Új brutális hobbi: terjed a Happy Slapping
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ártatlan (szeretteimnek nem ártó) embert, persze soha.
Én egyébként a 'szemet szemért, fogat fogért' elv híve vok.
https://www.youtube.com/shorts/zECTF2H8Jp8
Én azt vallom, hogy az ember felelõs a saját tetteiért, és nem más. 15-16évesen tisztában vannak vele, hogy mit csinálnak, nem gondolod? ...csak éppen a következményeket nem tudják felmérni.
\"Pitét evő lányok... nyalom a pitétek.\"
Erre fel az a film még szólíd volt és humanista ...
Nem a tarsadalom,a filmek a szamitogep a hibas,ez mind csak melle beszeles.Egy gyerek olyan lesz amilyenre a szuleik nevelik.Azt a szulot aki tombolo pszihopatanak neveli a gyereket,azt buntetnem sulyos bortonnel,megszegyenitessel.Ha egy gyerek gyilkosagot kovet el,az epp ugy aldozat mint akit megolt.SENKI SEM SZULETIK GYILKOSNAK,CSAK AZZA NEVELIK.
Önvédelmet mindenkinek alanyi jogon. Legalább egy ammónia-oldatos gázspray. 700ft-ba kerül személyenként, túl nagy kárt védekezésbõl nem lehet vele okozni, és aki tényleg nem tudja magát megvédeni ilyen barmok ellen, nagy hasznát venné.
Én sajnos, mindig amikor kimegyek azu utcára, viszem a késem és a katonai gázspray-t. De soha nem úgy rakom el õket, hogy nah, ma biztos használni fogom. Nem. Épp ellenkezõleg: Bárcsak soha nem kéne használnom, DE ha nekemugrik 5-6 ember, akkor reálisan mérlegelve is kevés lenne az izomerõ.
Egyszer volt egy olyan eset, amikor használtam a gázsprayt, de az egy teljesen más kategória. Egy egészen más népcsoport 4 tagja megpróbálta eltulajdonítani a telefonomat. De ugye nem jött össze nekik.... bár me, sokon múlott, hogy én maradok alul, néhány késszúrással a hasamban.
És akárki akármekkora benga állat, egyedül nem tud megbirkózni puszta kézzel egy elõre kitervelt csoportosan elkövetett testi sértéssel.
Tehát az önvédelemrõl kellene kicsit jobban felvilágosítani az embereket, és átalakítani a mostani jogszabályokat, amelyek sajnos NEM engedik meg, hogy megvédje magát az ember, mert ha kezet emel a támadójáta, õt zárják be. Itt ez egyik legfõbb probléma a sok közül.
\"Pitét evő lányok... nyalom a pitétek.\"
\"És cselekszem rajtok nagy bosszúállásokat fenyítő haragomban, hogy megtudják,hogy én vagyok az Úr,ha bosszúmat állom rajtok.\" Ezékiel 25, 17
Csak arra próbáltam utalni, hogy mondjuk 10-15 éve egy tizenéves gyerek sokkal kisebb volt, mint most. Biztos táplálkozás kérdése. Akkoriban ritkább volt egy pl. Darth Sith méretû fiú.
\"És cselekszem rajtok nagy bosszúállásokat fenyítő haragomban, hogy megtudják,hogy én vagyok az Úr,ha bosszúmat állom rajtok.\" Ezékiel 25, 17
Ezekkel a túl nagy büntetésekkel csak ez a baj. Ok, aki tényleg ilyen faszparaszt volt, annak vágják le tõbõl a kezét, de sajnos, ki tudja, hogy tényleg jó ember kezét vágják-e le...
Starcraft + Diablo III - esemve
[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]
[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]
Valaki látta a filmet?
Kétféle világ létezik. Az egyik amit látsz és a másik ami mögötte van. Ami mögötte van azt a pénz irányitja. Találd ki melyik világ irányitja melyiket.
ajánlanám figyelmedbe Csányi Vilmost
vérhiradók és kereskedelmi tévék
itt volt aki megölette az anyját
szabadul mondjuk 40 évesen
és akkor mihez kezd?
