CRYSIS
  • NeoExDeath
    üdv!
    Volna egy kis problémám! Az történt, hogy véletlenül sikerült letörölnöm az egész Crysis könyvtáramat. A mentések szerencsére megvannak, mert ugye másik meghajtón tárolódnak. Namost, eredetileg 1.2.1-es verzió volt fent nálam. Teljesen jól működött, egy két komoly bugtól eltekintve (pl. Paradise Lost pálya végén egyszerűen átestünk a hídon, nem lehetett rálépni).
    Namost újratelepítettem a játékot, először simán, a dvd-n lévő exe-vel. Kipróbáltam, elindult szépen. Utána felraktam az 1.2, majd az 1.2.1 es patch-t, a hozzátartozó exe-t és elindítottam. Ok elindul, de nem teljes képernyőn. A beállítások menüben bepipáltam, hogy teljes képernyő. Ekkor elsötétült a képernyő és nem töltődött be a game. Utána kipróbáltam még kismillió módon, más exe vel, stb, de mindig indítás utána fekete képernyő, kifagy, és resetelnem kell a gépet.
    Mondom újrarakom, felraktam újra a dvdről sime 1.0-s verziót ami már működött egyszer. Mostmár az sem működik, ugyanúgy fekete képernyő. Most már nem tudom mit csináljak hogy működésre bírjam, semmi nem változott a rendszerben mióta véletlenül letöröltem.

Valaki nem tudja mi lehetne a megoldás erre a problémára?
    Előre is thx.