CRYSIS
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Gyûjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
Aki vadállatot csinál magából, megszabadul az emberi lét fájdalmától.
Gyûjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
Errõl hadováltam:
És ha megkérhetlek akkor mellõzd ezt a stílust. Köszönöm.
Én a helyedben megvárnám ezeket, tesztekben lealázta az AMD-t, végre egy igazáb ütõs Intel procicsalád. Ha pedig AMD szimpibb, akkor is érdemes várni, mert õsztõl nagy árcsökkenés várható....
kép url

IBM T61 ND218HL *** Core2 Quad Q6600, Gigabyte 8800 GTX, 4 GB Kingmaxx, 1.6 TB SATA, TT Big Typhoon, SB X-Fi Fatal1ty Platinum Champion, CM Stacker, Dell 2007 WFP, Vista Ultimate BOX, Office 2007 BOX
Hát én nem tudom hogy hova fejlõdik a számítástechnika. De ez egyre dúrvább. 2 most 4 és már igérik a 32 magos procit...
32 mag minek? 16 számolja a Crysis fizikáját 8 számolja a beesõ fényeket és árnyékokat, 8 számolja az AI-t.
Kiváncsi vayok mikor lesznek 4 magos GPU-k 4 giga rammal (3,2Ghz), és külön tépegységgel...
Ez brutális...
annyira úriember vagyok, hogy még k*rvához is virágcsokorral megyek. :)
..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az elsõ eltakarta a hátsót.
\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/
Mosógép vs. Rotációs kapa

nekem is van ikszboksz, de nem nagyon izgat fel csaka panna.