echo#124
"Erröl csak annyit, neurotikus anyukákat látok nap mint nap hülyére pofozni az 5 éves kisgyerekét üvöltve, mert leette magát vagy mert nem volt elég fürge a gyere má mert agyon b.lak felszólitásra..."
Szerintem is valahol ez a durva. Szépen legyártjuk a gyerekeket, olyanokká amilyenekké, aztán jövünk a fórumba anyázni, hogy akkor állítsák má vissza a halál büntetést és különben is a kormány, meg a média, meg mi megy már megint az rtl-en meg a tv2őn, és akkor má ténylég minimum hogy vágják le a jobb kezét...... Szerintem nem nagy különbség van a felnőtt réteg és ezek között a srácok között, ugyan olyan tompák és gondolat mentesek, csak mire elérik a harmincat már beérik a tv-nézéssel, meg a tv anyázásával, hogy hogy képzelik hogy neki ilyet adnak, mert persze odáig már nem jut el, hogy esetleg nem kéne bekapcsolni, mert hogy pont azért ez megy a tv-ben mert Ő ezt nézi, hiába is fikázza PONT Ő követeli ki azzal hogy erre szánja a szabad idelyét, miközben persze siránközik, hogy semmire nincs ideje, ami tényleg hihetetlen meglepő, ha egyszer - mint ahogy a statisztikákból is kiderül - napi jópár órát a tv elött üll.... és persze meglepő, ha a gyereke nem halgat rá, ha ugyan olyan ideges, paranoid lesz és ha megüti az utcán akiről úgy gondolja, hogy "hülyén néz ki". A lényeg: szerintem valahol inkább felelősséget kellene vállalni az általunk létre hozottakért, mint háborogni, hogy de hát mé nem állítják má vissza a halálbüntetést és mé nem botozzák má meg azt a hülye primitív gyereket nyilvánosan és csak jöjjön velem szembe én majd úgy kitaposaom a belét...