Hol volt, hol nem volt ... és nem is lesz
  • mrzed001
    #74
    Volt szerencsém megint a 4-es halálúton közlekednem, no meg az M5-ösön is.
    M5: megnéztük neten, azt írták nincs semmi építkezés meg hasonló lezárogatás, na mondom legalább ez gyors lesz.
    Aztán nem lett az. Egyszer csak 0-ra lassított az egész forgalom, és leállt. 30-40 percig néha 1-1 méter haladás ... aztán mentünk vagy 7 kmh-val 10 percig, ócsai leágazás, mindkét sáv lezárva és átterelve az 1 sávos szervízútra. Hogy aztán itt mégis mi a halál faxát b-sztak el nemtom, de 60-as tábla mellett alig haladt rá a forgalom.
    Persze volt még egy félpályás lezárással egybekötött szembeforgalom odazavarás is, szóval ennyit az információikról
    Aztán 4-es. Ceglédig semmi extra (őrült előzők, kintfelejtett 40-60-as táblák de legalább nem mért most egy fakabát se ... remélem), aztán ott az a szerencsétlen (f-szfej k-csög által odaálmodott) körforgalom. Röhögtem, hogy azzza hülye teherkocsi mié megy 1+1/4 kört és megy Cegléd belvárosa felé??
    Aztán még nagyobbat röhögtem amikor odaértem a körforgalom Szolnok felöli leágazásához, és ama le volt totálisan zárva, szóval nekem is 1+1/4 kör lett belőle, irány be Cegléd belvárosába.
    De legalább volt egy kis országjárás a (nagyon öreg) 4-esen. Már el is felejtettem miért is utáltam annyira (na most felötlött)
    Szóval deimádom én ezeket a magyar utakat :P

    Ja, el is felejtettem, a 4-esen továbbra is 4 km 4 sávos (7 év nagy idő, Pécs felé ennyi idő alatt nem 50, hanem 200 km autópálya fog épülni)