• FtranX
    #117
    Sejtettem, hogy azt a videót sohasem fogjuk látni. Hasonló vitákban, amikor kifogytok az érvekből általában ilyesmi a válasz: "Nem érdekel ki hiszi el. A tudomány még úgysem tud mindent" stb.stb.stb... Senki sem mondta, hogy a tudomány mindent tudna, hanem ellenkezőleg: nagyon is tudja, hogy nem tud mindent. Éppen ezért végez kísérleteket. Hasonlókat ahhoz, mint amit én ajánlottam neked.

    Szeirntem most két lehetőség van:
    1. Tényleg úgy tudod az akaratoddal befolyásolni az alufóliadarab mozgását több méterről, ahogy leírtad.
    2. Nem tudod befolyásolni a mozgását, legfeljebb azt hiszed, hogy tudod (nem feltételezve, hogy nem mondasz igazat).

    Ha az első az igaz, akkor én a helyedben azonnal csinálnék egy videófelvételt és elküldeném a sajtónak, a TTT-nek és/vagy akármilyen illetékesnek. Valószínűleg hajlandóak lennének ellenőrzött körülmények között tesztelni a képességedet, ahol kiderülne az igazad és learathatnád a babérokat, mint az az ember, akinek a tudomány az utóbbi 100 év legnagyobb felfedezését köszönheti.

    Azonban, ha az utóbbi igaz, akkor én egy kicsit elgondolkoznék, hogy vajon nem önmagamat csapom-e be? Érdekes dolog hinni valamiben. Vannak akik egy istenben, vannak akik az Idegenek létezésében és vannak akik mindenféle parajelenség létezésében hisznek. Azért mondom, hogy hisznek, mert még senki nem látott épkézláb bizonyítékot a létezésükre. De ez a hithez nem is szükséges.
    Nem véletlenül tartja a mondás, hogy "Hinni a templomban kell." Javaslom válassz magadnak egy vallást, ha még nem választottál.

    Ezzel nem "izélgetni" akartalak (vagy bárkinek a vallásos hitébe gázolni), csak a végén sohasem tudom megállni, hogy leírjam a véleményemet.