Új brutális hobbi: terjed a Happy Slapping

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Lehet, hogy amit most irok azzal nagyon sokan nem ertenek egyett, de szerintem nem az eroszakos filmek azok amik erre sarkaljak a kolykoket. Inkabb az, hogy a mai vilag tul parnazott es tul biztonsagos. A hangsulyok nem ott vannak ahol lenniuk kellene, es a gyerekek elott nincsen napi pelda milyen az ha valaki komolyan szenved. A vilag mas reszein ez, marmint az oncelu, ertelmetlen eroszak, korantsem akkora problema mint az ugyn. joleti allamokban. Ott mindennapos program a tuleles es talponmaradas. Persze ez sem megoldas, nem igazan. De ha a neveles arra iranyulna, hogy a gyerekeket a sajat erejuk megismeresere es onmaguk ismeretere tanitanank, talan jobb eredmenyt kapnank vissza. Mindenesetre igaza volt annak aki szerint: "embernek lenni nehez melo".
Téged már belefektettek? 😊

Mindenki csak addig érzi magát keménynek amíg egyszer nem fektetik bele a saját vizeletébe. Mibõl gondolják itt egyesek hogy õk jól megbüntetnék a "suhancokat"? Aki utcán kötözködik (kötözködnek), vagy ilyet csinál az általában biztosra megy. Többen vannak, gyengébbet támadnak. Egyedül esélyed nincs, lehetsz akármilyen harcos. Nem jó félve közlekedni az utcán, de a mai világban tényleg résen kell lenni. Ha meg akarnak verni, akkor pedig úgyis elkapnak. 😞

Persze! Én sem azt mondtam, hogy nem védeném meg magam, ahogyan tudom. Én az önbíráskodás ellen próbáltam érvelni. Ha elkapsz az utcán egy tagot, és megruházod, mert azt hallottad, hogy a múltkor látta valaki, hogy épp ez a csávó ütötte a Józsi bácsit, ezt már nem helyeslem...
A bosszú nem megoldás mindenre...

kiserik
Én meg sajnálom, hogy a te illúziódat töröm össze, de az ember nem ragadozó. Eredetileg mindenevõ. Inkább gyûjtöget, mint vadászik.

Ez a ragadozó szöveg a filmek (és hasonlók) hatására alakult, ki...

Impresszív! Ha meg nem használ ez se, akkor jöhet a kéz ill. láblevágás. Sajnos ezekkel már csak így lehet beszélni.

mrzed001
Attól tarok nem lenne elég hely a tereken 😞

Egyébként igen, én támogatnám, hogy az ilyenek emberi méltósághoz való jogát ideiglenesen szüneteltessék sõt, az emberi jogait, mert lehet itt magyarázni hogy így meg úgy (szellemileg/neveltetésileg) szegény, de ezek a személyek akkor sem emberek.

Lehetne tanulni esetleg a Dûnébõl is:
- Tedd a kezed a dobozba. A 'gom jabbar'-t tartom a nyakadnál. Ez csak állatokat öl.
- Arra utalsz, hogy a herceg fia egy állat?
- Mondjuk arra utalok, hogy talán ember vagy.

Szóval talán nem kellene minden humanoidról alapból feltételezni, hogy ember 😊

Star Trek fan vagyok, tehát egy IDEALISTA. Viszont magyar is vagyok, tehát egy HARDCORE REALISTA.

"Erröl csak annyit, neurotikus anyukákat látok nap mint nap hülyére pofozni az 5 éves kisgyerekét üvöltve, mert leette magát vagy mert nem volt elég fürge a gyere má mert agyon b.lak felszólitásra..."

Szerintem is valahol ez a durva. Szépen legyártjuk a gyerekeket, olyanokká amilyenekké, aztán jövünk a fórumba anyázni, hogy akkor állítsák má vissza a halál büntetést és különben is a kormány, meg a média, meg mi megy már megint az rtl-en meg a tv2õn, és akkor má ténylég minimum hogy vágják le a jobb kezét...... Szerintem nem nagy különbség van a felnõtt réteg és ezek között a srácok között, ugyan olyan tompák és gondolat mentesek, csak mire elérik a harmincat már beérik a tv-nézéssel, meg a tv anyázásával, hogy hogy képzelik hogy neki ilyet adnak, mert persze odáig már nem jut el, hogy esetleg nem kéne bekapcsolni, mert hogy pont azért ez megy a tv-ben mert Õ ezt nézi, hiába is fikázza PONT Õ követeli ki azzal hogy erre szánja a szabad idelyét, miközben persze siránközik, hogy semmire nincs ideje, ami tényleg hihetetlen meglepõ, ha egyszer - mint ahogy a statisztikákból is kiderül - napi jópár órát a tv elött üll.... és persze meglepõ, ha a gyereke nem halgat rá, ha ugyan olyan ideges, paranoid lesz és ha megüti az utcán akirõl úgy gondolja, hogy "hülyén néz ki". A lényeg: szerintem valahol inkább felelõsséget kellene vállalni az általunk létre hozottakért, mint háborogni, hogy de hát mé nem állítják má vissza a halálbüntetést és mé nem botozzák má meg azt a hülye primitív gyereket nyilvánosan és csak jöjjön velem szembe én majd úgy kitaposaom a belét...