Gigabyte P55A-UD3R, Intel Core i5 750 ASUS HD5850, 2x2GB Mushkin DDR3 1600Mhz
De azert egyet ertesz velem? :-)
nokia connecting people
beteg szar emberek ezek
http://www.lohere.net - a MagyarChan
Szerintem nem az inger kuszob egyre alacsonyabb, probald ki sajat magad egy 'extrem' dologgal kapcsolatban. De eleg ha elmesz mondjuk lovagolni egyszer. Meg fogsz lepodni! Meglatod milyen az igazi ingerkuszobod, hol helyezkedik el eppen.
Amibol mindenkinek elege van az a suketles. Jol mondtad hir domping! Ez tesz be nekunk. Minden csak rizsa, nulla szavahihetoseg, meg kevesebb pontossag, es igy tovabb.
Mamar nem divat oda figyelni effelekre.
Idonkent ki kellene probalni mindenkinek milyen is az a masik nezopont. Onnan milyen a kilatas. Vagy legalabb fejen allni neha-neha. Ugyis minden maskepp mutat.
Azt nem tudom, hogy milyenek a beavatasi szertartasok de gyanitom igazad van. Azt viszont ki merem jelenteni egy olyan nevelesi modszer ami arra iranyul, hogy a fogalalkoztatott valoban kiprobalja magat es ezt a kello /vagyis nem tulzott/ elismeresben reszesitik sokkal jobb,
mintha csak "turaztatjak" az emberkeket. Persze jon a kerdes, megis milyen "probatetel" lenne a legjobb? Hat nem tudom. En sok mindent gondoltam a harcmuveszetektol a tulelo taborig, valoszinuleg nem a kizarolagossag fog eredmenyt produkalni. Ahogy ez mar lenni szokott.
mi a szarert kell az ilyenbol - es hasonlokbol - hirt csinalni?!?! Miert kell hirezni net-en, ujsagba, TV-be, radioba?!?! Bar akkor is eljut valamilyen szinten az ilyen degeneraltsag a primitiv celkozonsegehez, de ekkora "reklammal" meg tuti😞
A jóléti államban pedig kevés lehetõség van kiélni az agressziv hajlamait az embernek,"
assdf!
Abban egyet ertunk, hogy az afrikai orszagok tizeneves "begozolt feju" sracai erosnek erzik magukat a fegyverktol. De azt is nezd meg ilyenkor, hogy milyen az a vilag ahol elnek.
Es ki merem jelenteni nem maguktol vettek a kezukbe a fegyvert. Volt ott egy vagy tobb felnott,aki a kezebe adta. Arrol nem beszelve, hogy a fejet is ezek a felnottek beszelik tele.
Es igaz az is, hogy nem sok mindent tanitanak nekik, plane haborus ovezeteken nem szokas az angol etikett. Sem a betartasa sem a fejtegetese.
Amint azt a filmekben oly viccesen szoktak megjegyezni "A Genfi egyezmenyt majd Genfben betartjuk!" vagy mas hasonlo baromsagot.
Egyebkent nekem mindig az a ket testver jut eszembe 11 es 12 evesek akikrol egyszer olvastam , mar nem tudom hol, hogy a tavol-kelet valamelyik dzsungeleben harcolnak a szabadsagukert. Mert ott is volt, vagy tan meg mindig van, valami seggfej politikus aki azt hiszi neki kotelessege mindenki eletet tonkre tenni. Ennek a ket fiunak a szuleit kivegeztek a katonak valami trivialis ok miatt. Ha jol emlekszem mas nemzetiseg tagjai voltak. Attol kezdve haboruzniuk kellett. Nem ok kertek, hogy arvat es foldonfutot csinaljanak beloluk, hanem egy rakas felnott nem birt a testevel.
