• Taranov
    Köszönöm szépen, örülök, hogy hosszan írtál, legalább volt lényeges információ is a mondanivalódban.
    Egy mondat biztos nem lett volna ilyen hasznos :)

Igazából még nem ültem Lupoban, de ez nem hiszem, hogy hátrányt jelent, annak idején alsó-középkategóriás Rovert, Golfot, Alfát is vettem így, szóval szinte biztos vagyok benne, hogy meg fog felelni.

Az, hogy ilyen sok km-rel árulják őket, azt bizonyítja szerintem, hogy megbízható, érdemes vele sokat menni, illetve nem adja el az ember 20000 km után. A kisautókkal ellentétben a Lupoval sokat mennek.
    Én sem szeretném, szóval 100.000 km-t mindenképpen mennék vele, az is csak 4 év. Ezért nem szeretnék 120000 km-rel venni, szóval ezért sajnos ez nem hiszem, hogy megfelel, pedig belülről is nagyon szép a sárga. Egy hátránya, hogy elektromos ablakemelő nincs benne, de a futásteljesímény miatt nem is játszik ez a gép.

Néztem 70000 km alatti Lupo 3L-eket, íme az eredmény: találatok

Szerintem csak ezek jöhetnek szóba. Hát a 2.4 millás a legjobb szerintem, de elég drága.
    Igazából október végefelé lenne aktuális a dolog, akkorra talán lesz jobb árban is (bár ezekből is biztos lehet alkudni).
    Azt hiszem egyébként, hogy kifejezetten a 70000 km alattiakat fogom keresni.

A Golfról: Az a probléma vele, hogy 1.4-es, 75LE-s (bár 16 szelepes), 2001 novemberi, 95000 km-rel, lemezfelnivel, illetve egy-két kisebb sérüléssel, amik parkolás közben születtek. Ezeknek a megjavíttatása nem tudom mennyibe kerülne, de szinte biztos, hogy el kéne engedni az árból.
    Szóval attól félek, hogyha 1 millát rá kéne mondjuk dobni a Lupora, akkor kb. 2,5-3 év alatt térülne be, utána meg elöregedne.