Flight Simulator X
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Életem a tuning: monitor 24''@26,5''; vinyó 7200rpm@9546rpm; ház: 6 hely@7,4 hely; bill 101@142 gomb, egérr?l meg a többir?l már nem is beszélek...
Beechjet 400A HA-YFC-vel LHBP- LHGY- LHBP repülünk...!<#vigyor2>#vigyor2><#vigyor2>#vigyor2>
Gondolok majd rátok ...<#integet2>#integet2>
Ide is beírom mert témába vág, és hátha segíthetek itt is pár pilótának. 😊
Haveroknak és magamnak összedobtam pár infra LED-es TrackIR-t, sapkát is meg clip-et is, amik pöpecül működnek. 😊
Sapka elfogyott, de clipből maradt még pár darabom (és össze is tudok még dobni párat), ha valakit érdekel, megegyezünk valami jó árban. 😊
9V-os és USB-s verziók vannak.
Kedvcsináló videó is van, igaz nem FSX-es, de arról is készíthetek. 😊
Ilyen, amikor a pilóta azt hiszi, áhh, elmegyünk fölötte. De ugyan kérem, sima terepre szállás, nincs itt semmi látnivaló. 😊
A túra eddigi képes beszámolója az alábbi linken érhető el (képaláírásokkal):
Antarktiszi túra képek
Utoljára szerkesztette: berczy, 2015.08.04. 16:28:05
GigaByte EX58 UD3R, Intel Core i7 D0 2,66@4,2 GHz, OCZ 3x2 GB platinum kit, MSI 760 GTX 2048 GB
a vizi rendőr az más, azt maximálisan fenntartom a pénzszerző mivoltukra való utalást
"kvóta rendszer" van kis hazánkban.. kell a péééz tokaj aljára, meg sertés telepre, meg festményre
"Nem tudtam hogy lehetetlen,ezért megcsináltam"
Várom a végkifejletet. <#dumcsi>#dumcsi>
Utoljára szerkesztette: Hont, 2015.08.04. 14:27:54
"Nem tudtam hogy lehetetlen,ezért megcsináltam"
Szóval!
köbö 2hete, mit ad isten lent voltam a határnál (víkend vityilló) , és a parton igazgattam a drágámat a molónál amikor hallom ,hogy a túlpartról, Tírkit dialektusban ordibál valaki (ő lenne az illegális vérBevándorló)
Na én, nem voltam rest és gyorsan fogtam a telefonszámot amit az egy hete kiküldött rándzsdőr (alias pénzbeszerző közmunkás) nyomott a kis-kezembe, mondván híjam ha látok ilyen jellegű személyt.. (nem ganéságból ,csak hallottam hogy túlpartról kötöttek már el hajót)
kicsöng a telefon, és közölném a látottakat amikor is elkezd velem vitatkozni a SZEMÉLY, hogy a folyónak melyik a bal meg a jobb partja.. (hájós ember biza tudja ,hogy folyás iránynak megfelelően ebből csak egyik vagy másik van) mind1 biztos én vok fsz.... anyway, aszondja ez nem is az ő hatásköre!!!!
SAKKOR minek adtad ezt a direkt számot, Jenőőő?!!
átkapcsol a vizirendészetre...
Ügyelet, kicsöng a telefon...
csöng.. csöng...
,és nem veszi fel senki
(én núgy voltam vele, hogy ezt nektek törvénytudó Kápót...)
De bezzeg a négykapás horgonyra jönnek a dögök, pénzt szedni....
GigaByte EX58 UD3R, Intel Core i7 D0 2,66@4,2 GHz, OCZ 3x2 GB platinum kit, MSI 760 GTX 2048 GB
Valaki tud segiteni hogy miért nem tudok regisztrálni fsx telepités után a játékot? Mindig szerver hibát ir.
Eredeti a dvd kóddal. Anno jó volt csak most rendszer újratelepitést csináltam és nem enged aktiválni.
Minimum available memory recorded was 1463Mb
Average frame rate for running time of 3508 secs = 49.4 fps
G3D fix: Passes 139655, Null pointers 0, Bad pointers 0, Separate instances 0
Memory managed: 778 Allocs, 778 Freed
1.sor: futás közben előfordult legkisebb szabad memóriaterül a VAS-ból. Kár, hogy csak a total van meg, kiírhatta volna a legkisebbet is.
3.sor: kiírja, hogy kellett-e a g3dfix-nek beavatkoznia.
4.sor: Ellenőrizni lehet a memóriaszivárgást.
Az AS-Dublin-nál elszállt az FSX OOM-al ha a repgép az NGX volt, és keresgélés közben belenéztem a logba. Hát nem így nézett ki.😊
Picipuha a következő időszakban sokat fog javítani ezeken meg a driverek kezelésén, néhány hónap, többszáz javítás és akkor talán már használható lesz. Jelenleg még az újabb és folyamatosan fejlesztett alkalmazások is problémásak lehetnek. A régi alkalmazásformátumban készült alkalmazásoknál még problémás lehet a shell, mivel eddig az összes kiadott windowsnak problémája volt ezzel. Pl. az FSX esetében nem is javították ki az összes hibát.