"Vagy egy nyilvános botozás (akár a sértett által) és egy hét kaloda vmelyik fõtéren ahol bárki leköpheti õket"

Ezt megérdemelnék. Az lenne ezzel a gond, hogy utána ezek a kis patkányok meglesnék az eredeti sértettet, és halálra vernék.
Az ilyen kis gyilkosjelölteknek, (mint amilyenek a cikkben szerepelnek) a börtönben a helyük, 8-10 év alatt a sok seggbetoszás után talán elgondolkodna, mekkora móka...
kiserik
És ez az egyik legnagyobb probléma ma a világban! Egy terroristának, meg egy sorozatgyilkosnak több joga van, mint egy csóró vénasszonynak, akit 100 Ft-ért brutálisan meggyilkolnak...

kiserik
Az ilyeneket kéne 1 hétig minden nap (akár többször is) félholtra verni, hogy utána már attól is összeszarja magát, ha egy légy rászál. Na utána mondja hogy indulhat a 'móka'...

Sadist
Az ilyeneket csak meg kéne kicsit símogatni egy gumibottal. Ha a rendõrök elkapják õket, csak simán meg kéne verni egy picit.

- Miért vertétek meg azt a nénit?
- Hát, jó móka volt :C

- Hm, ez tényleg jó móka 😊 Te Sam, gyere már ide, próbáld ki te is, tök jó móka.

- Te, ez tényleg jó móka. Van nálad kamerás mobil?
- Jah, de nem kéne felvenni, mert a fõnök lecseszhet érte minket :|
- Igazad van, akkor csak verjük meg jól. Te tartod, én rúgom.

- Várjál várjál, ne túl nagyot, mert ha meghal, akkor megint sok lesz a papírmunka :C
- Igazad van.

Nincs vele sok papírmunka, nem foglalja a börtönben a helyet, nem kell rákölteni Állam bácsi pénzét, kis szaros feljelentést meg úgysem fog tenni, kivéve ha nagyon hülye. Inkább bemagyarázza otthon a szülõknek, hogy leesett a lépcsõrõl.

- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem

Bõven elég lenne a szûkebb közösség, az iskola, a lakóhely, akikkel találkozol, akik ismernek, az a lényeg.

Az emberek őrültnek tartanak. Ez talán igaz is, és akkor mindegy, ha eggyel több a holdkóros. Viszont, ha igazam van, és a tudomány téved, akkor Isten irgalmazzon az emberiségnek. Viktor Schauberger

Enkil
vagyis az alkotmány ellenes lenne, ha törvényileg lenne megszégyenítés

Az érdekes az emberek hozzászólása a témához. Eröteljesen ott lappang mindenkiben az erõszek. Pl alant volt egy gondolat hogy jelöljük meg az ilyeneket. Érdekes dologhoz vezetne. Mivel a legtöbben itt legszivesebben kitekerné az ilyen nyakát, valószinû ha meglátna az utcán egy "jelöltet" jól összeverné mert hogy te görény p*cs vagy mert a nyengébbet bántod szórakozásbol. Az lehet neked volt indokod de mivel össevertél valakit téged is megjelölnének. A vége az ilyesminek az hogy mindenki vagy jelölt, vagy halott lenne. Legalábbis jelen normák szerint.

Szerintem
Enkil
ezzel csak az a baj hogy nyilvánosan nem lehet megszégyeniteni õket tulságosan mert az sajnos az emberi jogokba ütközik

Talán oda kellene figyelni az ifjúság erkölcsi nevelésére is. Nem feltétlenül hittan órákat értek ezalatt, de akár azt is. Az erõszak és "menõ" (deviáns) viselkedés istenítése egyértelmûen ide vezet. Nem az ilyen brutális büntetéseknek van hatása, hanem az ilyen emberek nyilvános megszégyenítésének, az odavág nekik, mert pont a fordítottja annak, amit remélnek az ilyen tettekkel.
De mindenekelõtt ezt a mocsokáradatot kellene végre megállítani, ami a mai gyerekekre zúdul, szép dolog a szabad véleménynyilvánítás, de ha ennek örve alatt agymossák a fiatalokat, azt nem szabadna tûrni.

