Flight Simulator X
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"Nem tudtam hogy lehetetlen,ezért megcsináltam"
LHHO
Utoljára szerkesztette: saca79, 2016.03.29. 13:42:42
Apropo @Clidey ha nem vagyok indiszkrét
Itt olvashatsz róla
De mint fent írtam a régi FSX Acceleration ,GOLD én tapasztalatom szerint nem szerette az új vindózt,ezért is váltottam Steamre, nah meg mert akciósan 5 ejró volt anno 😄 Általad leírt kiegészítőket én is használom semmi gond velük<#eljen>#eljen> (bár biztos lesz aki most meg fog cáfolni)
Sajnos haldoklik a vinyóm így lassan fel kell készülnöm egy cserére. Jelenleg Win7 oprendszer van, de szeretnék átállni Win10-re.
Semmi különleges weather engine és scenery kiegészítőm sincs.
Csak 1-2 fizetős: Captain sim, LH Simes cuccok,Sibwings, Carenado, Aerosoft Catalina, Accu feel...
Még nem fogtam neki átnézni a netet, gondoltam itt kérdezem meg először:
Win 10-en nincsenek gondjai az FSX-nek és a kiegészítőknek? Vagy ha van akkor mire ügyeljek pl. telepítésnél?
Válaszokat előre is köszönöm!
Olvass privit! 😉
Életem a tuning: monitor 24''@26,5''; vinyó 7200rpm@9546rpm; ház: 6 hely@7,4 hely; bill 101@142 gomb, egérr?l meg a többir?l már nem is beszélek...
\"A tapasztalat az az iskola,ahol az ember megtanulja, hogy mennyire hülye.\"
Életem a tuning: monitor 24''@26,5''; vinyó 7200rpm@9546rpm; ház: 6 hely@7,4 hely; bill 101@142 gomb, egérr?l meg a többir?l már nem is beszélek...
Sima nincs, van a Texture Direct meg a Soft Clouds (előbbiben nem csak felhőtextúrák vannak)
Ilyen felhőzetet generált anno:
Most meg ez van sokszor:
Persze, azért néha nagyon szép tud lenni, de sajnos sokkal ritkábban mint a régi FS9-FSX REX.
Én Opussal nyomom, és tökre megfelelő szerintem, elég szép időjárást generál, de inkább FSX-ben mint P3D-ben. Felhőzet textúraként pedig a REX4+Soft Clouds-ot használom, amit szintén be lehet úgy konfigolni hogy ne zabálják annyira a frémet a felhők.
Na. Lehet figyelni az öbölben a kapást... <#hehe>#hehe>
két dolog miatt nem szeretem:
-nem megy vele a reality xp waas gps
-pmdg j41 se megy😞((((( állítólag a legál verzió megy vele... ,de ki tudja (ezt a gépet sajnálom legjobban😞
majestic q400-al megyek most helyette, ami valahogy mégse ugyanaz😞
Sajnos van egy rossz hírem. A Goldot még a Microsoft "értékesítette", ez a Steames FSX pedig a Dovetail Games gondozásában lett "továbbfejlesztve".
Szóval nem lehet a Steamen aktiválni, meg kell ott újra venni (nem biztos, hogy 100%-ban megéri, mindj írom miért), vagy a Goldot valahogy beaktiválni, bár nem hiszem azt még lehet legális úton.
Hogy miért nem biztos, hogy megéri újra megvenni? A Dovetail Games nemsokára kiad egy új repülőszimulátort, ami sokkal fejlettebb és szebb lesz mint az FSX. Erről itt találsz infokat. Lehet, jobban megéri kivárni, elvileg 1 hónapon belül kijön a Flight School ami egy lebutított verziója lesz a teljes Dovetail Games Flight Simulator-nak. A teljes szimet pedig még idénre ígérik <#vigyor5>#vigyor5>
Utoljára szerkesztette: Skinner_11, 2016.03.27. 15:31:15
pl.: nincsenek trimm-ek rajta , így hosszú kézzel való röpködésre nemtom mennyire lesz kényelmes (esetleg a padlóra lehúzott rpm talán segít)
nem lesz se gyors, se túl műszerezett
mondjuk azért kiprószálom😉
Csak a Puffin ad nekem er?t és mindent lebíró akaratot. :-)
Pár éve megvettem a játék dobozos kiadását ( Gold Edition ) és most aktiválni szeretném a steamen, de nem fogadja el a kódomat!
Van valakinek ötlete?
Köszönöm. Laci.
@saca: Örülök, hogy megoldódott, majd várjuk a kész sceneryket <#vigyor>#vigyor>
Biztos ilyen útvonalra teszed azt a cuccot? <#zavart1>#zavart1>
De amúgy az a legegyszerűbb ahogy kolléga is mondta, feldobod mondjuk Zippyshare-re és lecsekkoljuk, hogy mi lehet a baj <#vigyor2>#vigyor2>
Utoljára szerkesztette: saca79, 2016.03.23. 18:00:10