"Egyébként én úgy vélem, ha valamit megcsinálsz, akkor megérdemled a tisztességes béred, de kihasználni más baját már szemétség."
Ezzel többnyire én is egyetértek, de --mint ahogyan azt a cikkben is írta-- jönnek az új technológiák meg technikák, amelyek megismerése befektetést igényel és ennek költségei benne lesznek az árban.
Meg ha olyan problémával keresed fel őket, amit egy "hályogkovács" vagy egy "önjelölt hős" is meg tudna oldani, akkor meg a jobban profitáló, komolyabb munka elől vonod el az idejét.
Ha szagember lennék, biztos én is utálnám azokat a kontárokat, akik megnehezítik az életemet, meg elcseszik mások adatait. De azért azt is meg lehet érteni, hogyha egyesek olcsóbb megoldással próbálkoznak. Persze a kockázatot jelentősen lehetne csökkenteni, ha előtte bevizsgáltatnák a Kürtéknél, hogy megtudják, mi az ábra (okoskodjunk mi magunk vagy bízzuk nagypénzért hozzáértőkre).
1-2 hiba (kukacoskodásként):
"De mivel tetűlassú és egy pendrive már annyiba kerül, mint egy doboz floppy" -- tudtommal még nem lehet 6-700 Ft-ért pendrive-ot venni...
"önjelölt hősök" -- a hősöket mások jelölik? vagy önmaguk?
a politikusoknak pedig Hazánkban egyszerűen nem az az érdekük, hogy nekünk jobb legyen...