• DanyyX
    Nah, itt kellene kicsit átalakítani a törvényeket...
    Önvédelmet mindenkinek alanyi jogon. Legalább egy ammónia-oldatos gázspray. 700ft-ba kerül személyenként, túl nagy kárt védekezésből nem lehet vele okozni, és aki tényleg nem tudja magát megvédeni ilyen barmok ellen, nagy hasznát venné.

Én sajnos, mindig amikor kimegyek azu utcára, viszem a késem és a katonai gázspray-t. De soha nem úgy rakom el őket, hogy nah, ma biztos használni fogom. Nem. Épp ellenkezőleg: Bárcsak soha nem kéne használnom, DE ha nekemugrik 5-6 ember, akkor reálisan mérlegelve is kevés lenne az izomerő.

Egyszer volt egy olyan eset, amikor használtam a gázsprayt, de az egy teljesen más kategória. Egy egészen más népcsoport 4 tagja megpróbálta eltulajdonítani a telefonomat. De ugye nem jött össze nekik.... bár me, sokon múlott, hogy én maradok alul, néhány késszúrással a hasamban.

És akárki akármekkora benga állat, egyedül nem tud megbirkózni puszta kézzel egy előre kitervelt csoportosan elkövetett testi sértéssel.
    Tehát az önvédelemről kellene kicsit jobban felvilágosítani az embereket, és átalakítani a mostani jogszabályokat, amelyek sajnos NEM engedik meg, hogy megvédje magát az ember, mert ha kezet emel a támadójáta, őt zárják be. Itt ez egyik legfőbb probléma a sok közül.