A Hubble fényt derített a sötét anyagra
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"Tedd vagy ne tedd, de ne próbáld!"(Yoda)
\"Embertársaidat soha ne kezeld célok eszközeként, mindig csak önmagukban vett célokként!\" \"Cselekedj úgy, hogy akaratod maximája mindig általános tövényhozás elvéül szolgáljon!\"Immanuel Kant
Kara kánként folytatom tanításom.
Ha már kivan a faszod az idióta szignókkal csinálj te is egyet.
A D:/Messages from the outer world/roliika/ könyvtárba tedd.
Szar játék az élet de qwa jó a grafikja!
Hát, akkor zoomolj rá!
A digitkamerás filmet nem kell digitalizálni.
(Különben digitális videokamera is egyre több van, hol van már a régi analóg világ.)
MPEG-4 formátumban, 640x480-ban nekem jó.
Éljen a modern tudomány!!! Na meg a jövõ.
\"Embertársaidat soha ne kezeld célok eszközeként, mindig csak önmagukban vett célokként!\" \"Cselekedj úgy, hogy akaratod maximája mindig általános tövényhozás elvéül szolgáljon!\"Immanuel Kant
Ha valamelyik ismerõsödnek van tv-kártyája, az pont elég a digitalizáláshoz.
Most már csak azt nem értem, hogy miért hiszik egyesek (ugye Egely) hogy jobban értenek mások szakmájához? Még egy kívülállót sem hallottam, hogy a magasépítészek vagy mondjuk a számítástechnikusok szakmai állításait próbálná ledegradálni vagy cáfolni, de az orvostudomány és a szûkebb értelemben vett természettudományok képviselõiét állandóan próbálják.
na jó, nem folytatom ezt az agymenést...
A lendületes megfontolásod szamárság. Egy kölcsönhatás hatáskeresztmetszetének semmi köze a részecske kinetikus energájához, nem fog attól gyakrabban ütközni, hogy nagyobb az energiája. Mellesleg a foton kinetikus energiája a foton összenergiája is egyben, a lendületnek ehhez semmi köze.
Nem te gyõzködtél minket 2 oldalon keresztül? És amikor kiderül, hogy egyszerûen bizonyíthatod az állításod (videó), akkor hirtelen indoklás nélkül meggondolod magad.
Nem kell belépnie sehova. Keletkezik és elnyelõdik szépen a csövön belül. A kölcsönhatások közvetítése úgy történik, hogy a két részecske közt ide-oda repkednek a közvetítõ részecskék.
"Talán épp ezért! Vagyis I=m*v ! Nagyobb a lendülete, tehát a kinetikus energiája is! Nem?"
Az a baj, hogy nulla a nyugalmi tömege. Persze lendülete van menet közben, de nem sok.
Jó kérdés. A foton közvetíti az elektromágneses kölcsönhatást, és emiatt értelemszerûen kölcsönhat az anyaggal. De hogy miért, azt nem tudom. Erre is a húreléletek adhatnak választ, de azokat nem igazán ismerem.
Amúgy sokak szerint az volt a legértelmesebb idõszaka, amikor a gömbvillámokkal foglalkozott.
Szeirntem most két lehetõség van:
1. Tényleg úgy tudod az akaratoddal befolyásolni az alufóliadarab mozgását több méterrõl, ahogy leírtad.
2. Nem tudod befolyásolni a mozgását, legfeljebb azt hiszed, hogy tudod (nem feltételezve, hogy nem mondasz igazat).
Ha az elsõ az igaz, akkor én a helyedben azonnal csinálnék egy videófelvételt és elküldeném a sajtónak, a TTT-nek és/vagy akármilyen illetékesnek. Valószínûleg hajlandóak lennének ellenõrzött körülmények között tesztelni a képességedet, ahol kiderülne az igazad és learathatnád a babérokat, mint az az ember, akinek a tudomány az utóbbi 100 év legnagyobb felfedezését köszönheti.
