• BiroAndras
    "10 éves korban pedig már kezdődik a fizika tanítása az általánosban... Nos, így mindenki sok éve foglalkozik fizikával..."

Képzeld el, hogy engem már kisgyerekként is érdekelt a tudomány. És ami még hihetetlenebb, másokkal ellentétben én odafigyeltem az iskolában, és azon kívül is sok könyvet olvastam.
    Mellesleg, nem azt mondtam, hogy 20 éve vagyok fizikus, hanem azt, hogy azóta foglalkozom tudománnyal (tehát olvasgatok, figyelem a híreket, stb.).

"Neme: lány - mint BiroAndras."

A nemem még mindíg nem lány, csak anno sietve regisztráltam, és mellényomtam. De nem lehet javítani, és nem találtam semmi lehetőséget az oldal üzemeltetőinek az értesítésére (ha valaki tud ebben segíteni, megköszönném).
    Megjegyzem nagyon kifogyhattál az érvekből, ha már a nemembe kötsz bele...

"Foglalkozás, hobby: Programozó - nem a fizika? Aki fizikus, annak a munkája is és a hobbija is a fizika. Milyen fizikus vagy te?"

A fogalkozás pedig az én értelmezésem szerint azt jelenti, hogy mivel keresem a kenyerem. De ha gondolod, beszkennelem a fizikus diplomám.
    A hobbihoz végülis beírhatnám a fizikát, de tudomásom szerint nem jár kivégzés azétr, hogy nem soroltam fel az összes hobbim.

Melleseleg neked semmilyen adatod nincs megadva...

"Ezeket valószínűleg szóról szóra tudod, bemagoltad mint egy papagáj, és szajkózod vég nélkül. Önálló gondolat: zéró."

Nagyon meglepne, ha azt mondanám, hogy amit a fórumokra írok, annak csak kb. fele meglevő tudás, és a többit menet közben találom ki egyszerű logika segítségével (meg persze guglival ellenőrzöm, ha lehet)?
    Tudod, ez az, amit úgy látszik, soha nem lesztek képesek megérteni : Bátran tölthetem ki logikával a lexikális tudásomban levő hézagokat, mert a tudomány felépítése garantálja, hogy nem tévedhetek nagyot. Egy gyenge alapokon álló dogmatikus rendszernél ez lehetetlen lenne.

"a sok sületlenségre, amiket itt megint összehordtál nincs értelme válaszolnom."

Hogy a te képességeidet meghaladja a téma, arról nem én tehetek.

"az első diplomám már akkor megvolt, amikor még meg sem születtél..."

Milyen diplomád?

"Jánossi professzort személyesen ismertem, sokszor voltam nála (I. ker. Czakó utcában, ott lakott)..."

Ügyes vagy. És akkor mi van?