Az emberek őrültnek tartanak. Ez talán igaz is, és akkor mindegy, ha eggyel több a holdkóros. Viszont, ha igazam van, és a tudomány téved, akkor Isten irgalmazzon az emberiségnek. Viktor Schauberger

Enkil
az ilyen bandákból a rendõrök átlag pillanatok alatt kideritik hogy ki volt az aki valóban bünös volt, ha szorul a hurok rögtön kinyögik a köjkök mi az igazság, ha meg nem akkor is kiderül mert annyi eszük sincs hogy jól tudjanak hazudni

EvilDevil
nyilván túloztam... sõt hülyeséget mondtam De valamit akkor is tenni kéne, méghozá gyorsan!!

Fuck ASVA!! (Amputáltagyu Skizoid Vadbarmok Alakulata)

Enkil
ezzel egyetértek a halálbüntetésnek semmi értelme
sincs
de ha egy ilyen csávókára egyértelmüen rálehet bizonyítani hogy halálra rugdosot valakit azt embertelen kényszermunkára kellenne küldeni vagy levágni az egyik lábát ennek biztos lenne vissza tartó ereje

Enkil
félreértesz egy szóval se mondtam olyan hülyeséget hogy ne járjanak iskolába honnan veted ezt?
a lényeg az lenne hogy az egy dolog hogy ma nagyobb szabadságot adnak a diákoknak , de azt nem kellene szó nélkül hagyni a tanároknak amikor egyértelmüen látszik kik azok akik sülyesztik a szinvonalat és csak károsak a többiekre ha rögtön kicsapnák az ilyeneket nem mernének egymást meg másokat rugdosni

Vagy egy nyilvános botozás (akár a sértett által) és egy hét kaloda vmelyik fõtéren ahol bárki leköpheti õket

Ma2ska
A szankcionálással mindig az a baj, hogy soxor teljesen ártatlanra huzzák rá a vizes lepedõt, pl ilyen banda esetében tuti ráfognák a többiek arra aki csak esetleg nézte.

mrzed001
A halálbüntetés mint olyan szinte semmiféle visszatartóerõt nem képvisel (pláne mivel a teljesen fájdalommentes halál a cél).
Én egy kissé ortodox büntetést javasolnék ezen emberek(?)re: jobb kéz levágása.
És nem fájdalomcsillapítással!
Ennek lenne visszatartó ereje

Star Trek fan vagyok, tehát egy IDEALISTA. Viszont magyar is vagyok, tehát egy HARDCORE REALISTA.

Azért kell, hogy iskolába járjanak, mert legalább akkor a napjuk egy idejét leköti a suli. Ha nem járnának iskolákba, akkor az utcán, vagy plázákban, vagy máshol bandáznának. Büntetés lehet az iskola részérõl, ha tovább tartják bent õket. Az ilyen rosszindulatú embereknek, ha sok a szabadidejük, nem köti le õket semmi munka, tanulás, felgyülemlik bennük a semmittevés, és ilyenkor kezdenek el erõszakoskodni (afrikában, közel-keleten, vagy máshol is, ha lenne munkájuk, megélhetésük az embereknek, nem háborúznának (továbbá, ha nem lennének gerillavezetõk))
A lényeg: le kell az embereket valamivel foglalni (ókorban a cirkusszal tették a nép lecsillapítását, ami persze szintén embertelen volt)
Enkil
egyébként a nagyvárosokra jellemzõ eze a fajta brutalitás, kisebb 100 ezres lélekszámu városokban vagy falvakban sokkal ritkább az ilyen
méghozzá azért mert kisebb helyeken az emberkben benük van a tudat hogy sokkal többen megtudhatják mennyire semmire kellõ,
a 10 milliós 20 milliós nagyvárosokban meg elvesznek az emberek és le is értékelõdnek

Enkil
ezek a fiatalok legalábis a 99%mind tanulnak valahol,
az hogy ma már egyre durvább bandák alakulnak ki az iskolákban olyanokból akikbõl ránézésre ki se néznéd,
az annak köszönhetõ, hogy ma ahoz hogy kicsapjanak valakit egy suliból minimum félholtra vagy meg kell ölni valakit, jóvall régebbi idõkben meg elég volt csak leanyázni az igazgatót máris repült az ember

Ma2ska
Pl. a gyerekek ha ütnek valakit /pl egy másik gyereket/ az utcán, jellemzõen csak idõsebbek szólnak rájuk, talán régen még megkapták a fiatalok azt az alapot amivel embernek lehet maradni.

