• GregSB
    Én azt hallottam, hogy Németországban nem a köbcenti után adózol, hanem a lóerő után. Ezért csinál ilyeneket a VW, hogy pl Golfba 1.4es 75lovas motort rak.

Én egyébként kedvelem a VW-t, egy 4es Golfon tanultam vezetni, minden tetszett benne, jó volt a váltója, a pedáljai, kormánzyása stb. Csakhát az oktatóm egész nap arról panaszkodott, hogy mennyi gond van vele. Futómú, és motorproblémák miatt volt szervízben párszor. Az elsőt nem csodálom, mert a Bécsi út környékén oktatott, ahol több lyuk van mint egy ementáli sajton, a második is gondolom betudható annak hogy oktató kocsi. Igazából mindenhonnan azt hallja az ember, hogy a VW így szar meg úgy, megbízhatatlan, meghibásodik stb.

Haverom most kapott cégtől teljesen új, 0 kmes 5ös Golfot (sajna 1.4-es 75 lovas :/ ). Tegnap vezettem 1-2 órácskát, és pozitívan csalódtam benne, ténleg nagyon jó autó... Most majd kiderül, hogy igazak e az urban legendek a VW megbízhatatlanságáról, mert a srác legalább 3 évig fogja használni, és minden nap lenyom majd vele elég sok km-t. Kíváncsi vagyok.