Új brutális hobbi: terjed a Happy Slapping
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A bosszú nem megoldás mindenre...
Ez a ragadozó szöveg a filmek (és hasonlók) hatására alakult, ki...
Egyébként igen, én támogatnám, hogy az ilyenek emberi méltósághoz való jogát ideiglenesen szüneteltessék sõt, az emberi jogait, mert lehet itt magyarázni hogy így meg úgy (szellemileg/neveltetésileg) szegény, de ezek a személyek akkor sem emberek.
Lehetne tanulni esetleg a Dûnébõl is:
- Tedd a kezed a dobozba. A 'gom jabbar'-t tartom a nyakadnál. Ez csak állatokat öl.
- Arra utalsz, hogy a herceg fia egy állat?
- Mondjuk arra utalok, hogy talán ember vagy.
Szóval talán nem kellene minden humanoidról alapból feltételezni, hogy ember 😊
Star Trek fan vagyok, tehát egy IDEALISTA. Viszont magyar is vagyok, tehát egy HARDCORE REALISTA.
Szerintem is valahol ez a durva. Szépen legyártjuk a gyerekeket, olyanokká amilyenekké, aztán jövünk a fórumba anyázni, hogy akkor állítsák má vissza a halál büntetést és különben is a kormány, meg a média, meg mi megy már megint az rtl-en meg a tv2õn, és akkor má ténylég minimum hogy vágják le a jobb kezét...... Szerintem nem nagy különbség van a felnõtt réteg és ezek között a srácok között, ugyan olyan tompák és gondolat mentesek, csak mire elérik a harmincat már beérik a tv-nézéssel, meg a tv anyázásával, hogy hogy képzelik hogy neki ilyet adnak, mert persze odáig már nem jut el, hogy esetleg nem kéne bekapcsolni, mert hogy pont azért ez megy a tv-ben mert Õ ezt nézi, hiába is fikázza PONT Õ követeli ki azzal hogy erre szánja a szabad idelyét, miközben persze siránközik, hogy semmire nincs ideje, ami tényleg hihetetlen meglepõ, ha egyszer - mint ahogy a statisztikákból is kiderül - napi jópár órát a tv elött üll.... és persze meglepõ, ha a gyereke nem halgat rá, ha ugyan olyan ideges, paranoid lesz és ha megüti az utcán akirõl úgy gondolja, hogy "hülyén néz ki". A lényeg: szerintem valahol inkább felelõsséget kellene vállalni az általunk létre hozottakért, mint háborogni, hogy de hát mé nem állítják má vissza a halálbüntetést és mé nem botozzák má meg azt a hülye primitív gyereket nyilvánosan és csak jöjjön velem szembe én majd úgy kitaposaom a belét...
Ezt megérdemelnék. Az lenne ezzel a gond, hogy utána ezek a kis patkányok meglesnék az eredeti sértettet, és halálra vernék.
Az ilyen kis gyilkosjelölteknek, (mint amilyenek a cikkben szerepelnek) a börtönben a helyük, 8-10 év alatt a sok seggbetoszás után talán elgondolkodna, mekkora móka...
- Miért vertétek meg azt a nénit?
- Hát, jó móka volt :C
- Hm, ez tényleg jó móka 😊 Te Sam, gyere már ide, próbáld ki te is, tök jó móka.
- Te, ez tényleg jó móka. Van nálad kamerás mobil?
- Jah, de nem kéne felvenni, mert a fõnök lecseszhet érte minket :|
- Igazad van, akkor csak verjük meg jól. Te tartod, én rúgom.
- Várjál várjál, ne túl nagyot, mert ha meghal, akkor megint sok lesz a papírmunka :C
- Igazad van.
Nincs vele sok papírmunka, nem foglalja a börtönben a helyet, nem kell rákölteni Állam bácsi pénzét, kis szaros feljelentést meg úgysem fog tenni, kivéve ha nagyon hülye. Inkább bemagyarázza otthon a szülõknek, hogy leesett a lépcsõrõl.
- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem
Az emberek őrültnek tartanak. Ez talán igaz is, és akkor mindegy, ha eggyel több a holdkóros. Viszont, ha igazam van, és a tudomány téved, akkor Isten irgalmazzon az emberiségnek. Viktor Schauberger
Szerintem
De mindenekelõtt ezt a mocsokáradatot kellene végre megállítani, ami a mai gyerekekre zúdul, szép dolog a szabad véleménynyilvánítás, de ha ennek örve alatt agymossák a fiatalokat, azt nem szabadna tûrni.
Az emberek őrültnek tartanak. Ez talán igaz is, és akkor mindegy, ha eggyel több a holdkóros. Viszont, ha igazam van, és a tudomány téved, akkor Isten irgalmazzon az emberiségnek. Viktor Schauberger
Fuck ASVA!! (Amputáltagyu Skizoid Vadbarmok Alakulata)
sincs
de ha egy ilyen csávókára egyértelmüen rálehet bizonyítani hogy halálra rugdosot valakit azt embertelen kényszermunkára kellenne küldeni vagy levágni az egyik lábát ennek biztos lenne vissza tartó ereje
a lényeg az lenne hogy az egy dolog hogy ma nagyobb szabadságot adnak a diákoknak , de azt nem kellene szó nélkül hagyni a tanároknak amikor egyértelmüen látszik kik azok akik sülyesztik a szinvonalat és csak károsak a többiekre ha rögtön kicsapnák az ilyeneket nem mernének egymást meg másokat rugdosni
Én egy kissé ortodox büntetést javasolnék ezen emberek(?)re: jobb kéz levágása.
És nem fájdalomcsillapítással!
Ennek lenne visszatartó ereje
Star Trek fan vagyok, tehát egy IDEALISTA. Viszont magyar is vagyok, tehát egy HARDCORE REALISTA.
A lényeg: le kell az embereket valamivel foglalni (ókorban a cirkusszal tették a nép lecsillapítását, ami persze szintén embertelen volt)
méghozzá azért mert kisebb helyeken az emberkben benük van a tudat hogy sokkal többen megtudhatják mennyire semmire kellõ,
a 10 milliós 20 milliós nagyvárosokban meg elvesznek az emberek és le is értékelõdnek
az hogy ma már egyre durvább bandák alakulnak ki az iskolákban olyanokból akikbõl ránézésre ki se néznéd,
az annak köszönhetõ, hogy ma ahoz hogy kicsapjanak valakit egy suliból minimum félholtra vagy meg kell ölni valakit, jóvall régebbi idõkben meg elég volt csak leanyázni az igazgatót máris repült az ember
sok olyat ismertem akik othol teljesen jól viselkedtek de egyébként meg idióta vadálatok
de amikor othol vannak olyanok mint az angyalok és a szüleik is teljesen normálisak
Pl. azaz emberke aki valamiféle gyiknak képzeli magát, aztán ketrecben mutogatják, már egészen kezd hasonlitani.
Elsõsorban a neveltetésem miatt nem vernék csak úgy össze senkit, viszont sok embert a nevelése (vagy pont annak a hiánya) nem tart vissza.
Róluk beszéltem mint ahogy a cikk is.
Az ember pedig ragadozó, van egy csomó állati ösztöne amik mára már nem szalonképesek és ha nem figyelnek rá a felszínre törnek.
idióta világ
Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...