A neveltetésnél én se csak az otthonra és a szülõkre gondoltam

Ma2ska
Az emberek nem közönyösek, hanem önzõek és félnek, "nem az én dolgom, nem akarok belekeveredni semmibe ami nemtartozik rám" mentalitás, dominál.

Az a baj, hogy elõször az jutna eszembe a sötétség csillapítása érdekében, hogy nézd végig magad te csíra mit csinálsz....

EvilDevil
halálbüntetést az elkövetõkre!!

Fuck ASVA!! (Amputáltagyu Skizoid Vadbarmok Alakulata)

Enkil
mármint nem szabad arra fogni, ott van még az iskolák fegyelmi hiánya, az emberek közönye, stb

Szerintem maga az ember brutális és kegyetlen csak az a baj, hogy ezt régen lehetett mivel magyarázni. Ha más nem az általános sanyarú sorssal ami az emberek többségének megadatott. De ez... Ezt már jódolgukba csinálják ezek a férgek és ez az igazi nagy baj.

Enkil
ez a nevelés is hülyeség nem ebbõl táplálkozik
sok olyat ismertem akik othol teljesen jól viselkedtek de egyébként meg idióta vadálatok
de amikor othol vannak olyanok mint az angyalok és a szüleik is teljesen normálisak

Ma2ska
Az ember mindig az aminek képzeli magát, aki majomnak, az ugy is fog viselkedni, aki érzõ lénynek az ugy, mindenki amit varázsol /imaginál/ magának, azzá válik.
Pl. azaz emberke aki valamiféle gyiknak képzeli magát, aztán ketrecben mutogatják, már egészen kezd hasonlitani.

Ma2ska
Ha a világosságot erösitjük, a sötétség egyre kisebb lesz,de ezt csak mindenki magában tudja megcsinálni, a külsõ nagy világmegváltási kisérletek csak még nagyobb sötétséget hoztak.

Sok esetben a rossz környezet is bõven elég lásd utcai bandák tisztára úgy viselkednek mint egy majomfalka fölé-alá rendeltség, belsõ harcok, aki nem velünk az ellenünk meg ilyenek, ha egy normális embert pár évre börtönbe zárnak a sok hulladék közé akkor mire kijön már õ se lesz a régi, persze vannak kivételek.

Sajnos a sötétség adott, és nem lehet felszámolni. 😞

Ma2ska
Az ember tudata magában foglalja az ásványtól, az Istenig az összes tudatszintet, gyk azegész kozmosz kicsiben, aztán hogy ebböl melyik érvényesül, az soktényezõs dolog.

A mongolok vagy az aztékok messze kegyetlenebbek és brutálisabbak voltak mint az európaiak, valahol véletlen hogy pont európa kapta el a világot és nem õk szvsz

Ma2ska
Az atavisztikus ösztönök mélyen a tudatszint alatt vannak , és csak pszichés betegség, a különféle tudatzavarok esetén kerülhet tulsulyba, amelyeknek sajnos ma sok minden kedvez.

Amúgy hol lehet ilyeneket tölteni? Plusz felraknám az enyéimet is. 😊))

Ma2ska
Ja 80 éves tata mint bicska Maxi. Eleve az okot kellene megszüntetni, ennyire talajtalan, értékhiányos még soha nem volt az ember mint ma. A sötétséget kellene felszámolni magában mindenkinek.

Nem ezt írtam.
Elsõsorban a neveltetésem miatt nem vernék csak úgy össze senkit, viszont sok embert a nevelése (vagy pont annak a hiánya) nem tart vissza.
Róluk beszéltem mint ahogy a cikk is.

Az ember pedig ragadozó, van egy csomó állati ösztöne amik mára már nem szalonképesek és ha nem figyelnek rá a felszínre törnek.

Ja de végülis igaz, a legsikeresebb rablók és fosztogatók.

Ja amúgy nem törvények kellenek ezeknek hanem mindenki hordjon magánál egy halefet azt az egyiknek csak bele tudja baszni a pofájába...

fifi
remélem mind találkozik olyanokkal, akik viszaütnek, sõt széttapossák õket...

idióta világ

Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...

Hát pedig sajnos teljesen igaza van. Europaiak a legnagyobb rabló banda sajnálatos és nekem is fáj az igazság, de ez van. Tulajdonképpen akit tudtunk kiraboltunk, akit nem tudtunk azt pedig most rabolják a Spanyolok Franciák Olaszok és Angolok leszármazottai egy kontinensel odébbról.

Ma2ska
Tehát ha törvényesen lehetne, agyonvernél bárkit az utcán, engedve ösztöneidnek? Ne haragudj ez teljesen nevetséges megközelités. Az ember nem állat és nem ragadozó , az eredete teljesen más mégha elfelejtették is sokan. Egyébként ez a baj pont.