Azonban, ha az utóbbi igaz, akkor én egy kicsit elgondolkoznék, hogy vajon nem önmagamat csapom-e be? Érdekes dolog hinni valamiben. Vannak akik egy istenben, vannak akik az Idegenek létezésében és vannak akik mindenféle parajelenség létezésében hisznek. Azért mondom, hogy hisznek, mert még senki nem látott épkézláb bizonyítékot a létezésükre. De ez a hithez nem is szükséges.
Nem véletlenül tartja a mondás, hogy "Hinni a templomban kell." Javaslom válassz magadnak egy vallást, ha még nem választottál.
Ezzel nem "izélgetni" akartalak (vagy bárkinek a vallásos hitébe gázolni), csak a végén sohasem tudom megállni, hogy leírjam a véleményemet.
peched van, mert itt csupa okos ember fórumozik.
mindent nem veszünk be. <#shakehead>#shakehead>
És azért, hogy még okosabb vitapartnereim legyenek, és a videózás apropóján is, íme legújabb témába vágó ajánlatom:
Letölthetõ okosságok (MP3 zene füleimnek) a Polaris Csillagvizsgáló honlapjáról
Tipp:
1. Töltsd le egy teljes elõadás anyagát (kb. 6 MP3 fájl, kb. 60 perc, kb. 20 M😎.
2. Másold át az MP3 lejátszódra, és hallgasd úgy, mintha Madonnát hallgatnád.
Szemkímélõ módszer, metrón, buszon, séta közben is tanulhatsz, de vigyázz, hogy le ne ess a mozgólépcsõn.<#felkialtas>#felkialtas>
Tudvalevõ, Arisztotelész sétálva okította tanítványait. Legyen az MP3 lejátszód a te modern Arisztotelészed. Jobb, mintha hülye repzenét hallgatnál.
Jó dolog az ábrándozás mi?
Igen tudom. Sugárzásmérõvel. Csak be kell mennem a sulim elektro laborjába és megkérni a tanárt...
Szerintem nagyon is lehetséges. A testhõmérséklet, a vérkeringés és a lelki állapot közötti összefüggés tény. Gondolj arra, amikor valaki kipirosodik a méregtõl, (vagy mert elszégyenli magát), vagy amikor valaki "fal fehér" lesz a félelemtõl. Az a jelenség is idegi irányítású, amikor hosszabb ideig vagy hidegben kesztyû nélkül és a kezed "jégcsappá" válik.
Innen pedig már csak egy kis ugrás (gyakorlás, készség), a tudatos befolyásolás.
Errõl szívesen meghallgatnék egy hozzáértõt is.
"De mondom hogy nem teszem oda a kezem!"
Na lássuk már azt a videót.
"hát tudom ez a gondolat távol áll tõled de akár 1 szellem,entitás,energialény, vagy hasonló is lehetett."
ha már tippelni kell én inkább egy Õs-re tippelnék a Csillagkapuból.
Ez jó, és szerintem igaz is, a semmi nem létezik 😊, a sötét anyag meg csak azért sötét mer nem tudjuk jól megfigyelni, én általánosan azon az állásponton vagyok, hogy a tudomány legnagyobb problémái manapság csak a közérthetõség és fõleg technológia szintje miatt problémák. "A kvantummechanika mindent megenged" igaz.<#nevetes1>#nevetes1>
Oké, rolika, leülhetsz.
A lényeg: ha van szellemenregia, akkor nem kell az alufóliát tûre tenned, meg könnyû legyen, meg ilyen hülyeségek.
Ha szellemenergiád lenne, akkor megállítanád a villamost, vagy a vonatot, és feltennéd a Gellért-hegy tetejére. A szellemenergia nem torpan meg a nagy tömegek elõtt.
Azt mondta neki megy, és neked is menne, csak ki kell próbálnod. Amikor neked nem megy, akkor logikus a következtetés: neki erõsebb a szellemenergiája, te meg szerencsétlen vagy, mert még ilyen cuki szellemenergiád sincs. De ha fizetsz neki, akkor ad belõle... A jólelkû. Valahol itt kezdõdik a sötét energia, aszem.