Az Opera a Firefox babérjaira tör
← ElőzőOldal 2 / 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Az emberek többségét hidegen hagyja, hogy most ingyenes lett. Gondolom, hogy aki eddig használta, az sem fizetett érte egy vasat sem, mint ahogy a windows-ért sem.
A FF is jó példa arra, hogy marketinggel mi mindent el lehet érni. Az nem vitás, hogy ma a FF jobb, mint a msie. Én Mozillát használok, mert azt szoktam meg (a Netscape után), a FF is fenn van a gépemen (a msie viszont le van ütve), de pusztán csak kíváncsiságból, egyelõre nekem a Mozilla jobban fekszik. Semmiféle kiterjesztéseket nem használok, mert nincs rá szükségem, azok nélkül is nagyon jól elvagyok.
A FF is jó példa arra, hogy marketinggel mi mindent el lehet érni. Az nem vitás, hogy ma a FF jobb, mint a msie. Én Mozillát használok, mert azt szoktam meg (a Netscape után), a FF is fenn van a gépemen (a msie viszont le van ütve), de pusztán csak kíváncsiságból, egyelõre nekem a Mozilla jobban fekszik. Semmiféle kiterjesztéseket nem használok, mert nincs rá szükségem, azok nélkül is nagyon jól elvagyok.
ez egy vicc :]
a firefox elsõre megfogott amikor feltettem, de a régebbi sõt a nyolcas opera még sokadik próbálkozásra sem gyere be...
próbálkozni lehet, de maradnak harmadikak szerintem még jóideig.
a firefox elsõre megfogott amikor feltettem, de a régebbi sõt a nyolcas opera még sokadik próbálkozásra sem gyere be...
próbálkozni lehet, de maradnak harmadikak szerintem még jóideig.
shit happens
Egyébként ez az ingyenesség sem véletlenül van... Azt hiszik ezzel népszerûbbek lesznek ugyanmár... nevetséges...
Egyébként az Opera nagyjából egy szinten van az Netscape-el és Mozilla Suite-val (1-2% között) ... mármint ami a részesedést illeti.... FF-ot meg sem közelíti...
Egyébként az Opera nagyjából egy szinten van az Netscape-el és Mozilla Suite-val (1-2% között) ... mármint ami a részesedést illeti.... FF-ot meg sem közelíti...
Még sosem volt úgy, hogy ne lett volna valahogy! A valóság elferdítése egyenlő a hazugsággal. A Linux pont olyan jelentéktelen, mint azok akik használják! :)
Az Opera 10 év alatt nem tudott 1% fölé menni... szerintem nincs ok a FF-nak semmilyen félelemre... nekik 1 év alatt sikerült majdnem 10%-ot elérni, nagy különbség....
Még sosem volt úgy, hogy ne lett volna valahogy! A valóság elferdítése egyenlő a hazugsággal. A Linux pont olyan jelentéktelen, mint azok akik használják! :)
Könyörgöm, ne essenek egymásnak az Opera meg a Firefox hívei! Sem itt, sem máshol!
Nem az a fontos, hogy honnan jössz, hanem hogy mit iszol.
Behugyok 😊 Miert pont a FF helyet akarja elvenni? Miert nem az IE-t. Az IE egyetlen elonye hogy alapbol van a windowsban. Mas nincs.
Talan inkabb arra kellene izzitani.
Talan inkabb arra kellene izzitani.
← ElőzőOldal 2 / 2