FAQ | Magyar fejlesztések | AVSIM | SimFlight | FSPlanet | SurClaro | FSInsiderAerosoft | SimMarket | FSDreamTeam
FlyTampa | Flight1 | Carenado
-
nibron #32212 az asztalomon van egy saitek és egy g940. valóban a 940-es joy tényleg egy más kategória. karbantartás szempontjából szentül megígérték, hogy míg élek jó lesz:). kezelés szempontjából viszont tulajdonképpen semmi, max. a force feedback olyan erős, hogy 50%-nál is még simán letépi a kezed. de csak ha fogod, mert prémium kategóriánál elvárt hogy nem ugrándozik csak úgy az asztalon. amúgy a 940-es sem a legtutibb, mert ebben is van (nem is egy) típushiba. a saiteket már az 1.0 megjelenése óta nyúzom, ezzel szoktam még f-1-ezni, combat flight-ot is, mert lusta vagyok átszerelni. nincs vele semmi gondom, és láttam már jópárat, ismerem a típushibáit (egytől-egyik könnyen javítható). elismerem, hogy a távolkeleti gyártó nem a legspécibb alkatrészeket rakja bele, és a tervezése sem a legtutibb, de ezt már megszoktuk a ferdeszeműektől. de a kiinduló kérdés, hogy a ch vagy a saitek jobb-e, mivel ezekhez lehet inkább hozzáférni. az, hogy nálad ilyen sok elromlik, talán függ az ügyetlenségedtől is:), vagy túl igényes vagy vele szemben. ha gondolod csinálhatok neked cca. 1.5m-ért egy tutkó yoke-t:).