IoIa#408
BiroAndras:
Nem vagy ájulásra hajlamos? Nem lepne meg, ha időnként elájulnál magadtól. Mellesleg nem a havas henrik fia/lánya vagy? Nem lepne meg.
Kis emlékeztető, amit - ha jól emlékszem - ebben a topicban írtál:
20 éve foglalkozol fizikával. Összevetve az adatlapoddal:
Életkor: 25-30 között
Neme: lány
Foglalkozás, hobby: Programozó
Hmmm.... Egy pillanatig sem probléma számodra, hogy hazudsz, igaz?
Nézzük csak:
Életkor: 25-30 között - vagyis 5-10 éves lehettél, amikor elkezdtél fizikával foglalkozni. Az 5 éves kor elég hihetetlen, hisz még iskolába sem jártál, valószínűleg a betűket sem ismerted. 10 éves korban pedig már kezdődik a fizika tanítása az általánosban... Nos, így mindenki sok éve foglalkozik fizikával...
Neme: lány - mint BiroAndras. Nem rossz. Melegklubokra jársz? Mikor volt a műtéted?
Foglalkozás, hobby: Programozó - nem a fizika? Aki fizikus, annak a munkája is és a hobbija is a fizika. Milyen fizikus vagy te?
Szerintem elvakult vagy. Kedvenc olvasmányaid közé tartoznak biztos a tudományos ismeretterjesztő könyvek, ezen belül is Einstein írásai és a kvantumfizika. Ezeket valószínűleg szóról szóra tudod, bemagoltad mint egy papagáj, és szajkózod vég nélkül. Önálló gondolat: zéró.
PS: a sok sületlenségre, amiket itt megint összehordtál nincs értelme válaszolnom.
PS2: az első diplomám már akkor megvolt, amikor még meg sem születtél...
PS3: Jánossi professzort személyesen ismertem, sokszor voltam nála (I. ker. Czakó utcában, ott lakott)...