• Roli
    Teljesen igazad van! Mikor kezdtem rájönni, mit is kéne csinálni a géppel, hogy bírja meg ne omoljon mindig össze akkor rájöttem, hogy nem csak a rendszeren múlik a dolog. A gépen mgán, hogy mennyire jó az a konfig egymással a hardverek mennyire "haverok" és nagyon nagy részben azon, aki ott ül előtte és mindezt próbálja összehozni. Kitalálni mi lehet a baj és azt mi okozta, miként lehet elhárítani. Gáz vagy nem gáz naplót is írtam egyszer, hogy mit csináltam a géppel és úgy már könnyebb volt tanulni, meg szakembereket is megkérdezgettem mi hogy van, miért. És megérte, mert mostmár nem kell az iskolaszüneteim elejét a rendszer kipofozásával tölteni, hogy ha kell a gép a héten akkor menjen valamennyire normálisan. Mert a sulihoz is egyre többet kell használni a számítógépet. Aki pedig hozzánemértésből összeomlasztja, mert csinál olyan hülyeségeket amiket én is elkövettem (azóta tudom, hogy máskor nem fogom) az inkább próbáljon meg gondolkozni a fikázás helyett! A win nagyon is jó rendszer, nem kis munka megírni, kitalálni stb mint ahogy a többi más programot is! Becsüljük legalább egy kicsit más emberek munkáját. Pl én nem tudnék komolabb progit írni, de belekóstoltam milyen C++-ba is egy picit, nem irígylem őket!