FAQ | Magyar fejlesztések | AVSIM | SimFlight | FSPlanet | SurClaro | FSInsiderAerosoft | SimMarket | FSDreamTeam
FlyTampa | Flight1 | Carenado
-
nibron #31431 Az autorudder-t elvileg értelemszerűen csak a 2 irányú joyoknál kellene beállítani. Eléggé unrealisztikus és így lehangoló az eredménye. Talán sosem használtam igazán ezért a hatásáról nem igazán tudok nyilatkozni. A csúszkák viszont nem úgy működnek, ahogy alá van írva (easy - realistic), hanem inkább min-max tartományként kell felfogni. Tehát ha maxra állítottad a gyro csúszkáját akkor inkább maximalizáltad a csavarodás mértékét/érzékenységét. Ha soknak tartod a csavarodást inkább lefelé kellene húzni. Én többnyire B60-al repülök, ez egy multi prop-os gép, és ott is van csavarodás bár nem akkora mint a single gépeknél. Ennél a gépnél nekem 0.17-re kellett állítanom és a gyro drift pipát ki kellett venni, hogy közel legyen a valóságoshoz, egy másik típusnál egészen más értéke(ke)t kell beállítani. De nemcsak ezt a csúszkát kell állítani, hanem a többit is (pl. a p-torque-nak 0.6 érték környékén kellene általában lennie). Hát ilyen ez a popszakma.:D