dez#63
Még sosem hallottam erről a bizonyos Fülüp Lászlóról, és igazából nem nagyon érdekel, miket hord össze. Csodálkoztam is volna, ha a pi-víz pl. hamarabb forrt volna fel, meg ilyenek. Azon mondjuk igencsak csodálkozom, hogy a vezetőképessége nem különbözött az ugyanott engedett csapvízétől, mivel a pi-víz készülékbe (ami mint írtam, nem más, mint egy speciális kerámiaszűrő) eleve nagyon alaposan megtisztított, igen alacsony ásványi anyag tartalmú vizet kell vezetni, és így eleve rosszabbnak kellene lennie a vezetőképességnek (ha azt a pi-vizet az "előírásoknak" megfelelően csinálták)... Nekem ez is gyanús.
Én - az alább leírt, előre nem várt hatások mellett - a következőképpen győződtem meg, ha van benne valami (na nem "pi-energia", mert olyan nem létezik, nem tudom, ki állít mást): két csíráztató tálkába egyforma búzaszemeket tettem, és az egyiket csapvízzel "öntöztem", a másikat pi-vízzel. Nos, már 2-3 nap múlva látszott a különbség: a pi-vizes tálkában előbb kezdődött a csírázás, és gyorsabb is volt. Pár nap után a csapvizes enyhén penészes is lett, a pi-vizes meg nem, pedig egymás mellett voltak. Namost, lehet, hogy a csapvízben volt valami, ami gátolta a csírázást, nem tudom. Meg kellene ezt ismételni "sima", de alaposan tisztított vízzel is.