BiroAndras#434
"Hazudtál, hiába mosakodsz. Kergettek talán az asztal körül regisztráció közben, hogy hazugságot állítottál magadról?"
Te nagyon [CENSORED]! Mégis mi a faszomért mondanám magam szándékosan lánynak??? Ettől tűnnék okosabbnak???
Lehet, hogy te soha nem hibázol, de én sajnos nem vagyok ilyen tökéletes. Inkább azt mondd meg, hogyan lehet kijavítani.
"A hozzászólásaiddal a legnagyobb bajom az, hogy dogmatikusan ragaszkodsz egyes dolgokhoz, mint egy pap, akinek kutya kötelessége az istenbe vetett hit minden áron való fenntartása."
Én csak a tényekhez ragaszkodom. Lehet, úgy tűnik, hoyg soha nem engedek, de ez csak azért van, mert nem kezdek vitába, ha nem vagyok teljesen biztos az igazamban.
"Olyan laza magabiztossággal állítasz be tényként feltételezéseket, hogy az már fáj, más feltételezéseket pedig pökhendi és okoskodó módon lehurrogsz."
Feltevéseket nem kezelek tényként. Az viszont könynen lehet, hogy te nem vagy tisztában a rendelkezésre álló bizonyítékokkal. Mivel eltérő a képzettségünk, ez nem is meglepő. Csak azt nem értem, hogy ha egy témában nem vagy képben, akkor miért kell ilyen vehemenciával lehülyézni másokat.
"Írjad szorgalmasan a programokat, olvasgasd a feltételezésekkel és nagyotmondásokkal tarkított ismeretterjesztõ könyveidet, és képzeld be magadnak továbbra is, hogy te egy igazi fizikus tudós vagy - amitõl persze nagyon messze állsz, inkább egy lelkes amatõr képét mutattad. Felesleges a hõs megmentõ szerepét is eljátszanod, ha általad istenként tisztelt fizikusok balfaszságaira idõnként fény derül."
Gratulálok. Ismét egy nagy adag személyeskedés. Ezzel kit akarsz meggyőzni?
Nem tudom, mennyire figyeltél : Fizikus diplomám van. Tudod mi az? Nem a piacon árulják. Nem szoktam sűrűn felemlegetni, mert szerintem sokkal többet számít a tudás, mint a papír. De vannak, akik annyira elmerültek a saját kis álomvilágukban, hogy az érvek leperegnek róluk.
"Állapodjunk meg abban, hogy egymáshoz ezután nem szólunk, és egymás hozzászólásait nem minõsítjük. Én megpróbálok így tenni."
Ennek így nem sok értelme van. Nem lenne jobb inkább civilizált módon, érvekkel vitázni? Ne akarj az ignore listámra kerülni, nem túl előkelő a társaság (pár olyan srác van csak rajta, akiken már minenki csak röhög).