blackeagle#73
Hát igen vannak akik hasraesnek a linuxtól. Anno egy gépbe bepakoltunk egy voodoo2-t és egy riva128-at . M$ összeomlott tőle ,linux alatt felment mindkettő és egyszerre futattunk játékokat. egyik a glide-ot használta a másik a d3d-t. Ez valamikor a 166 -os idejében volt az akkori fejletlen kernellel. Csak egy példa volt és nem is kivánom folytatni mert mind néha mondom nem akarok én senkit se megygyőzni ,föleg egy m$ hívőt. Egy a lényeg : bárhol járok és bármit látok ,az csak az hogy az m$-vel szivnak. A munkahelyen az xp- vel és nt -vel a hálóban és a SAP -ban. Otthon az emberek a virusokkal ,kék halállal ,újraindulásokkal ,stb .......
Egyet mond mind ,csak a játékok miatt nem állnak át és nem azért mert jó az m$. Irigykedik mind mert tudják semmi bajom a rendszerrel ,megy a gép hiba nélkül és mindent egyszerübben és jobban megoldok. Arról most nem beszélek hogy nem kell warezkodni ,mert engem se érdekelne. És én se vagyok most linux buher , szép csili vili distribet vállasztottam ,nekem sincs kedvem konzolokban írkálni ,csak dvd másolásnál és cryptálásnál.