6600, Gigabyte 8800 GTX, 4 GB Kingmaxx, 1.6 TB SATA, TT Big Typhoon, SB X-Fi Fatal1ty Platinum Champion, CM Stacker, Dell 2007 WFP, Vista Ultimate BOX, Office 2007 BOX

FOXX supreme
úgyhogy a kozolnak leáldozott:DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

Ability
Van kettõmagos vga. -.-
Evogordon
Hát jó de nem lehet kapni külön csak így egybe a 2-õt.

Magiszter
Az nem egészen így van. Nem egy kártyán van 2 mag hanem ott 2 kártyát raktak egybe és 1 csatlakozót (PCI-e) használ a 2 kari. Szóval az sem 2 GPU 1 kártyán hanem 1-1 GPU 1-1 kártyán.

Evogordon
Hátmár van 4gpu-s megoldás :D nvidia 7950gtx quatro sli... Vagy is egy kártyán 2 mag van és abból lehet összetenni kettõt.

Magiszter
Aztak*rvamindenit<#wow1> 32 mag egy kis lapocskába?<#ijedt>
Hát én nem tudom hogy hova fejlõdik a számítástechnika. De ez egyre dúrvább. 2 most 4 és már igérik a 32 magos procit...

32 mag minek? 16 számolja a Crysis fizikáját 8 számolja a beesõ fényeket és árnyékokat, 8 számolja az AI-t.

Kiváncsi vayok mikor lesznek 4 magos GPU-k 4 giga rammal (3,2Ghz), és külön tépegységgel...
Ez brutális...

Evogordon
Hát már az intel bejelentette a 32magos prociját 2010-re :D

Magiszter
Na tessék. Kiváncsi vagyok milyen gépünk lesz így 10 év múlva

cikk:Intel 4 magos procija

SZilaJMaGGoT
A mamám azt mondta, hogy az a hülye aki mondja... :P XDD Amúgy ritkán jáccok én is a ps2-mel de amikor jáccok, olyankor sokat... Különben is kaido battle nincs PC-re... 2 meg fõleg nem... :P

annyira úriember vagyok, hogy még k*rvához is virágcsokorral megyek. :)

FOXX supreme
<#idiota><#idiota>

M@TriX
francot nem, ez csak porhintés, vannak olyan gémek amiben nagyon jól megvan csinálva a fizika és nagyon sok amiben egy nagy rakás szar, szóval ez csak egy propaganda szöveg.

..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az elsõ eltakarta a hátsót.

Magiszter
Az a topik amit maga keress az.. kimegy balra a második ajtón be aztán fel a lépcsõn és jobbra a mosogató mögötti csapóajtón be a titkos szobába. Jah nem ott a Crysis 2 van<#fejvakaras>Jah igen.... Lépcsõn fel és balra a 4. üvegezett ajtó. Nag ott van a Crysis. Jah hogy azok mi vagyunk? Hopsza. Beszéljünk a krájziszrõl. Ki melyik pályán tart?<#idiota>

FOXX supreme
elnézést jó topikba járok??? mert én a crysis-t keresem, de itt rotációs kapa, mosógép, meg konzol van..:DDDD

Magiszter
hát jobban szaggatja a tésztát mint a mosógép

berlinboy6329
Rotakapa mindenek felett!!

\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/

Magiszter
Hát már tényleg az lesz lassan. Ezért feldobok egy új témát:

Mosógép vs. Rotációs kapa

Evogordon
kiiratom majd alcímnek hogy PC VS KONZOL :D

Ability
Hát azt nem sûrûn. Konzol kicsit jobban profitál nekik, meg ha azt vesszük már eddig is elkészült kettõ FarCry folytatás konzolra. Nem kozol ellenségek õk. Amúgy ezt a szebb graf dolgot hanyagoljuk már, mindent meglehet csinálni bármilyenre, csak az nem mindegy mi és milyen sebességgel tudja futtatni -.-
Evogordon
sd cikk
http://www.sg.hu/cikkek/45999/crysis_decemberre_fps_nelkul_maradunk

fú te hüje vagy d:
nekem is van ikszboksz, de nem nagyon izgat fel csaka panna.

SZilaJMaGGoT
Tudom, én is pc-s vagyok, de attól még nem hülye valaki, hogy csak játszani akar.. Vasárnap meg hétfõn egész nap ps2-ztem mer már elegem van a gépbõl mostanába... Illetve hétfõn csak du 3ig.. de csak mert dolgom volt...

de ki aza hüje aki csak jaccani akar.. 1000 értelmes dolog van még PC-n.

FOXX supreme
de mi nem csak játszunk, mondjuk ha csak azt csinálnám akkor is gépet vennék:)

SZilaJMaGGoT
Aki csak játszani akar, annak tényleg tanácsosabb konzolt venni... :\