• smv
    Az Opera azért pont a FireFox helyére pájázik, mert nagyon jól tudják, hogy IE -vel szemben vajmi kevés esélyük van egyelőre úgy, hogy az része a Windowsnak, stb.

A legnépszerűbb alternativ böngésző címért viszont harcba szálnak, amit nagyon jól tesznek, és remélem, hogy a semmirevaló FF-t végre kipusztítják, így én Operáékkal vagyok.

Az ingyenességnek persze szerintem is ez a célja, hog ynépszerűbb legyen, de abba szerintem nincs igazatok, hogy ez most senkit nem érdekelt. Van sok ember, akinek alapból tetszett a böngésző, csak a reklámcsík miatt verte magát. Vagy az Opera vs FF vitát mindig ezzel zárták le az alanyok, hogy "MápedigazOperanemingyenesbibibibi!" stb. Mostmár az.

Persze, írtátok, hogy az Opera 10 év alatt tudott 1%-ra menni. Ez vajmi igaz, de azért a 7-es 8-as Operák jelentősen javultak a régiekhez képest, azok bugzottak rendesen. Sajnos csak mostanra sikerült elérniük a rendes motor megírását, de már kész vannak vele, tehát miért ne akarhatnának maguknak 'címeket'.