• IoIa
    #425
    BiroAndras:
    Hazudtál, hiába mosakodsz. Kergettek talán az asztal körül regisztráció közben, hogy hazugságot állítottál magadról? Netán a kvantumok számlájára írandó a dolog? Szerencsésebb lett volna, ha semmit sem írsz, mint én (és még sokan).

    A hozzászólásaiddal a legnagyobb bajom az, hogy dogmatikusan ragaszkodsz egyes dolgokhoz, mint egy pap, akinek kutya kötelessége az istenbe vetett hit minden áron való fenntartása.
    Olyan laza magabiztossággal állítasz be tényként feltételezéseket, hogy az már fáj, más feltételezéseket pedig pökhendi és okoskodó módon lehurrogsz. Ilyen emberrel nem vitatkozom. Nem azért, mert megfutamodok (nem szokásom), hanem azért, mert nincs értelme, elvakult vagy. Írjad szorgalmasan a programokat, olvasgasd a feltételezésekkel és nagyotmondásokkal tarkított ismeretterjesztõ könyveidet, és képzeld be magadnak továbbra is, hogy te egy igazi fizikus tudós vagy - amitõl persze nagyon messze állsz, inkább egy lelkes amatõr képét mutattad. Felesleges a hõs megmentõ szerepét is eljátszanod, ha általad istenként tisztelt fizikusok balfaszságaira idõnként fény derül.

    Állapodjunk meg abban, hogy egymáshoz ezután nem szólunk, és egymás hozzászólásait nem minõsítjük. Én megpróbálok így tenni.