Ez aket fiu ha jol tudom azota meghalt. Belehaltak egy haboruba amit nem ok kezdtek es nem is ok vegeztek. Sok mas tarsukkal egyutt.
Tehat az eroszak azert jocsan mas egy hasonlo helyzetben, mint a kenyelmes agyon kenyeztetett varosi eletmodban.
Szigor. Mindaddig, amíg nem lesznek újra felelõsségteljes emberek.
Én is esélytelen lennék, 56kg / 177cm... Nem értek semmi kûzdõtémához, bakancsban még futni sem lehet jól. De talán nem csak ezek miatt nem verekedtem soha. Leköt a számítógép, az olvasás, a zenélés.
Hogy manapság mik mennek?! Nem mondom, hogy a kommunizmus jobb, de ezen a rendszeren, vagy a büntetéseken sürgõsen változtatni kellene... Pár unatkozó hülye barom, akibõl hiányzik a céltudatosság meg minden emberi, elbaszta az életét, és így próbál kiszakadni a sekélyes életébõl, hogy gyilkolászik, hát, fejbe kellene lõni...
Inkább rendezzenek olyat, mint ami a fight club címû filmben volt, hogy kiállnak a verekedni vágyók, de ne egy ártatlan vkit, aki véletlen jár arra, és mellesleg többen, tehát, ez még gyávaság is...
És vannak olyan szararcú beteg állatok, akik ezen élveznek! Remélem kiszelektálódnak a deviáns génjeik az evulúcióból - lehetõleg pár éven belül. Legfeljebb rá kell segíteni egy kis ólommal.
\"Holló, Hologram, Honolulu, Holokauszt, Hazugság\"
Abszolút nevelés, és egyéni jóérzés kérdése. Az a baj, hogy a gyerekeket mindenhol ez a mocskos liberális nevelés éri. Aztán ha ez társul kellõ hülyeséggel vagy rosszakarattal, akkor a gyerek nem látja be, hogy rosszat tesz ezzel a másiknak, joga pedig van hozzá, mint ezt jól belenevelték. Nyugodtan összeverhetem az illetõt és feltehetem az egészet az internetre, mert majd úgyis még õ fog rettegni, nem mer majd feljelentést tenni, esetleg ráfogják, hogy mert védekezni. Sõt, még majd elismert is leszek, hogy "hát igen, ez aztán a fasza gyerek". Undorító. Igen, szar a jogrendszer, de alapvetõen nem kéne megszorításokat tenni, ha mondjuk sikerülne végre rájönnie az embereknek, hogy állati rossz felé haladunk ezzel a nevelési stílussal. Nincs a gyerekekben tartás. Legtöbb esetben nincsenek céljaik. Tengõdnek, a szülõk nem figyelnek rájuk, mert hajtanak a rendszerben. És akkor ez lesz. Legalább VALAMI nevelhetné õket. Ó, de a média ezt a szerepet boldogan vállalja. Csak minél több agymosott legyen. Az pedig, hogy néha történik egy pár "baleset", kit érdekel?
bocs a vulgarizálásért, de a kés és vipera jó móka, de csak amíg valaki ki nem nyekken tõle.
Utána sok év a dutyiban...
inkább elfutni, segítségért kiabálni (attól is megijednek ám), fellökni, stb, végsõ esetben ököllel torkon vágni (lecsúszott az álláról bíró úr kérem!)
És ezt úgy mondom, hogy 95 kiló vagyok, nem hájban, és tíz éven át karatéztam, ökölvívtam. (sajna 2-3 éve nem 😞)
Amíg meg gázpisztoly nincs addig marad a kés...
Starcraft + Diablo III - esemve
De Mo. on is van ilyen. Egy haverom Kung Fuzik (több éve) és versenyen voltak. Egy gyerek nyert kirohant és elkezdett üvöltözni, csak közben beleakadt egy 10 -s cigánybandába. Jól elverték (egyedül nem volt semmi esélye), de közben észrevette vki hogy verik, kiment 15 nagydarab gyerek és mindegyiknek eltörték a térdét visszafele.