Egyébként előfordulhat, hogy kicsit több fps-t produkál majd az FSX w10 alatt. Az új oprendszer már a dx12-es változatát tartalmazza, és mivel az összes directx változat ugyanazokat a függvényeket használja, a dx9-es függvények is gyorsulnak ahogy a technológia fejlődik. Legalábbis így szokott lenni. De ez csak pár százalék, látványban észre sem veszed, annál is inkább mivel az FSX-nek nem állandó az fps-e.
Az alkalmazások a microsoft előtöltési technológiája miatt indulnak gyorsabban (már amelyik), ezt már a w7 óta folyamatosan fejlesztik (8-asban el is baltázták rendesen). Az FSX-em egy w7-es gépen van (nincs SSD, de van RAID 4 vinyóval), első futáskor legalább 4 perc mire be tudok ülni a cockpitbe, másodikra már kb. 1 perc. Viszont ennek semmi köze az fps-hez.
Amugy nekem meg mindig az Opera a nyero....
Nálam a Goooooogle cromeeee a befutó. Bár annak is van baja bőven.😄
Az egyik lapomra elgondolkodtam, hogy felteszem, aztán első körben utánanéztem a drivereknek. Na a nyomtatón és a scanneren meg is bukott, úgyhogy egyenlőre kimarad. A laptop support appjainak sem jó a w10, de az a kisebbik gond. Ennyit a pozitív hozzáállás/gondolkodásról...szépen gondoltam rá, hogy jólesz...de nem lett jó.<#awink>#awink>
Egyébként mivel eléggé pozitív a gondolkodásmódom FireFox-ot használok.
Utoljára szerkesztette: nibron, 2015.08.01. 10:38:40
Hypoooo!
Persze, hogy csodák nincsenek. Semmivel se lesz jobb a "Mi" szemszögünkből (FS9,FSX,P3D) a kép.
Csupán annyi, hogy a "Változatosság gyönyörködtet"! <#finom>#finom>
És sajnos muszáj haladni a korral, mert ha úgy leragadunk évekre mint annak idején az XP esetében, akkor a technika úgy el megy mellettünk, hogy az életbe utol nem érjük.
Csak a Puffin ad nekem er?t és mindent lebíró akaratot. :-)
FSX-SE és a Win10
Ha még érdekel:
http://aviationnorway.com/downloads.html
Akkor rögtön lenne is egy kérdésem: FSX missionöket elkezdtem megcsinálni, de egy idő után zavar, hogy gyorsan végigmondja az instrukciókat, közben a gép irányítására is kell figyelni. Egy külön ablakban fel lehet hozni ugyan a szöveget, de akkor meg kell állítanom a játékmenetet, mert különben nem tudom irányítani a gépet.
Kérdésem: van rá mód, hogy missionök közben ne csak hangban kapjam az infókat, hanem eközben pl. felül is kiírja?
Van olyan tag közöttünk akinek eredetiben megvan az A2A C172? <#zavart1>#zavart1>
Először is üdv a fedélzeten...!
Az első ötlet, hogy a FAQ nézd át itt a beíró ablak felett. Aztán amennyiben célirányos kérdésed van és a tudástárban nem találsz rá választ akkor tedd fel bátran!
Itt a forumon minimum 4-5 törzs tag szinte folyamatosan fent van aki szinte perceken belül add választ!
Üdv: H.
Nemrég megvettem az FSX Steam Editiont és szeretném elsajátítani a repülés alapjait. (A későbbiekben szeretnék csatlakozni egy virtuális légitársasághoz is.) A missionöket elkezdtem, de olyan gyorsan magyaráz, hogy nem tudok egyszerre a szövegre és a repülőgép irányítására figyelni, így többnyire kimaradnak dolgok, ami miatt sokszor újra kell kezdenem. Továbbá nem érzem úgy, hogy egymásra épülnének a küldetések és szerintem átsiklik bizonyos alap dolgok felett.
Ti hogyan fogtatok bele a tanulásba? Valaki segített elmagyarázni a dolgokat, vagy teljesen önállóan szedtétek össze az infókat innen-onnan?
Életem a tuning: monitor 24''@26,5''; vinyó 7200rpm@9546rpm; ház: 6 hely@7,4 hely; bill 101@142 gomb, egérr?l meg a többir?l már nem is beszélek...
Jó ez a vontatás, olyan mint a kötelékezés - csak nem annyira kell figyelni a távolság tartásra! 😄 Na jó, ez így csak félig igaz mert van az a helyzet mikor nyitni kell a féklapot a vitorlán... 😄